за добровлоците
Re: за добровлоците
Последно промяна от Semiramis на 21.06.08, 10:39, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
ЧЕТЕШ ли на БЪЛГАРСКИ?Semiramis написа:Звеневи, на какво сме свидетели?
Всеки може да пише каквото си иска и всеки да сглоби каквата бележка си иска.
Тук ли е мястото?
ВИКАЙТЕ РЕМ СЕГА или ЧЕТЕТЕ

това към останалите.
Понеже темата не е кам ЧАВЕ.
това към останалите.
Понеже темата не е кам ЧАВЕ.
Последно промяна от Semiramis на 21.06.08, 10:40, променено общо 1 път.
ДОСТОЙНО!Semiramis написа:НО ПОДОБНИ НЕЩА - НЕ.
Звенения написа:НЯМА нужда - щом онождам... ***ви, за кво ми е да съм мАж?Remmivs написа:бъди поне малко мъж, а
Аре - усмихвайте се!
А на мен направо,.. се дерете/захласвайте от смях!
и да не си ги сглобил
и ако тя пусне нещо
пак е същото.
остави иронията, самоиронията, сарказъма и прочее
казвам ти нещо като мъж на мъж
ако искаш чуй ме
има проблем тук и сега, освен другите проблеми там и някъде на теб и на мен, на всички
има проблем тук и сега
има начин той да се реши тук и сега, някой просто трябва да вземе това решение и да го изпълни
някой трябва да каже добре аз съм до тук нека аз поема товара нека аз остана под него но аз ще спра това безумие
това е което имам да ти кажа
някой може да е този човек
въпросът е иска ли някой да поеме по този път
казвам ти нещо като мъж на мъж
ако искаш чуй ме
има проблем тук и сега, освен другите проблеми там и някъде на теб и на мен, на всички
има проблем тук и сега
има начин той да се реши тук и сега, някой просто трябва да вземе това решение и да го изпълни
някой трябва да каже добре аз съм до тук нека аз поема товара нека аз остана под него но аз ще спра това безумие
това е което имам да ти кажа
някой може да е този човек
въпросът е иска ли някой да поеме по този път
сори пич, че ти противореча, но не виждам проблем...Remmivs написа:...
има проблем тук и сега
...
проблемът е в тези, които четат и раздухват. Един "проблем" игнориран 100 пъти хич не е проблем. И не виждам защо трябва да съдим, осъждаме и крякаме. Всеки от нас (до колкото е запознат) с дадения казус си има мнение. И защо да го превръщаме сега в колумбийски сериал, освен за тези, дето живеят с такива сериали?
Моите си 2 цента, пич.
Довечера мач?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
няма проблем.
Да пускат каквото искат. Коя съм аз да кажа какво може и какво не.
Но имам право и мнението да си кажа относно съдържанието.
Да пускат каквото искат. Коя съм аз да кажа какво може и какво не.
Но имам право и мнението да си кажа относно съдържанието.
Последно промяна от Semiramis на 21.06.08, 10:59, променено общо 1 път.
ми глей ссега - аз проблем и във форума не виждам. Почвам да чета тема, разбирам че е сериалка и минавам на друга. Тези дни имаше доста други забавни теми и ми бе интересно. Сериалките ги пращах в /dev/null и ... не виждах проблем във форума.
Ако във всяка тема почнат скендъли, или се появяват 1001 теми със скендъли и 0 с друго - тогава има проблем. Без да взимам каквато и да е страна - какво сте се нахвърлили върху Зв.? Допускаме, че сте прави (не искам нарочно да си казвам моето мнение) - и какво следва:
1. Зв. скача от 6 етаж
2. Зв. получава духовно просветление и се променя на 180 градуса
3. Зв. спира да пише (но пък дали писане/четене не е по-добре ?)
4. Зв. ...
какъв краен резултат очаквате?
У нас, разбира се :) Спокойствие (може да псуваме даже...) и голям обем :) Освен ако контраадмирала каже друго...
Ако във всяка тема почнат скендъли, или се появяват 1001 теми със скендъли и 0 с друго - тогава има проблем. Без да взимам каквато и да е страна - какво сте се нахвърлили върху Зв.? Допускаме, че сте прави (не искам нарочно да си казвам моето мнение) - и какво следва:
1. Зв. скача от 6 етаж
2. Зв. получава духовно просветление и се променя на 180 градуса
3. Зв. спира да пише (но пък дали писане/четене не е по-добре ?)
4. Зв. ...
какъв краен резултат очаквате?
У нас, разбира се :) Спокойствие (може да псуваме даже...) и голям обем :) Освен ако контраадмирала каже друго...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.