Искам да кажа нещо на всички
Искам да кажа нещо на всички
Откъслечно, но достатъчно за целите на представителността на извадката, се запознах с разменените реплики през последните дни.
Хубав подарък е било, за един хубав за мен ден, добре, че наистина не съм бил тук.
Но да не се отплесвам и да карам по същество. И трябва да отбележа, че това е моята лична гледна точка.
Всички тук сме еднакво важни и еднакво поставени. Всички. Това, че някой има чисто технически права не го поставя никъде над. Напротив, личното ми мнение е било винаги и винаги ще бъде, че администраторите са тук не наместници на бога, а по-скоро нещо като обслужващ персонал. И не сме се пребили от работа покрай това, винаги сме го правили, защото ни е било приятно да го правим, не за да се бием в гърдите след това. Никога не е било така. Поне не и за мен
Обидни и тежки думи сте си издумали. Една несправедливост не дава основание за друга несправедливост. Не оправдава друга несправедливост. Доста хора сте се изтървали и сте преминали границата на разумното заслепяване, което бихме могли да отдадем на емоционалните изригвания. Премерени и нарочни тежки думи. Лично аз бих се срамувал на ваше място, но освен това бих и помолил за извинение. Всъщност аз го направих неотдавна при един много по-лек конфликт. Човек трябва да може да признава грешките си. Това не го прави по-малко човек. Напротив.
Считам че изтриването на темата, макар и направено при форсмажорни обстоятелства е неправилно и освен това не е довело до нищо по-добро, напротив. Считам още, че на основните участници всъщност им е през онази работа за форума. Поведението им недвусмислено го показва. Благодаря им за което. Но на мен ми пука за това място, все още.
Наистина ме боли, че хора, с които съм делил толкова неща и съм споделял толкова години, могат така да се ожесточат едни към други, че това общество, което съм виждал като едно упование, като една вяра в бъдещето ни като вид ако щете, като една манифестация на това, което може да бъде, е така разбито, разгрупирано, наежено и настроено на малки клики озъбени и настръхнали една на друга. Много неща могат да ни разделят. Мислех си че тук е едно вълшебно място, където не само търсим, но и намираме тези неща, които ни обединяват. Дали съм се лъгал през цялото време. Не знам.
И накрая, последното, което искам да кажа е, че аз стоя зад записаните ни принципи. Твърдо. И ако има още една заключена или изтрита тема аз просто ще разбера, че наистина съм бил сляп и заблуден, че наистина съм вярвал във въздушни замъци и че вече няма какво да правя тук.
Чест и почитания!
Хубав подарък е било, за един хубав за мен ден, добре, че наистина не съм бил тук.
Но да не се отплесвам и да карам по същество. И трябва да отбележа, че това е моята лична гледна точка.
Всички тук сме еднакво важни и еднакво поставени. Всички. Това, че някой има чисто технически права не го поставя никъде над. Напротив, личното ми мнение е било винаги и винаги ще бъде, че администраторите са тук не наместници на бога, а по-скоро нещо като обслужващ персонал. И не сме се пребили от работа покрай това, винаги сме го правили, защото ни е било приятно да го правим, не за да се бием в гърдите след това. Никога не е било така. Поне не и за мен
Обидни и тежки думи сте си издумали. Една несправедливост не дава основание за друга несправедливост. Не оправдава друга несправедливост. Доста хора сте се изтървали и сте преминали границата на разумното заслепяване, което бихме могли да отдадем на емоционалните изригвания. Премерени и нарочни тежки думи. Лично аз бих се срамувал на ваше място, но освен това бих и помолил за извинение. Всъщност аз го направих неотдавна при един много по-лек конфликт. Човек трябва да може да признава грешките си. Това не го прави по-малко човек. Напротив.
Считам че изтриването на темата, макар и направено при форсмажорни обстоятелства е неправилно и освен това не е довело до нищо по-добро, напротив. Считам още, че на основните участници всъщност им е през онази работа за форума. Поведението им недвусмислено го показва. Благодаря им за което. Но на мен ми пука за това място, все още.
Наистина ме боли, че хора, с които съм делил толкова неща и съм споделял толкова години, могат така да се ожесточат едни към други, че това общество, което съм виждал като едно упование, като една вяра в бъдещето ни като вид ако щете, като една манифестация на това, което може да бъде, е така разбито, разгрупирано, наежено и настроено на малки клики озъбени и настръхнали една на друга. Много неща могат да ни разделят. Мислех си че тук е едно вълшебно място, където не само търсим, но и намираме тези неща, които ни обединяват. Дали съм се лъгал през цялото време. Не знам.
И накрая, последното, което искам да кажа е, че аз стоя зад записаните ни принципи. Твърдо. И ако има още една заключена или изтрита тема аз просто ще разбера, че наистина съм бил сляп и заблуден, че наистина съм вярвал във въздушни замъци и че вече няма какво да правя тук.
Чест и почитания!
Re: Искам да кажа нещо на всички
Имепрезоназиработа?Remmivs написа: Считам още, че на основните участници всъщност им е през онази работа за форума. Поведението им недвусмислено го показва. Благодаря им за което. Но на мен ми пука за това място, все още.
Чест и почитания!
Гордощесъмнатоваренстазидиагноза.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Как може бе, големи хора сте (не включвам себе си, щото отивам вече към дъртите), така насериозно да се вземате във виртуала? Направо се шашнах, тези дни всички сте се захванали с някъв скандал, а аз действително мисля, че който го инициира, или си е направил бъзик, или не му пука, че кирливите му ризи висят на всеогледение в публичното пространство, че даже се и обсъждат. Ама кой знае дали всичкото не е един голям фишек? И ако е - кво? Ако не е - пак кво?
На мен само ми е смешно:rotfl24:
На мен само ми е смешно:rotfl24:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
И аз искам да кажа нещо.
Нали не сме недорасли толкова, че да се връзваме на едната версия.
Имам предвид нещата от реала, които се вадят тук.
По тази причина е излишно.
Защото съдник никой не може да им бъде.
Кой на кого какво и подобни не са ми смешни - предпочитам да не ми влизат в полезрението.
Жалко е, че се наложи на толкова много от нас. Въпреки желанието да подминем.
Лека нощ и довиждане.
Нали не сме недорасли толкова, че да се връзваме на едната версия.
Имам предвид нещата от реала, които се вадят тук.
По тази причина е излишно.
Защото съдник никой не може да им бъде.
Кой на кого какво и подобни не са ми смешни - предпочитам да не ми влизат в полезрението.
Жалко е, че се наложи на толкова много от нас. Въпреки желанието да подминем.
Лека нощ и довиждане.
Последно промяна от Semiramis на 21.06.08, 22:58, променено общо 2 пъти.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Много ти благодаря, имах нужда да чуя ясни, точни думи, без заобикалки, право в очите, независимо от всичко.
Много хора ще ме оплюят, но за сетен път ще повторя, че ти си човекът, който ни събира, който ни направи това, което сме. всеки е уникален по своему, това му беше хубавото на клуба, всеки си имаше своето място, но се оказа, че повечето от нас си го носят онова дребното и вредно нещо, което иначе успяваме да преодолеем.
Звеневия хем му е през оная работа, хем виси ден и нощ тук - това е диагноза
като на всички ни
надявам се като се поизкъпем в морето малко да се отрезвим и дано успеем да забравим, този път много сили ще ни трябват.
Благодаря ти, за мен това е истинска мъжка постъпка, или поне аз така я разбирам, винаги съм предпочитала директните думи, без заобикалки, без трето лице, без писаници с големи и малки букви, без цитати, просто и ясно, но дълбоко.
Много хора ще ме оплюят, но за сетен път ще повторя, че ти си човекът, който ни събира, който ни направи това, което сме. всеки е уникален по своему, това му беше хубавото на клуба, всеки си имаше своето място, но се оказа, че повечето от нас си го носят онова дребното и вредно нещо, което иначе успяваме да преодолеем.
Звеневия хем му е през оная работа, хем виси ден и нощ тук - това е диагноза
надявам се като се поизкъпем в морето малко да се отрезвим и дано успеем да забравим, този път много сили ще ни трябват.
Благодаря ти, за мен това е истинска мъжка постъпка, или поне аз така я разбирам, винаги съм предпочитала директните думи, без заобикалки, без трето лице, без писаници с големи и малки букви, без цитати, просто и ясно, но дълбоко.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Събота - ден за изповеди.
Ами ще си кажа и аз.
След днешния ден виждам, че съм грешала и че от изтриването на темата не е имало никаква полза. Никаква.
Имам желание да се извиня на Боев, на Незнайния и на Латрево.
Твърде често в последните дни ми беше трудно тук, признавам. Няколко пъти си помислих, че ако нещата ще бъдат вече така...
И не ме питайте как, за да не взема да обяснявам. Нека си го спестя, досега успях.
Нищо няма да се заричам. За мен това място не е утопия, то е реалност, в която срещам хора, с които обичам да се срещам.
Дано си го запазим.
Ами ще си кажа и аз.
След днешния ден виждам, че съм грешала и че от изтриването на темата не е имало никаква полза. Никаква.
Имам желание да се извиня на Боев, на Незнайния и на Латрево.
Твърде често в последните дни ми беше трудно тук, признавам. Няколко пъти си помислих, че ако нещата ще бъдат вече така...
И не ме питайте как, за да не взема да обяснявам. Нека си го спестя, досега успях.
Нищо няма да се заричам. За мен това място не е утопия, то е реалност, в която срещам хора, с които обичам да се срещам.
Дано си го запазим.
Panta rhei...
Айде и аз ще се обадя, въпреки че ми е ясно какво ще последва отново.
Изтриването на темата помогна, колкото и да не ви се вярва. Спряха коментарите по нея, както и някои от основните участници там (не казвам - всички) се позамислиха как са се държали и надали пак ще направят същото. Помогна и с това, че страстите се насочиха в друга посока. Говоря за форума, а не за личните взаимоотношения в реалния свят. Там никой не може да помогне.
Питката много добре знаеше какво ще се случи и имаше топките да го направи. Не го защитавам защото ми е мъж - щях да направя това за всеки, който има очите да направи нещо подобно и да си посрещне последствията. Както Ъннона не успя - за него обидите трябва да излизат само от неговата клавиатура и никой няма право на мнение различно от неговото - иначе започва да бъде сочен с пръст. Сори, ама Болен Лидеров не ми е от най-приятните хора и държане като неговото няма да толерирам по никакъв начин!
Рем, понякога се чудя дали принципа за слободия на словото е по-важен от онзи за право на лично достойнство? Знам, сега ще кажеш, че който не е искал да не е писал, но не е така. Погледни отново какво е писано и ще разбереш. За мен лично защитата на човешкото достойнство стои много над свободата на словото и ако се наложи, свободата трябва да иде на заден план. Ако не си съгласен - няма да се опитвам да те убеждавам повече.
Също така ще те замоля да се замислиш върху въпроса - защо аджеба по всички форуми има модератор? Е, ще ти кажа- защото навсякъде, всички започват с идеалната цел хората там да са коректни и да се съобразяват с околните и свършват със скандали като този тук. Защото хората са такива. Защото като им подадеш пръст ти изяждат ръката.
Не съм за модератор, не ме разбирай погрешно. Но съм за това, че когато някой прекали и не иска да спре по никой начин, някой да му запуши устата. Както стана със Зеления. Той, колкото и да не ти се иска да го приемеш, беше модериран.
Ако спазвахме принципите, които толкова поддържаме, трябваше да го оставим да си вилнее и просто да не му обръщаме внимание, нали?
Така че, както виждаш - принципите могат да бъдат нарушавани в името на нещо по-голямо.
Казах си какво мисля и скоро надали ще се намесвам повече.
Единственото, което искам да добавя, е че съжалявам че на някои от присъстващите тук им се е сторило, че се бия в гърдите за нещо - не - това, което казах беше за да им обясня, че не всичко, което не се вижда то и не съществува.
За сега ще те оставя сам да се оправяш с кочината тук, която вярваш или не ще става още по-голяма и започна много отдавна, но след като я толерираш - ок, коя съм аз, че да ти преча?
Изтриването на темата помогна, колкото и да не ви се вярва. Спряха коментарите по нея, както и някои от основните участници там (не казвам - всички) се позамислиха как са се държали и надали пак ще направят същото. Помогна и с това, че страстите се насочиха в друга посока. Говоря за форума, а не за личните взаимоотношения в реалния свят. Там никой не може да помогне.
Питката много добре знаеше какво ще се случи и имаше топките да го направи. Не го защитавам защото ми е мъж - щях да направя това за всеки, който има очите да направи нещо подобно и да си посрещне последствията. Както Ъннона не успя - за него обидите трябва да излизат само от неговата клавиатура и никой няма право на мнение различно от неговото - иначе започва да бъде сочен с пръст. Сори, ама Болен Лидеров не ми е от най-приятните хора и държане като неговото няма да толерирам по никакъв начин!
Рем, понякога се чудя дали принципа за слободия на словото е по-важен от онзи за право на лично достойнство? Знам, сега ще кажеш, че който не е искал да не е писал, но не е така. Погледни отново какво е писано и ще разбереш. За мен лично защитата на човешкото достойнство стои много над свободата на словото и ако се наложи, свободата трябва да иде на заден план. Ако не си съгласен - няма да се опитвам да те убеждавам повече.
Също така ще те замоля да се замислиш върху въпроса - защо аджеба по всички форуми има модератор? Е, ще ти кажа- защото навсякъде, всички започват с идеалната цел хората там да са коректни и да се съобразяват с околните и свършват със скандали като този тук. Защото хората са такива. Защото като им подадеш пръст ти изяждат ръката.
Не съм за модератор, не ме разбирай погрешно. Но съм за това, че когато някой прекали и не иска да спре по никой начин, някой да му запуши устата. Както стана със Зеления. Той, колкото и да не ти се иска да го приемеш, беше модериран.
Ако спазвахме принципите, които толкова поддържаме, трябваше да го оставим да си вилнее и просто да не му обръщаме внимание, нали?
Така че, както виждаш - принципите могат да бъдат нарушавани в името на нещо по-голямо.
Казах си какво мисля и скоро надали ще се намесвам повече.
Единственото, което искам да добавя, е че съжалявам че на някои от присъстващите тук им се е сторило, че се бия в гърдите за нещо - не - това, което казах беше за да им обясня, че не всичко, което не се вижда то и не съществува.
За сега ще те оставя сам да се оправяш с кочината тук, която вярваш или не ще става още по-голяма и започна много отдавна, но след като я толерираш - ок, коя съм аз, че да ти преча?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
maggot написа: Питката много добре знаеше какво ще се случи и имаше топките да го направи. Не го защитавам защото ми е мъж - щях да направя това за всеки, който има очите да направи нещо подобно и да си посрещне последствията. Както Ъннона не успя - за него обидите трябва да излизат само от неговата клавиатура и никой няма право на мнение различно от неговото - иначе започва да бъде сочен с пръст. Сори, ама Болен Лидеров не ми е от най-приятните хора и държане като неговото няма да толерирам по никакъв начин!
Ънноун просто предложи обсъждане и пусна тема.
От днешната позоция се вижда, че и това нямаше да помогне.
А относно лексиката може да се поспори кой не успя да се изцапа и защо го отнася Ънноун в момента.
Боев какво искаше не ми се коментира въобще примерно. И не само те. И кой какво.
Ще гледам с интерес как вместо да се вземе общо решение всичко ще се стовари върху Рем. По-точно - няма да гледам.
Подпис.Semiramis написа:maggot написа: Питката много добре знаеше какво ще се случи и имаше топките да го направи. Не го защитавам защото ми е мъж - щях да направя това за всеки, който има очите да направи нещо подобно и да си посрещне последствията. Както Ъннона не успя - за него обидите трябва да излизат само от неговата клавиатура и никой няма право на мнение различно от неговото - иначе започва да бъде сочен с пръст. Сори, ама Болен Лидеров не ми е от най-приятните хора и държане като неговото няма да толерирам по никакъв начин!
Ънноун просто предложи обсъждане и пусна тема.
От днешна гледна точка се вижда, че и това нямаше да помогне.
А относно лексиката може да се поспори кой не успя да се изцапа и защо го отнася Ънноун в момента.
Боев какво искаше не ми се коментира въобще примерно. И не само те. И кой какво.
Ще гледам с интерес как вместо да се вземе общо решение всичко ще се стовари върху Рем. По-точно - няма да гледам.
Panta rhei...
Онова сърце на заглавната страница не е случайно.
Извинявам се и аз на всички, които замесих без да искам в първата интрига, която отприщи и даде тласък на следващите. Мотивите ми са били ясни, не искам да ги коментирам, но в никакъв случай не са били интригантски.
Ако бяха такива, да бях коментирала и доста други неща, но винаги съм говорила само за себе си, за своя си живот, за своите си преживелици, макар и да са били замесени други хори, които често не съм споменавала.
Клуба е хубаво място. Въпреки че ползвам само музикалната тема и рядко пиша в други.
Отражение е на живите случки.
Започнах работа в нова фирма преди два месеца. И там е така - старите взимат новите за мезе, особено ако са по-малко компетентни или ако са смятани за по-малко знаещи/опитни. Нито това го уважавам, като ситуация от живия живот, нито тук го харесвам. Затова и съм спряла да се меся в темите ви, защото утре някой ще каже - това хлапе къде се бута между клубари, които се познават от години. И с право.
Извинявам се и аз на всички, които замесих без да искам в първата интрига, която отприщи и даде тласък на следващите. Мотивите ми са били ясни, не искам да ги коментирам, но в никакъв случай не са били интригантски.
Ако бяха такива, да бях коментирала и доста други неща, но винаги съм говорила само за себе си, за своя си живот, за своите си преживелици, макар и да са били замесени други хори, които често не съм споменавала.
Клуба е хубаво място. Въпреки че ползвам само музикалната тема и рядко пиша в други.
Започнах работа в нова фирма преди два месеца. И там е така - старите взимат новите за мезе, особено ако са по-малко компетентни или ако са смятани за по-малко знаещи/опитни. Нито това го уважавам, като ситуация от живия живот, нито тук го харесвам. Затова и съм спряла да се меся в темите ви, защото утре някой ще каже - това хлапе къде се бута между клубари, които се познават от години. И с право.
Мнемо?Rain написа:Онова сърце на заглавната страница не е случайно.
-
Дядо Капинчо
То и аз съм още от гостите и познавам в лице само двама клубари.Rain написа: ...защото утре някой ще каже - това хлапе къде се бута между клубари, които се познават от години. И с право.
За правото не си права. На мен ми показаха пътя до тук, предполагам и на теб. Ако са искали да са сами, нямаше да ни покажат пътечката. А другото е въпрос на вписване - едни лепват от първи път, други, като мен, цял живот си остават гости. Мен това ме устройва. Щом си тук, значи и теб.
Съжалявам, че ще те разочаровам, но от гледна точка само и единствено на публичното поведение на Рейн тук аз не виждам основания за възмущението ти.doktorka написа:Мнемо?Rain написа:Онова сърце на заглавната страница не е случайно.
Ако ти виждаш някакви, ще трябва да ми ги посочиш.
Panta rhei...
Да, приятно ми е като се прибера от работа, да вляза да почета ... бродя из форумите, нещо съм станала антисоциална последните години. И по чатове не ми се седи. Само с двама-трима стари другари.Капинчо написа:То и аз съм още от гостите и познавам в лице само двама клубари.Rain написа: ...защото утре някой ще каже - това хлапе къде се бута между клубари, които се познават от години. И с право.
За правото не си права. На мен ми показаха пътя до тук, предполагам и на теб. Ако са искали да са сами, нямаше да ни покажат пътечката. А другото е въпрос на вписване - едни лепват от първи път, други, като мен, цял живот си остават гости. Мен това ме устройва. Щом си тук, значи и теб.
За цигари и за нет, пари винаги се намират при мен
Благодаря Мнемо, но МОЛЯ съвсем откровено - не искам никой да ме нищи, както аз не нищя никого. Ако сте забелязали, реагирам грубо само ако някой ме нападне, ако почне да ми казва каква съм, ако усетя, че се опитва да ме подиграе. Смятам, че аз не подигравам никого.Мнемозина написа:Съжалявам, че ще те разочаровам, но от гледна точка само и единствено на публичното поведение на Рейн тук аз не виждам основания за възмущението ти.doktorka написа:Мнемо?Rain написа:Онова сърце на заглавната страница не е случайно.
Няма за какво да ми благодариш.Rain написа:
Благодаря Мнемо, но МОЛЯ съвсем откровено - не искам никой да ме нищи, както аз не нищя никого. Ако сте забелязали, реагирам грубо само ако някой ме нападне, ако почне да ми казва каква съм, ако усетя, че се опитва да ме подиграе. Смятам, че аз не подигравам никого.
Общо взето всеки от нас реагира грубичко, когато реши, че го подиграват, да.
Panta rhei...
знаех си ,че трябваше теб да извикам..Мнемозина написа: Съжалявам, че ще те разочаровам, но от гледна точка само и единствено на публичното поведение на Рейн тук аз не виждам основания за възмущението ти.
ти верно ли си помисли, че те викам за правораздаване , за подкрепление или за порицание ??
мнемо...,недей така...
Мислех, че искаш да чуеш мнението ми. И го казах. Всъщност поисках уточнение, но ти не ми го даваш.doktorka написа:знаех си ,че трябваше теб да извикам..Мнемозина написа: Съжалявам, че ще те разочаровам, но от гледна точка само и единствено на публичното поведение на Рейн тук аз не виждам основания за възмущението ти.
ти верно ли си помисли, че те викам за правораздаване , за подкрепление или за порицание ??
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
мнемо...,недей така...
Ако не е било затова, за какво тогава ме извика?
Panta rhei...
не си ме разбрала....Мнемозина написа:Мислех, че искаш да чуеш мнението ми. И го казах. Всъщност поисках уточнение, но ти не ми го даваш.
това е разликата между реалното и виртуалното общуване...
това беше един хумористичен възклик...
не схвана ли от думите ми в другата тема?
Ми не, първо погледнах в тази и отговорих.doktorka написа:не си ме разбрала....Мнемозина написа:Мислех, че искаш да чуеш мнението ми. И го казах. Всъщност поисках уточнение, но ти не ми го даваш.
това е разликата между реалното и виртуалното общуване...
това беше един хумористичен възклик...
не схвана ли от думите ми в другата тема?
А като прочетох и другата, си помислих, че си искала да ми кажеш, че Рейн е духът от бутилката и искаш да те спасявам от нея.
Което също изглежда абсурдно.
Каква ли истина искаше да ми кажеш с този майтап?
Всичко това започва да прилича на спам. И лошото е, че всъщност не е.
Panta rhei...
Semiramis написа: Ънноун просто предложи обсъждане и пусна тема.
Ънноуна го дадох за пример за човек който бяга вместо да си защитава позицията, да не говорим колко ме е нападал лично мен без видима причина и колко съм си мълчала само и само мир да има. Нооо, всичко си има граници - и аз съм човек и аз си изпускам нервите, закоето се извинявам. Мда.
Рема няма да остане сам, само ще оправя кочинките по неговия си начин. Опитвала съм така и видях че не става. Това, което пиша за да накарам някой да престане просто не се чете. Игнор и толкоз.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
всичко зависи от очите на гледащия/четящия.Мнемозина написа:Ми не, първо погледнах в тази и отговорих.
А като прочетох и другата, си помислих, че си искала да ми кажеш, че Рейн е духът от бутилката и искаш да те спасявам от нея.
на мен в момента ми е адски забавно,защото ти ми влезе в тона на смешките с бутилките и джина и приказки и хиляда и една нощ.
за мен е време да прекарам остатъка от дежурството с усмивка.
и аз реших ,че се веселим.
трябва ли да съм сериозна?
а искаш ли да съм сериозна?
п.с. опс пропуснала съм.
Щото аз не искам да съм сериозна. Та вие сте на хиляди мили разстояние!...
Последно промяна от doktorka на 22.06.08, 11:05, променено общо 1 път.
Веселяхме се в другата тема.doktorka написа:всичко зависи от очите на гледащия/четящия.Мнемозина написа:Ми не, първо погледнах в тази и отговорих.
на мен в момента ми е адски забавно,защото ти ми влезе в тона на смешките с бутилките и джина и приказки и хиляда и една нощ.
за мен е време да прекарам остатъка от дежурството с усмивка.
и аз реших ,че се веселим.
трябва ли да съм сериозна?
а искаш ли да съм сериозна?
В тази смятам да бъда пуристка.
Така го усещам, че трябва.
А ти решаваш за себе си. (Щото ме питаш, затова ти казвам. Не раздавам правосъдие.)
Panta rhei...
чудесно.Мнемозина написа:Веселяхме се в другата тема.
А ти решаваш за себе си. (Щото ме питаш, затова ти казвам. Не раздавам правосъдие.)
айде сега...4-5 страници...може и повече...мислиш някой помни!?...връщаш се ,прочиташ си за домашно и после с пълно право си пуристка.
никой няма да ти го оспорва.
но аз няма да ти правя домашното.
така знам че трябва.
Всичко си има граници, съгласна съм. Че се случва на всеки - да.maggot написа:Semiramis написа: Ънноун просто предложи обсъждане и пусна тема.
Ънноуна го дадох за пример за човек който бяга вместо да си защитава позицията, да не говорим колко ме е нападал лично мен без видима причина и колко съм си мълчала само и само мир да има. Нооо, всичко си има граници - и аз съм човек и аз си изпускам нервите, закоето се извинявам. Мда.
Рема няма да остане сам, само ще оправя кочинките по неговия си начин. Опитвала съм така и видях че не става. Това, което пиша за да накарам някой да престане просто не се чете. Игнор и толкоз.
Според мен Ънноун протестира по този начин, понеже защитавайки позицията си получи отговор "трия защото мога". Това е неговият начин и негово право обаче. И позицията на Ънноун не беше моята, но аз така виждам нещата. Моята гледна точка. И мен тоя и оня ме е нападал и аз него и имаме право на реакция всички. За едни оправдана - за други не. Много имаме да се извиняваме един на друг.
Хубаво е, т.е надявах се, че след като страстите утихнат /ще/ се изчистят и недоразуменията между обмислените думи.
Последно промяна от Semiramis на 22.06.08, 11:48, променено общо 1 път.
Да, само ми даваш домашно.doktorka написа:чудесно.Мнемозина написа:Веселяхме се в другата тема.
айде сега...4-5 страници...може и повече...мислиш някой помни!?...връщаш се ,прочиташ си за домашно и после с пълно право си пуристка.
никой няма да ти го оспорва.
но аз няма да ти правя домашното.
така знам че трябва.
Но щом казваш, че така трябва... ще слушам, къде ще ходя.
Panta rhei...
виждаш ли как можем и да се шегуваме!Мнемозина написа: Да, само ми даваш домашно.
ей за туй иде реч.
за тези, които искат да са сериозни...
молим да отворите един "потребителски груП" ( има ги горе на менюто) на сериозните, груП на засегнатите и онеправданите,груП на псуващите и пр...всякакви такива.
аз влизам тук ,за да ми е весело.
али викам аз да си направя потребителски груП ?
можееее...
.......
п.с. после кажи ,че не съм умна!:blum::rotfl24::rotfl24:
doktorka написа:виждаш ли как можем и да се шегуваме!Мнемозина написа: Да, само ми даваш домашно.
ей за туй иде реч.
за тези, които искат да са сериозни...
молим да отворите един "потребителски груП" ( има ги горе на менюто) на сериозните, груП на засегнатите и онеправданите,груП на псуващите и пр...всякакви такива.
аз влизам тук ,за да ми е весело.
али викам аз да си направя потребителски груП ?
можееее...
.......
п.с. после кажи ,че не съм умна!:blum::rotfl24::rotfl24:
Става въпрос за този ръкав от темата.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Капинчо написа:Мен ко питаш (знам, че не, ама аз да си кажа), по-добре си направи груБ.doktorka написа: али викам аз да си направя потребителски груП ?
можееее...
.......
Забавлявам си се, кво:blum:
Може ли да оставим една сериозна тема за изчистване на нещата, наистина?
Към Рейн - Капинчо пък е стар. 30-40 е условна възрастова граница. Тук има хора и под нея. Всичко е както си го направиш и както можеш да го понесеш. Ако искаш.
-
Дядо Капинчо
Предлагам да се слага етикет "Забранено за Капинчо!". Ако искате да звучи политически правилно в духа на новото време, може да е "Сериозна тема" (Капинчо ще знае да не си вре носа в нея).Semiramis написа:
Може ли да оставим една сериозна тема за изчистване на нещата, наистина?Изключително ми е неудобно да го кажа, но да опитаме веднъж?
Най-добре емотиконче - примерто задраскан с червена линия дядо (виж м иподписа).
Нищо лично. Само се забавлявам и се опитвам да бъда полезен.
ПП Едва в последните дни осъзнах колко смешен и нищожен съм бил във вашите очи с моето сърдене. Сега вие сте децата от класа, които не могат да се надвикат да крещят "Тихо! Нека аз да кажа!":lol:
аз излизам.Semiramis написа:Капинчо написа:Мен ко питаш (знам, че не, ама аз да си кажа), по-добре си направи груБ.doktorka написа: али викам аз да си направя потребителски груП ?
можееее...
.......
Забавлявам си се, кво:blum:
Може ли да оставим една сериозна тема за изчистване на нещата, наистина?Изключително ми е неудобно да го кажа, но да опитаме веднъж?
Към Рейн - Капинчо пък е стар. 30-40 е условна възрастова граница. Тук има хора и под нея. Всичко е както си го направиш и както можеш да го понесеш. Ако искаш.
няма кво да чистя...
тези ръчички не са за мръсна работа...
който има-да почиства...
аз в случая съм наразбрана,низвергната,подплашена и страдающа...
много е лсено...
п.с. напълно целенасочено го написах.вие си мислете мисленето.
п.п.с. аз отивам в съседната тема-там нали може несериозно?
аз лично чакам да видя какво ще стане с Ънноу.
Нищо повече.
Като някой намери отговора в закачките ще помоля да ми го изпрати на бележка.
нищо лично към никой.
приятно забавление.
Нищо повече.
нищо лично към никой.
приятно забавление.
Последно промяна от Semiramis на 22.06.08, 12:18, променено общо 1 път.
Капинчо написа:Предлагам да се слага етикет "Забранено за Капинчо!".Semiramis написа:
щом сме двама,страшно няма...
и мен мъ забраниха:crying::crying:...
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
сорри не се сдържах...
капине иди в другата тема,че нали все пак...ни помолиха...
да.Semiramis написа:аз лично чакам да видя какво ще стане с Ънноу.
Нищо повече.
нищо лично към никой.
приятно забавление.
отговорът е в закачките.
незнайко е мъж.не лигльо.
той не иска съчувствие и погалване по главата.
иска да му мине яда.
щото върло се ядосА.
то стана ясно.
а и уме да се шегува.
аз на това разчитам.
-
Дядо Капинчо