Орел на дунава - инфо.
- Глас в пустиня
Орел на дунава - инфо.
Тука може да се запознаете подробно с всичко свързано с предстоящият фестивал.
NOVAE - Орел на дунава>>>
Re: Орел на дунава - инфо.
супер. Мерси за инфото...БоЕВ написа:Тука може да се запознаете подробно с всичко свързано с предстоящият фестивал.
проблем,че четв. и неделя има мачове.
мисля, че подобни събития могат да са и интересни и полезни за страната ни...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
да, бе! язък! не са съобразили фестивала с европейското...ELBI написа:
...
just perfect
тези дни дилеми - хем ми се ходи на Дунава за римските борби (никога не съм гледал такова шоу - сцени от тях ги дават по Дискъвъри и Вая сат Хистори), което без съмнение ще ми даде някаква много интересна визуална представа за това, дето е било преди 2000 години, хем след това има Джулая, хем има бачкане, хем има мачове, хем е жега, хем не ми се пътува сам...bead_ написа:да, бе! язък! не са съобразили фестивала с европейското...ELBI написа:
...
Баси простаците, начи...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Глас в пустиня
Дискавъриту и сега ще снимат, и ще излъчат филм по-късно.
Гостите на фестивала вече ги настаняват и в Плевен.
Грандиозно събитие за наща страна, уникален шанс за градчето.
Ще видим, а за другите ще има (обещани) снимки.
Щерката още ме гълчи, че не се явих на кастинга за участие във възстановките.
Римски доспехи не бих сложил, както и турска носия, а ако като варварин бях зает да превземам укреплението, просто нямаше да имам възможност да снимам.
Надявам се да успея да направя хубави снимки, силно се надявам.
Гостите на фестивала вече ги настаняват и в Плевен.
Грандиозно събитие за наща страна, уникален шанс за градчето.
Ще видим, а за другите ще има (обещани) снимки.
Щерката още ме гълчи, че не се явих на кастинга за участие във възстановките.
Римски доспехи не бих сложил, както и турска носия, а ако като варварин бях зает да превземам укреплението, просто нямаше да имам възможност да снимам.
Надявам се да успея да направя хубави снимки, силно се надявам.
- Dark Angel
- Глас в пустиня
Римските доспехи няма да ме направят римлянин.Dark Angel написа:е че защо да не сложиш римски доспехи?
Както и цветовете на войната индианец.
Във вените ми тече кръвта на ония диви варвари - вулгарос, от които гърчетата са взаимствали куртура много преди да се наплодят и намножат римлянчета в доспехи.
- Dark Angel
ма Боев, кой ти казва да ставаш римлянин....БоЕВ написа: Римските доспехи няма да ме направят римлянин.
Във вените ми тече кръвта на ония диви варвари - вулгарос, от които гърчетата са взаимствали куртура много преди да се наплодят и намножат римлянчета в доспехи.
малко хора могат да участват в исторически възстановки щото за тая работа се иска сила.
- Глас в пустиня
Такива са убежденията ми Дарки. Крайни.Dark Angel написа:ма Боев, кой ти казва да ставаш римлянин....БоЕВ написа: Римските доспехи няма да ме направят римлянин.
малко хора могат да участват в исторически възстановки щото за тая работа се иска сила.
- Глас в пустиня