...........
...........
...........
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 12:39, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Dark Angel
Да, да, моля, дааааа!Dark Angel написа: искаш ли да ти тегля една майна да се почувстваш значима докато си пиеш кафето\това майтап
П.П. Тва за майтапа го разбрах, ма! Уебед, такъф!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Dark Angel
maggot написа: Да, да, моля, дааааа!![]()
П.П. Тва за майтапа го разбрах, ма! Уебед, такъф!
ти са отваряш ли се а
леле колко ми е смешно
ПП/ дамски уебед имаш предвид нали? нема се обиждаме сега
ППП/ ще водя децАта на планина, ма нали съм тъпо парче пуснах пералня...сега мъненките са нервни що не тръгваме и що съм седяла на компютъра
Зарежи пералнята - тя сама ще си се спреDark Angel написа: ППП/ ще водя децАта на планина, ма нали съм тъпо парче пуснах пералня...сега мъненките са нервни що не тръгваме и що съм седяла на компютъра
БЕгай с децата, и аз натам съм се запътила
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- snowprincess
Re: Без мен
сам искаше всеки на всеки да казва без увъртания какво мисли, а сега се сърдиш
може да получиш извинение, а може и да не получиш, но това не би трябвало да е пречка да говориш с останалите, с които ти е приятно
в темата, която се изтри, бяхме писали - само аз, вяра, дарки, семи и грийн (освен потърпевшите), никой от нас не протестира и не се разсърди, че му изчезна мнението, щото всеки от нас можеше и сам да си изтрие поста
ако спреш да четеш и пишеш е твой избор и решение, щото никой не е трил твое мнение или те е гонил
може да получиш извинение, а може и да не получиш, но това не би трябвало да е пречка да говориш с останалите, с които ти е приятно
в темата, която се изтри, бяхме писали - само аз, вяра, дарки, семи и грийн (освен потърпевшите), никой от нас не протестира и не се разсърди, че му изчезна мнението, щото всеки от нас можеше и сам да си изтрие поста
ако спреш да четеш и пишеш е твой избор и решение, щото никой не е трил твое мнение или те е гонил

така е Сноу.snowprincess написа:сам искаше всеки на всеки да казва без увъртания какво мисли, а сега се сърдиш
и пак не разбирам откъде тръгна всичко.
Сега Рем остана "добрият". А Рем колко време щеше да изтърпи сценките Чв/Зв, заедно с нас + Варна-съпорт.
Макс две седмици, през които форумът щеше да пламти от писъци - защо се държите по този начин, хора, и не превръщайте форума в бунище.
Това, разбира се, са личните ми догадки.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аз не съм добър. Нещо бъркаш. Аз съм този, който съм.Semiramis написа:така е Сноу.
Сега Рем остана "добрият". А Рем колко време щеше да изтърпи сценките Чв/Зв, заедно с нас + Варна-съпорт.
Макс две седмици, през които форумът щеше да пламти от писъци - защо се държите по този начин, хора, и не превръщайте форума в бунище.
Добро утро на всички.
Моята позиция е, че ако на хората им е приятно да се замерят с каквито гнусотии им попадне, то те имат право на това. Както и аз да премина някоя граница, случвало се е, ако ми дойде в повече и да се оплескам с помията. Но не и да ходя и да чистя след някой който не проявява елементарно уважение към себе си и към другите и говори със сфинктера откъм обратната страна на гръбначиня си стълб.
Добро да е.
Благодаря ти за отговора.Remmivs написа:Аз не съм добър. Нещо бъркаш. Аз съм този, който съм.Semiramis написа:така е Сноу.
Добро утро на всички.
Моята позиция е, че ако на хората им е приятно да се замерят с каквито гнусотии им попадне, то те имат право на това. Както и аз да премина някоя граница, случвало се е, ако ми дойде в повече и да се оплескам с помията. Но не и да ходя и да чистя след някой който не проявява елементарно уважение към себе си и към другите и говори със сфинктера откъм обратната страна на гръбначиня си стълб.
Добро да е.
Докторе,
Който има гащи, трябва да си сърба попарата. До край.
Тук ще стоиш и ще си отстояваш твойто.
Пък да видим мнозинството какво ще реши. Нали е демокрация. Или Утопия (анти).
Както и аз ще стоя.
Щото ако не бях си дигнал д-то навремето, сега мен щяхте да псувате за изтритата тема.
П.с. Оставам и за да подритвам рейна
. Благородството си има цена.
Който има гащи, трябва да си сърба попарата. До край.
Тук ще стоиш и ще си отстояваш твойто.
Пък да видим мнозинството какво ще реши. Нали е демокрация. Или Утопия (анти).
Както и аз ще стоя.
Щото ако не бях си дигнал д-то навремето, сега мен щяхте да псувате за изтритата тема.
П.с. Оставам и за да подритвам рейна
Memento mori.
съгласен...със Сет. всъщност съм го казвал много пъти това с леко по-различни думи... Иначе тук - за рейн, зв., други - съвсем изпуснах нишката. И поради това не виждам проблеми и не преживявам. И кой знае защо това ми се струва правилно.
Такива ми ти работи.
Такива ми ти работи.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Пръц. Много си сирьозен. Тва тука е за бъзик, ако не си разбрал.[unknown] написа:оттук нататък.
Когато(ако) получа извинение от самозваният модератор за простотиите , които написа по мой адрес- ще се върна. Ако не- останете си със здраве!
И един съвет от мен- решете си проблема с модератора- тоя не става.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
не, отдавна не е бъзик, ти за бъзик ли влизаш? ако да, не всички сме такаПенчо Заека написа:
Пръц. Много си сирьозен. Тва тука е за бъзик, ако не си разбрал.
не смятам, че незнайния трябва да се обижда, най-малкото само аз и Боев оставаме да обираме упреците на Магът, която заедно с Питкина са направили толкова много за клуба. Трябва да сме повече, бе, док - я обратно тук, рамо до рамо в боя
бай дъ уей, ако не знаете има и други хора в клуба, които отлично могат да се справят с функциите на един админ, за да няма мой клуб, твой клуб, може пък да се въртите.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Не можеш да накараш никой насила да ти се извини. Това е вътрешна потребност, т.е. би трябвало да е вътрешна потребност на някого, а не защото някой или нещо го налага.[unknown] написа:оттук нататък.
Когато(ако) получа извинение...
А прошката не трябва да зависи от това дали някой ти я иска или не. Тя също е вътрешна потребност на прощаващия. Би трябвало да е.
МДАААА.[unknown] написа:И един съвет от мен- решете си проблема с модератора- тоя не става.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Рем е свестен. Има ли някой да не е съгласен?Semiramis написа:Сега Рем остана "добрият". А Рем колко време щеше да изтърпи сценките Чв/Зв, заедно с нас + Варна-съпорт.
Виж сега гласуването показа, преобладаващо мнение - изобщо да няма модератор. В същото време има трима. Не е ли резонно предложението ми броят им да бъде редуциран на един? М? И то от мен, дет съм гласувала изобщо да няма. Хехехе
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Клубът е заприличал на зъболекарски стол - боли, ама необходимост.[unknown] написа:оттук нататък.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
А някои зъби са оголени нерви, страх те е да ги докоснеш.holi_day написа:Клубът е заприличал на зъболекарски стол - боли, ама необходимост.[unknown] написа:оттук нататък.
нещо против варна ли имате госпожичке:lol:Сега Рем остана "добрият". А Рем колко време щеше да изтърпи сценките Чв/Зв, заедно с нас + Варна-съпорт.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
holi_day написа:Рем е свестен. Има ли някой да не е съгласен?Semiramis написа:Сега Рем остана "добрият". А Рем колко време щеше да изтърпи сценките Чв/Зв, заедно с нас + Варна-съпорт.
Виж сега гласуването показа, преобладаващо мнение - изобщо да няма модератор. В същото време има трима. Не е ли резонно предложението ми броят им да бъде редуциран на един? М? И то от мен, дет съм гласувала изобщо да няма. Хехехе
За това изчаках с гласуването на твоето предложение, но вчера гласувах и там.
Един вид .. докато няма модератор ..да няма модератор стана моята.
Кент написа:нещо против варна ли имате госпожичке:lol:Сега Рем остана "добрият". А Рем колко време щеше да изтърпи сценките Чв/Зв, заедно с нас + Варна-съпорт.
а иначе - не, нямам против нищо
Холи, те не са модератори, те са администратори, има разлика..holi_day написа: изобщо да няма модератор. В същото време има трима.
- Dark Angel
кой ти гледа в тая жега4avdar4e написа: Холи, те не са модератори, те са администратори, има разлика..
групи, групички, агитки, нам кво - от вглеждане и разделяне хората не виждат гората
Принципно си права. Админите могат да модерират модераторите. Ако искат. ::twisted::4avdar4e написа:Холи, те не са модератори, те са администратори, има разлика..holi_day написа: изобщо да няма модератор. В същото време има трима.
Няма модератори. Няма администратори. Всеки може да сгреши. Дори всеки може да стои за решението си като зад правилно. И е редно да си уважаваме позициите. Но е редно преди всичко да си уважаваме принципите. Това казвам аз. Само и единствено.
хименноDark Angel написа:кой ти гледа в тая жега
групи, групички, агитки, нам кво - от вглеждане и разделяне хората не виждат гората
- Света вода ненапита
извинявай, братко, но... аз така и не разбрах защо избухна тази трета световна война?![unknown] написа:оттук нататък.
Когато(ако) получа извинение от самозваният модератор за простотиите , които написа по мой адрес- ще се върна. Ако не- останете си със здраве!
И един съвет от мен- решете си проблема с модератора- тоя не става.
защото един от администраторите изтри тема, по молба на пусналия темата клубар!!!!!!!!!!!!!!
това не е ли също свобода на словото? виждаш, че си се хм... нещо си там и казваш: ей, сбърках, не мога да трийна цялата тема, моля направи го вместо мен.
ама явно не може...
Виж подводницата!
...
Последно промяна от Semiramis на 23.06.08, 09:54, променено общо 1 път.
шъ си премълча. да покажа, че мога, не за друго.Remmivs написа:Принципно си права. Админите могат да модерират модераторите. Ако искат. ::twisted::
Няма модератори. Няма администратори. Всеки може да сгреши. Дори всеки може да стои за решението си като зад правилно. И е редно да си уважаваме позициите. Но е редно преди всичко да си уважаваме принципите. Това казвам аз. Само и единствено.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
най-добре ще направиш наистина да не риешholi_day написа:шъ си премълча. да покажа, че мога, не за друго.Remmivs написа:Принципно си права. Админите могат да модерират модераторите. Ако искат. ::twisted::
казвам ти го като на приятел
няма да има един човек или ако има то няма да съм аз
никога не съм вярвал в такъв подход това първо
но второ и по-силно е уважението ми към хората
към тези до мен
и към всички вас
Ко ми е на подхода?Remmivs написа:най-добре ще направиш наистина да не риешв тази посока
казвам ти го като на приятел
няма да има един човек или ако има то няма да съм аз
никога не съм вярвал в такъв подход това първо
но второ и по-силно е уважението ми към хората
към тези до мен
и към всички вас
И ква връзка има то с уважението. Може да сме на различно мнение и пак да си се уважаваме. Или не?
Ф.Песоа
Ф.Песоа
абсолютно, тва отзадзе къмту напредиholi_day написа:Ко ми е на подхода?
И ква връзка има то с уважението. Може да сме на различно мнение и пак да си се уважаваме. Или не?
не мисля, че е позитивно насочен нито че води до позитивизъм, макар и арогантно да смея да твърдя че вероятно може би едва ли не подозирам за вероятността на мотивите и шарките ти
но на нас ни трябва в момента позитивизъм и манчестър Юнайтид
пък аз и без това винаги съм бил за това
И се пак нека прочетъ тия твои подозрения.Remmivs написа:макар и арогантно да смея да твърдя че вероятно може би едва ли не подозирам за вероятността на мотивите и шарките ти
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Dark Angel
аре стига беholi_day написа: И се пак нека прочетъ тия твои подозрения.
безкрайните обяснения в които се оплита народа само разделят
вместо да търсим прилики и да сме щастливи като ги намерим, ние сме се заровили в дълбокот да търсим разлики
тъпо
предубедена си и ме харесвашholi_day написа:И се пак нека прочетъ тия твои подозрения.
напълно незаслужено смея да кажа, и недей да спориш с мен, защото това наистина е моето мнение, уважавай го
но ако е така
то тогава трябва да харесваш цялото
защото аз съм само част от всичкото едно
Тъпо е, когато нещо не разбираш и не попиташ. А `разбиращо` си премълчиш. Аз следвам това, а ти - което желаеш.Dark Angel написа:тъпо
Ф.Песоа
Ф.Песоа