Бе я да му кажем едно здрасти на Метаморф, пък може да се престраши и да пише.
П.П. Тук хапем само понякога
това вероятно е Марвин, той каза, че ще си смени ника и направи нова регистрацияvyara написа:Хм.. не съм те познала. Най-много да е гузен негонен твоята работа.Метаморф написа:vyara написа:Ми добре дошъл! Метаморф - Метаморф, като си рекъл.Ама си избираш едни никове и ти. Метаморф!
само ти, прекрасна, ме позна!
П.П. а може би си и чела което трябва?
Не съм и чела.

Ти кога ще си смениш ника на Шерлок Холмс?snowprincess написа:това вероятно е Марвин, той каза, че ще си смени ника и направи нова регистрацияvyara написа:Хм.. не съм те познала. Най-много да е гузен негонен твоята работа.Метаморф написа:vyara написа:Ми добре дошъл! Метаморф - Метаморф, като си рекъл.Ама си избираш едни никове и ти. Метаморф!
Не съм и чела.
Метаморф написа:4avdar4e написа:Подписът ти е великолепен!!!Метаморф написа:благодаря. снощи го прочетох в една книга на Рей Бредбъри... толкова много пасва на състоянието тук...
мадам, печелите...snowprincess написа:това вероятно е Марвин, той каза, че ще си смени ника и направи нова регистрацияvyara написа:Хм.. не съм те познала. Най-много да е гузен негонен твоята работа.Метаморф написа:vyara написа:Ми добре дошъл! Метаморф - Метаморф, като си рекъл.Ама си избираш едни никове и ти. Метаморф!
Не съм и чела.
наздраве, шефе...ELBI написа:Здрасти Метаморф.
Не ги слушай тези - некви сапунки си въртят, но това е щото нямат какво да кажат или си имат разни неща за уреждане. Което по принцип е ОК и разбираемо (друг е въпросът дали е хубаво, редно, коректно и т.н.... но пък аз просташки не чета и гледам забавните теми и нещица...) Иначе по принцип тук си има купон.
Наздраве (и да почерпиш - традиция е това!)
да, права си! сгреших... дори обърках авторите!Dark Angel написа:мисля си говорим за различни книги
http://www.amazon.com/Eye-Cat-Roger-Zel ... 0380760029
мдааам... за днес така... утре - нов аватар...Кент написа:тука ше се събереме цялата револиционна банда скоро-скоро:rotfl24:Метаморф написа:Remmivs написа:Ами добре дошло на борда. И дано не страда от морска болест, защото май е високо вълнението в момента.
да ти напомням ли една реклама на една бира?Remmivs написа:бе само да питам щото ми е интересно
нищо напреки и прочее
ама не е ли по-лесно ако ти е писнал стария ник просто да се преименуваш
защо минавате (не си сам знаеш) през пререгистрация
това мързеливата ми до дъно душа не проумява никак
теб нали не те бърка нещо, че реших да направя рестарт на системата си?Remmivs написа:бе и аз май не обичам бира
остарявам и обичам вино
и жени, ама това не знам дали да го казвам публично
както и да е
ако това ти е гайлето ясно
ама сума сумарум пак ще е едно
всичко е едно
не, никак, дружеМетаморф написа:теб нали не те бърка нещо, че реших да направя рестарт на системата си?
а аз защото остарявам минах на бира... виното ми действа... лошо в последните няколко години...
не ми говори за вино... обожавам вино, но ми действа много зле, дори и 100 грама...Remmivs написа:не, никак, друже
просто ми беше любопитно и питах
виното е дъхаво и омайно питие
като...
бтв, радвам се, че са ти оправили щайгата, сори, че не можах да ти помогна