Метаморф написа:[unknown] написа:оттук нататък.
Когато(ако) получа извинение от самозваният модератор за
простотиите , които написа по мой адрес- ще се върна. Ако не- останете си със здраве!
И един съвет от мен- решете си проблема с модератора- тоя не става.
извинявай, братко, но... аз така и не разбрах защо избухна тази трета световна война?!
защото един от администраторите изтри тема,
по молба на пусналия темата клубар!!!!!!!!!!!!!!
това не е ли също свобода на словото? виждаш, че си се хм... нещо си там и казваш: ей, сбърках, не мога да трийна цялата тема, моля направи го вместо мен.
ама явно не може...

Кратка ретроспекция искаш ли?
Добре - ето! Всичко тръгна от
ТУК>>> Искам и продължавам да го искам, да бъдем малко по отговорни към себе си и другите, защото е несериозно(всъщност нали повечето това искат да са несериозни) и граничи с наглост да искаш да пишеш меко казано с гъза си, и ако това което си написал собственоръчно не ти хареса, да задължаваш/искаш някой да ходи та трие след теб.
След последвалите множество коментари, продължих да искам същото дори доуточних с
ТОВА>>>(такъв принцип приехме, всеки да отговаря за написаното и да няма триене на теми дори и по МОЛБА на написалите ги)
След има няма и час Питката премина в
АТАКА>>>(само мнение по-надолу е и моята реакция, да не слагам още един линк) Тая реакция доведе и до тая тема - дотук равносметката е двама загубени клубари Незнайния и Ния - твърде висока цена, твърде.