Егати, хвана те бирата и се разприказва!Кент написа:
на ести е тайна ролята ,уговорихме я на биляшки преди две бири време:rotfl24:
Ако
превъзбудих се беesti написа:Егати, хвана те бирата и се разприказва!Кент написа:
Кючек е това ей
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Re: Ако
Мнемозина написа:Това за кибритчетата и аз си го помислих, ама тогава в Копенхаген май щеше да трябва да съм...Semiramis написа:тука виждам мнооооо неща, които не ми харесват, Кент...
някаква лекарка жестокост пак прозира ...
Не може ли Боев - че му идва отвътре - на мястото на Чавето. Но поне Мнимо не е с кибритчета ...
Обаче от друга страна то Грийна с тез цигари... абе ще трябват кибритчета.
хахахаха.... какви цигари последно?
в Русия сте...в Русия сте ...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
превъзбудих се беesti написа:Егати, хвана те бирата и се разприказва!Кент написа:
клик на кармъзъто
Кючек е това ей
Последно промяна от Kent на 23.06.08, 17:43, променено общо 1 път.
- Dark Angel
бартя карамазови естественоDark Angel написа:а кой ще продава билети?
(партийни )
за представлението
демек маггота и питката:rotfl24:
Последно промяна от Kent на 23.06.08, 18:07, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
какво значи това? Да спрат да пишат хората? Или че имаш идея да резервираш на едно място 20 и кусур легла за клубчето?Stranniche написа:..Май нямаме съмишленици за ваканцията на клуба...
А така добре ще дойде на всички!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ми ако някой пишат умности а други по умни умности не е ли по добре да спреме:winkw:ELBI написа:какво значи това? Да спрат да пишат хората? Или че имаш идея да резервираш на едно място 20 и кусур легла за клубчето?Stranniche написа:..Май нямаме съмишленици за ваканцията на клуба...
докато не е станало късно:winkw:
и аз докато е отворен не мога да се спра да пиша:shy:
Моля да ми обясните какви са тези "умности",Кент написа:ми ако някой пишат умности а други по умни умности не е ли по добре да спреме:winkw:ELBI написа:какво значи това? Да спрат да пишат хората? Или че имаш идея да резервираш на едно място 20 и кусур легла за клубчето?Stranniche написа:..Май нямаме съмишленици за ваканцията на клуба...
докато не е станало късно:winkw:
и аз докато е отворен не мога да се спра да пиша:shy:
че се притесних да не би и аз да пиша такива, пък да не се усещам.
споко, тва "умностите" са си по мои критерии да ги определям кои са такиваМоля да ми обясните какви са тези "умности",
че се притесних да не би и аз да пиша такива, пък да не се усещам.Да спирам и аз, ако е толкова зле.
ама мойте критерии нямат значение за щастие
то на Магота и Питката явно нямат също, пък камо ли мойте
ама аз много не чета де
пиша наизуст обикновенно
обладава ме творческо безумие и почваам
или спя
или работя някъде в жунглата
или лазя из нея влачен от екзотичните си хобита
ми тва е
как ли пък не и жена ти да ходи се с леки кожени бикини само облечена през лятотоRemmivs написа:мен ме нэмъ щот съм командирован в късната бронзова епохахахаха
ти Реме ще си кондуктор на влакче дето минава през прерията
от хамерикансия изток до хамерикансия запад два пъти на месеца
няколко години след гражданската хамериканска война през втората половина на 19 век
ти си знаеш, аз нямам нищо общо:rotfl24:
п.п. много здраве на карл май и на майн гот, де:rotfl24: