Интересно, но факт

Все същите
Аватар
maggot
BOFH

Интересно, но факт

Мнение от maggot »

Една сериозна тема, относно комуникацията тук.
Това, което забелязвам, е че никой никого не слуша, няма нищо градивно, ако нещо някой напише и на повечето не им харесва, или цялото мнение се игнорира и никой не му обръща внимание, или няколко думи се вадят от контекста и от тях се вадят генерални изводи. Колкото пъти нещо съм написала, толкова пъти се чувствам като че ли за вас ме няма - невидима съм или пък ако някой има висшето благородство да обърне внимание на нищожната твар, то е да я наругае за нещо извадено извън контекста на цялото послание. И забелязвам, че това не се случва само с мен, за жалост.

Ще ми се да помислим по този въпрос. Ще ви оставя известно време сами на себе си без да влизам - просто бач-а е повече от нормалното, но наистина ми се иска всеки един от вас да се замисли над това. Дали ЧУВАМЕ какво се пише?
Както гледам - не. И май това е основния проблем за мен тук - в този форум.

Не искам обши мнения в стил - всичко е едно - това и баба ми вече го знае :lol:
Искам наистина да се замислим.

Доколко чуваме другите?

Аре, лека нощ, оставям ви да спамите на воля :lol:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Мнемозина

Re: Интересно, но факт

Мнение от Мнемозина »

maggot написа:Една сериозна тема, относно комуникацията тук.
Това, което забелязвам, е че никой никого не слуша, няма нищо градивно, ако нещо някой напише и на повечето не им харесва, или цялото мнение се игнорира и никой не му обръща внимание, или няколко думи се вадят от контекста и от тях се вадят генерални изводи. Колкото пъти нещо съм написала, толкова пъти се чувствам като че ли за вас ме няма - невидима съм или пък ако някой има висшето благородство да обърне внимание на нищожната твар, то е да я наругае за нещо извадено извън контекста на цялото послание. И забелязвам, че това не се случва само с мен, за жалост.

Ще ми се да помислим по този въпрос. Ще ви оставя известно време сами на себе си без да влизам - просто бач-а е повече от нормалното, но наистина ми се иска всеки един от вас да се замисли над това. Дали ЧУВАМЕ какво се пише?

Доколко чуваме другите?

Ама как да ти отговоря сега, като ми казваш нещо и веднага след това - аре чао и довиждане. :(
Panta rhei...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Мнемозина написа:Ама как да ти отговоря сега, като ми казваш нещо и веднага след това - аре чао и довиждане. :(
Ми помисли, напиши каквото мислиш по темата... пък после може да поспорим ако сме на различно мнение - поне в това сме добри :winkw:
Но наистина - не искам мнения от типа на - аз това, пък тя/той онова - ще ми се да видя ясна картина на ОБЩОТО положение на нещата, видяни от куличката на всеки един.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

maggot написа:
Мнемозина написа:Ама как да ти отговоря сега, като ми казваш нещо и веднага след това - аре чао и довиждане. :(
Ми помисли, напиши каквото мислиш по темата... пък после може да поспорим ако сме на различно мнение - поне в това сме добри :winkw:
Но наистина - не искам мнения от типа на - аз това, пък тя/той онова - ще ми се да видя ясна картина на ОБЩОТО положение на нещата, видяни от куличката на всеки един.
Да де, ама ако те няма, как да поспорим.
Не се смей, това наистина е фактор - на мен ми е терсене като ви няма или като прелитате за две-три мнения - тия, дето сте много заети.
Усещането за присъствие има значение.

То и аз самата нямам много време и забелязвам как понякога не много любезно не довършвам някои разговори. А съм имала и подобни на твоите усещания...
Според мен тук повече се набляга на общуването сега-в-момента напоследък.
Което се отразява на темите по някакъв начин.
Или пък повечето теми изискват такова общуване. Не знам.

На първо мислене е това. :huhthink:
Последно промяна от Мнемозина на 23.06.08, 23:25, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Понеже аз цяла вечер си мисля за нещо подобно, ще ти отговоря кратичко. Щото мога и дългичко, ама не съм в такава фаза (днес хапченцата са синички, не розовички :blum:)

Който може - чува. Който иска - чува. Който му стиска - чува.

Всичко друго е преливане в каца без дъно...

П.П. Което иде да рече, че все пак понякога има полза от комуникацията .. :winkw:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

истината винаги е повече от една и не можеш да угодиш на всеки

или правиш това, което смяташ за правилно
или пускаш анкета, за да чуеш мнението на всички и след това правиш това, което иска мнозинството
но никого не можеш да убедиш в нещо, което противоречи на принципите му

аз те уважавам и за мен не си невидима
Изображение
jazz

Мнение от jazz »

лесно е маг
трябва да си намериш хората които ти отговарят
за другите си елементарен/а и никой не ти пише :lol:
има и виц
- докторе, всички ме пренебрегват
- следващияяя
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

.....
И аз съм имала и имам подобно усещане,
но пък си знам, че не пиша много интересни неща, а и много често и аз съм заета, и понякога минават часове, докато видя, че някой ми е отговорил, а в това време темата улетела в друга посока и така.:-)

Точно теб напоследък те "виждам" често,
но не коментирам мненията ти - от една страна, защото с доста неща не съм съгласна, от друга - липсва рационалният диалог и това обезсмисля всякакви спорове, от трета страна - не сме с еднакъв статут, и коя съм аз, че да споря с теб, и от четвърта - малко ми е късничко да ме превъзпитават. Това е моя спам по темата.:winkw: Да поясня само, че нямам някакви лоши чувства - мога да приема всякакви позиции, стига никой да не ми казва какво трябва да мисля и как да се чувствам.:lol:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

zmeu написа:лесно е маг
има и виц
- следващияяя
Не е вярно.
Има доста хора, които обичам да чета, но рядко им отговарям, защото не мога да им вляза в тона.
Пък да пускам само усмивки на всеки зарадвал ме пост... :lol:
Panta rhei...
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Мнемозина написа:

Не е вярно.
Има доста хора, които обичам да чета, но рядко им отговарям, защото не мога да им вляза в тона.
И аз така - ето, сега отговарям.:lol:
esti

Мнение от esti »

Хм...никога не съм била с усещането, че не ме чувате.
Дори напротив - по-често ми се случва да се притеснявам, че "чувате" повече отколкото ми се иска.

Според мен няма липса на чуваемост тук.
Но всеки си има различен слух.
Нормално е...
esti

Мнение от esti »

Амаранта написа: но пък си знам, че не пиша много интересни неща
Напротив, на мен ми допада как пишеш.
Особено, когато си лееееко хаплива.
Голям кеф :lol:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Мнемозина написа:
има и виц
- следващияяя
Не е вярно.
аз съм съгласна със змея, но също никога не съм се притеснявала да бъда невидима за повечето хора
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

това не е точно така :-)

като имам време чета, като имам време и желание отговарям

да, понякога вадя думи от контекста, но някои неща просто ги забелязвам "повече"

генерални изводи не са ми по вкуса - хората се променят, аз се променям, днес мисля различно от вчера

всеки ден чувам различно, работата е много, зависи от настроението
понякога искам да се помайтапя, което ядосва някой сериозен
понякога ми се плаче след някой провал, случва се обстановката да е весела и аз гледам да бягам

такива неща

Ps/ и да добавя - старая се да не изказвам "умни" мнения. да не разочаровам почитатели :lol:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

esti написа:
Амаранта написа: но пък си знам, че не пиша много интересни неща
Напротив, на мен ми допада как пишеш.
Особено, когато си лееееко хаплива.
Голям кеф :lol:
Йеее, успях да си изпрося един комплимент,
значи, не ми отиде вечерта напразно.:lol: :bdance:

И твоето творчество ми харесва,
и въобще не мисля, че тук пишат елементарни хора (упс, това беше към змея), понякога просто сме на различни вълни.:-)
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Мнемозина написа:Да де, ама ако те няма, как да поспорим.
Не се смей, това наистина е фактор - на мен ми е терсене като ви няма или като прелитате за две-три мнения - тия, дето сте много заети.
Усещането за присъствие има значение.

То и аз самата нямам много време и забелязвам как понякога не много любезно не довършвам някои разговори. А съм имала и подобни на твоите усещания...
Според мен тук повече се набляга на общуването сега-в-момента напоследък.
Което се отразява на темите по някакъв начин.
Или пък повечето теми изискват такова общуване. Не знам.

На първо мислене е това. :huhthink:
Е в един форум, който предполага оф-лайн общуване няма как иначе.
Един влиза, друг не може, трети не иска... нормално е.

Но след като и ти си имала това усещане, значи повредата не е само в моя телевизор. :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

4avdar4e написа:....

Който може - чува. Който иска - чува. Който му стиска - чува.
...
Мда.. може би точно последното. :huhthink:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

snowprincess написа:истината винаги е повече от една и не можеш да угодиш на всеки

или пускаш анкета, за да чуеш мнението на всички и след това правиш това, което иска мнозинството
но никого не можеш да убедиш в нещо, което противоречи на принципите му...
Така си е...
То е повече от ясно, че не може да се отговори на всички мнения, особено ако една тема стане прекалено голяма и повече заприлича на кошер с пчели отколкото на тема, но наистина имам такова усещане напоследък.
Не казвам, че и аз не го правя. Правя го, разбира се - то точно това ме накара и да се замисля - защо? И защо нещо всички май сме така?
Или имам нужда от почивка или имаме нужда от повече теми които да ни забавляват - там някак си по-става - хихикаш се зад монитора и не е необходимо да отговаряш, освен ако не искаш да увеличиш общото забавление :-)

А относно убеждаването - то и мен никой не може да ме убеди в нещо, което противоречи на принципите ми, ама много изказвания ме карат да се замисля. Дори онези, които ме ядосват :roll:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

има и виц
- следващияяя
:lol:
Ако пациента му се беше насрал в кабинета, нямаше така лесно да го изгони :grin:

Сериозно сега - понякога виждам как някой иска да каже нещо на друг и онзи другия не ебава да даде индикация, че е чул, дори. Приел ли е посланието или не? Така няколко пъти и човек губи желание да пише.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Амаранта написа: И аз съм имала и имам подобно усещане,
но пък си знам, че не пиша много интересни неща, а и много често и аз съм заета, и понякога минават часове, докато видя, че някой ми е отговорил, а в това време темата улетела в друга посока и така.:-)

но не коментирам мненията ти - от една страна, защото с доста неща не съм съгласна, от друга - липсва рационалният диалог и това обезсмисля всякакви спорове, от трета страна - не сме с еднакъв статут, и коя съм аз, че да споря с теб, и от четвърта - малко ми е късничко да ме превъзпитават. Това е моя спам по темата.:winkw: Да поясня само, че нямам някакви лоши чувства - мога да приема всякакви позиции, стига никой да не ми казва какво трябва да мисля и как да се чувствам.:lol:
На всички ни е късничко да ни превъзпитават, май. :lol:
А това за статута - избий си го от главата. Аз съм една от всички и точно така го чувствам. Ако някой се дразни от нещо в мен може винаги да ми плясне един виртуален шамар. Това дали ще реагирам положително или ще започна да споря зависи от много фактори, но определено няма да реагирам различно от останалите.

Както вече казах на Мнемото - в един офлайн форум не може да има рационален и навременен диалог. То може и това също да е причина.
Нинам, чудя се.

Оф, закъснявам за работа :?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

maggot написа:Сериозно сега - понякога виждам как някой иска да каже нещо на друг и онзи другия не ебава да даде индикация, че е чул, дори. Приел ли е посланието или не? Така няколко пъти и човек губи желание да пише.
И в един момент, когато са се събрали недоизказаности, лавината тръгва по склона.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

maggot написа: Доколко чуваме другите?
Доколко, доколко...миииии... доняколко. :lol: Ама колкото - толкова, нали знаеш. :winkw::kiss:
Изображение
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

Доколко чуваме другите?

Ами да, на мен никой не ми отговаря:crying:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Това, което забелязвам, е че никой никого не слуша, няма нищо градивно, ако нещо някой напише и на повечето не им харесва, или цялото мнение се игнорира и никой не му обръща внимание, или няколко думи се вадят от контекста и от тях се вадят генерални изводи.

Доколко чуваме другите?

:lol:
Чудя се какво да отговоря. Мисля си, че това е нормалното състояние на нещата.
Пишеш нещо най-вече за да се чуеш сам, а другите са само повод. Както и ти за тях.
Защото тук не сме на работа, не ни се налага да вършим нещо заедно, а като няма конкретна цел за гонене, няма и градивност.
Разтоварваме се, разговаряме (или пък не и само четем) и за никого не е от значение дали ще чуе другия. Просто не е важно:-)
Но е важно (за мен поне) да мога да си изпия питието не в каубойски бар сред шамари и стрелби, а на зелена тераса сред интересните мисли на други хора.
Та в тоя ред на мисли, винаги има човеци с които не ти се налага да разговаряш и нищиш нещата на дълго и широко, за да се чувстваш разбран и харесван, и други с които каквото и да правиш - все на терсене. Избирам да комуникирам с първите и да избягвам доколкото е възможно вторите.
Избирателна трябва да е комуникацията по форумните ширини, за да вървят нещата приятно и без травми.
Тук поне можем да си го позволим - това е супер готино:cool:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

shshtt написа: Чудя се какво да отговоря. Мисля си, че това е нормалното състояние на нещата.
Пишеш нещо най-вече за да се чуеш сам, а другите са само повод. Както и ти за тях.
Защото тук не сме на работа, не ни се налага да вършим нещо заедно, а като няма конкретна цел за гонене, няма и градивност.
Точно! :cool:
Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Доколко чуваме другите?

аз досега съм нямал усещането
че някой не ме чува когато искам нещо да кажа
ма не че съм от най активните де:-)[/quote]
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Аре сега - обощения...

Има и четене, има и слушане, има и комуникации.

Разликата е, че всеки си има свои мисли за кое/как и ... те не рядко се разминават по начинът, по който ги възприемат другите. Е - та - другите могат да коментират или не (по разл. причини) и ... това като цяло става (има дискусии и активност).

Защо се вдетиняваме с "напускам", "връщам се", "ох, защо Пешо/Петка напусна - шъ умра без него/нея"? Може би пък сме били такива в началото, но просто сега сме по-искрени и прями?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

snowprincess написа:
maggot написа:..:
истината винаги е повече от една и не можеш да угодиш на всеки

но никого не можеш да убедиш в нещо, което противоречи на принципите му

аз те уважавам и за мен не си невидима
Да, бе, верно, не си невидима, откъде на къде, за мене не си. Защо така генерално към всички? Ми аз?
Ми Хулите, дето ги открихме кажи речи едновременно с тебе, разни стихотворения в стил фривилна грухталност, ми там едно време като се отпускаше да си пишеш маготизми, аре стига, бе! Невидима, дрън, дрън!

Питка, много искам да те тупна по китарата! Не знам що, и що на тебе така ми иде, обаче като го прочетох тва и направо си викам е са ще взема да отида да набия Питката
Последно промяна от Green Light на 24.06.08, 09:43, променено общо 1 път.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Пенчо Заека написа:
Ами да, на мен никой не ми отговаря:crying:
Ъъ! Следващияаа!
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

maggot написа:
Амаранта написа: И аз съм имала и имам подобно усещане,

На всички ни е късничко да ни превъзпитават, май. :lol:
А това за статута - избий си го от главата. Аз съм една от всички и точно така го чувствам. Ако някой се дразни от нещо в мен може винаги да ми плясне един виртуален шамар. Това дали ще реагирам положително или ще започна да споря зависи от много фактори, но определено няма да реагирам различно от останалите.

Както вече казах на Мнемото - в един офлайн форум не може да има рационален и навременен диалог. То може и това също да е причина.
Нинам, чудя се.

Оф, закъснявам за работа :?

Маг, за мен е достатъчно да прочета това, което е в червено без риск, че е извадено от контекста. И Питката дали има нещо да каже по това. И да няма - ок.

Наистина е неприятно ваденето от контекст и ако се е получило веднъж не ми се иска да съм повод за ново ..не знам коя дума вече да използвам ... обясненяване. Последното, което целя е ново подклаждане на нещо или демонстрации, и съзнавам риска да се приеме така. И да не получа отговор - ще приема.

А относно комуникирането във форума по принци:
vyara написа:
shshtt написа: Чудя се какво да отговоря. Мисля си, че това е нормалното състояние на нещата.
Точно! :cool:
Подпис
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Нощес сънувах някакъв доста остър отговор на Боев в тая тема. :blink:
Не го запомних, де, ама така реших в съня си - че е остър.

Боев, недей така, бе, Грийн сега пак ще ми се смее. :crying:

Я да дойде Магот сега да ми каже, че нямало общуване. :grin:

П.П. Ще отговоря и по-сериозно пак, но ми трябват още няколко кафета. :lol:
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

магот така го е почувствала, но бърка. Тя пише по-рядко и по-рядко няма за какво да и се отговори/помайтапи човек. И го е разбрала, че я игнорират. Да, ама не. Има си комуникация, има си писане, има си всичко. Е- хубавото бе, че тя си каза болката си и ... ей ти - цяла тема. А пък моите цветя на балкона вече цъфтят и красят околността ;)

Мда... и ми се спи :(
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа:Нощес сънувах някакъв доста остър отговор на Боев в тая тема. :blink:

А, кво да ти се смея. Един приятел, така като тебе. На морето. Ставаме сутринта, пиеме кафе в едно капанче, а те двамата с гаджето му намусени. Кво- викам- става, бе? Ми тоя моя- вика гаджето- сънувал, че някакъв мъж ми купува сандали. Отварям си очите сутринта и той дирекно в лицето - "Кой беше тоя, ма?!". и аз му се разсърдих.
Два дена не си говориха. Не знам, не съм ги чувал скоро, може вече да крият острите предмети от него.
annonymus

Мнение от annonymus »

На мен в последния месец ми е доста трудно да следя какво се случва,
просто защото не ми остава време да чета внимателно темите.

И няма как да отговарям смислено на който и да е, съответно...
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Мнемозина написа:Нощес сънувах някакъв доста остър отговор на Боев в тая тема. :blink:

Хе-хе-е-е-е, Мнемо, толкова ли чак съм травмирал аудиторията с острите си реплики? Приемам. Макар че, мойте мнения не са от най-острите, просто използвам всекидневен/обикновен език.

Съжалявам, че няма да оправдая сънят ти. И няма да взема отношение по темата, не защото игнорирам Магот, а защото тя казва нещо за което бия барабана от доста време, но при нея се получава по ясно и леко еднопосочно.

Писах много, образувах поток от думи. Не искам да подлагам клубната интелигентност на съмнени и ще заложа на асоциативното мислене.

3о4о в момента!(само не ме карай да ти обяснявам защо)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

:-)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа: Хе-хе-е-е-е, Мнемо, толкова ли чак съм травмирал аудиторията с острите си реплики? Приемам. Макар че, мойте мнения не са от най-острите, просто използвам всекидневен/обикновен език.

Съжалявам, че няма да оправдая сънят ти. И няма да взема отношение по темата, не защото игнорирам Магот, а защото тя казва нещо за което бия барабана от доста време, но при нея се получава по ясно и леко еднопосочно.

Писах много, образувах поток от думи. Не искам да подлагам клубната интелигентност на съмнени и ще заложа на асоциативното мислене.

3о4о в момента!(само не ме карай да ти обяснявам защо)
Ами ето!
Не си прав и това е! :grin:

Мисля, че Магот е права - и същевременно не е.

Едното, което ни пречи - на тези, които имаме такива усещания - е наистина това, че нямаме много време да упорстваме и да си доизведем мислите и разговорите до края.
Нямаме време за по-дълбоки теми. Т.е. не че не се пускат такива, но... ето, онази тема на Елби с цитатите, още не съм успяла да ги прочета. :shy:

Другото, което ни пречи - това вече може би на повечко хора - е историята зад нас. Нямам предвид обаче огорчения и напрежения, ние тук общо взето бързичко се справяме с това, ами... познаваме се. Аз поне често имам чувството, че това, дето искам да го напиша, вече съм го писала и всички знаят, че го мисля. А това май е доста подвеждащо.
И този - или подобен - разговор мисля, че сме го водили вече няколко пъти. Все в ей такива моменти, когато сме го обърнали в доста голяма степен на спам и брътвежите ни заливат. Вероятно клубчето - като всяко живо нещо (пардон, Боев) - си има своите цикли.
Аз затова малко се дразня на приказки от рода "бе що (се) взимаш сега насериозно". Защото за да си говориш смислено с някого, трябва да го взимаш насериозно, за мен това е уважение и към него, и към себе си.
С това не казвам, че трябва сега всички дълбоко да се умислим, разбира се, нито пък че трябва да спрем свежия спам. Просто... балансът периодично се губи, може би е нормално. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа: Ами ето!
Не си прав и това е! :grin:

Мисля, че Магот е права - и същевременно не е.

Едното, което ни пречи - на тези, които имаме такива усещания - е наистина това, че нямаме много време да упорстваме и да си доизведем мислите и разговорите до края.
Нямаме време за по-дълбоки теми. Т.е. не че не се пускат такива, но... ето, онази тема на Елби с цитатите, още не съм успяла да ги прочета. :shy:

Другото, което ни пречи - това вече може би на повечко хора - е историята зад нас. Нямам предвид обаче огорчения и напрежения, ние тук общо взето бързичко се справяме с това, ами... познаваме се. Аз поне често имам чувството, че това, дето искам да го напиша, вече съм го писала и всички знаят, че го мисля. А това май е доста подвеждащо.
И този - или подобен - разговор мисля, че сме го водили вече няколко пъти. Все в ей такива моменти, когато сме го обърнали в доста голяма степен на спам и брътвежите ни заливат. Вероятно клубчето - като всяко живо нещо (пардон, Боев) - си има своите цикли.
Аз затова малко се дразня на приказки от рода "бе що (се) взимаш сега насериозно". Защото за да си говориш смислено с някого, трябва да го взимаш насериозно, за мен това е уважение и към него, и към себе си.
С това не казвам, че трябва сега всички дълбоко да се умислим, разбира се, нито пък че трябва да спрем свежия спам. Просто... балансът периодично се губи, може би е нормално. :lol:
Не мисля че сте прави. И ти, и Магът, не съм съгласен. Аз чета внимателно почти всичко. Не навсякъде отговарям, но всички знам, всекиму съм отредил някакво място в ума си. Това и очаквам от вас по отношение на себе си. Ужасно сме различни, различни сме до степен на абсурд, но според мен не сме глупави. Това което е непросимо е глупостта, а може би тук я няма. Затова Магът и ти бъркате според мен. Тук няма опастност да останем неразбрани. Да се заяждаме - да, ок, много е гадно, обаче издразнил съм те, случва се, еби си майката, еби си майката и ти, и това е, после давай напред нова тема, нов ден, нови мои мисли на масата отпред пред вас. Няма опасност да отанем неразбрани, това че се вадят думи от контекста е дребно и незначително, шум в системата, дреболия.
Ние с вас пишем вестник. На статиите във вестника никой не очаква да отговориш, очакването и надеждата на автора е нещо да ти направи впечатление в неговото писание. Да си спомниш, да си мислиш и дори, защо не, някое твое мнение да бъде променено или изградено, на базата на неговите написани мисли. Това става тук
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

maggot написа: ...Това, което забелязвам, е че никой никого не слуша,
Ти що мислиш си отворих "Темата на Капинчо". Щото така и така никой никого не чува във всеобщата гюрултия, поне да знам къде си пиша аз, а не да се издирвам по темите за евентуален отговор.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

има и виц
- следващияяя
Следващия!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа: Не мисля че сте прави. И ти, и Магът, не съм съгласен. Аз чета внимателно почти всичко. Не навсякъде отговарям, но всички знам, всекиму съм отредил някакво място в ума си. Това и очаквам от вас по отношение на себе си. Ужасно сме различни, различни сме до степен на абсурд, но според мен не сме глупави. Това което е непросимо е глупостта, а може би тук я няма. Затова Магът и ти бъркате според мен. Тук няма опастност да останем неразбрани. Да се заяждаме - да, ок, много е гадно, обаче издразнил съм те, случва се, еби си майката, еби си майката и ти, и това е, после давай напред нова тема, нов ден, нови мои мисли на масата отпред пред вас. Няма опасност да отанем неразбрани, това че се вадят думи от контекста е дребно и незначително, шум в системата, дреболия.
Ние с вас пишем вестник. На статиите във вестника никой не очаква да отговориш, очакването и надеждата на автора е нещо да ти направи впечатление в неговото писание. Да си спомниш, да си мислиш и дори, защо не, някое твое мнение да бъде променено или изградено, на базата на неговите написани мисли. Това става тук
Ти си прав, обаче говориш за друго.
Аз също чета внимателно почти всичко, и за мен всеки от вас си има си има някакво място в ума ми.
Просто напоследък се улавям, че не успявам да го показвам това. За което говоря пък аз.
Panta rhei...
Публикувай отговор