Нещо рецепта за концентрация да дадете??
П.П. Без краката в легена, а пръстите в контакта, моля
Направо ми го взе от клавиатурата.4avdar4e написа:... в тая жега, бе, хора?? На мен от няколко дни ми се разкашква мозъка по това времеНи мога да се концентрирам, ни нищо.. Затуй наваксвам рано-рано, в 5,30, ама...
Мойто от тъмни зори брои ли се за нощен живот??Мнемозина написа: Чудя се дали да не премина към нощен живот.
Снощи в прогнозата за времето казаха, че в София било 31, а в Русе 37 - една от най-горещите точки в Европа. Дан' съм чула някой на мене да ми риве от жега. Само аз имам право.4avdar4e написа:... в тая жега, бе, хора?? На мен от няколко дни ми се разкашква мозъка по това времеНи мога да се концентрирам, ни нищо.. Затуй наваксвам рано-рано, в 5,30, ама...
Мдам, не си само ти от РусИ, дет съ оплаквашvyara написа: Снощи в прогнозата за времето казаха, че в София било 31, а в Русе 37 - една от най-горещите точки в Европа. Дан' съм чула някой на мене да ми риве от жега. Само аз имам право.:blum:
Все по-тежко ги понасям тия жеги...
Remmivs написа:към теб е ми, да не е към мен егатиvyara написа:Това ако е към мен, аз съм достатъчно разхвърляна. Даже имам нужда да се подредя.
прояви подреденост в разхърляността си и позволи на кожата ти да диша свободно
И при мен. Хлад. Сигурно не повече от 20-21 градуса, без климатик при това. хахахаАмаранта написа:Уф, в офиса е хладно,
ама нЕмам никой в главата,
и зверски ми се спи.
Което ми напомни, че съм си поръчала едни щори,latrevw написа:Remmivs написа:към теб е ми, да не е към мен егатиvyara написа:Това ако е към мен, аз съм достатъчно разхвърляна. Даже имам нужда да се подредя.
прояви подреденост в разхърляността си и позволи на кожата ти да диша свободно
малее, прехвърлихме се на еротичния канал
не беvyara написа:Какво значи подреденост в разхвърляността. Да си мятам дрехите сгънати ли?
В лакирането е истината. Поглеждаш после и казваш: а, сега мили, какини пръстчета, да видя как лакът шъ пасне на клавиатурата. Поглеждаш в монитора периодично да видиш не текста за превод, а дали червилото не се е размазало от жегата, а след това се съсредоточаваш в маникюра.4avdar4e написа:Свърших аз, прибрах един простор дрехи, проснах втори (може пък от туй да ми е жежко, че там пече много), лакирах се... а работата седи и чака некой да я свърши. Сега. Днес...
holi_day написа: В лакирането е истината. Поглеждаш после и казваш: а, сега мили, какини пръстчета, да видя как лакът шъ пасне на клавиатурата. Поглеждаш в монитора периодично да видиш не текста за превод, а дали червилото не се е размазало от жегата, а след това се съсредоточаваш в маникюра.
Пусни си климатика, де. Пуши там една цигара, пий ено кафенце и айде.4avdar4e написа:... в тая жега, бе, хора?? На мен от няколко дни ми се разкашква мозъка по това времеНи мога да се концентрирам, ни нищо.. Затуй наваксвам рано-рано, в 5,30, ама...
Имаме диванче - нямаме климатикАмаранта написа:Мдааа, диванчето за полягане е липсващият елемент,
както казваше един бивш шеф - за всичко друго и бюрото може да свърши работа.
не ти трябва, вярвай миАмаранта написа:Мдааа, диванчето за полягане е липсващият елемент,
както казваше един бивш шеф - за всичко друго и бюрото може да свърши работа.