я направете малко място да седна до васGaspode написа:Уффsnowprincess написа: и аз по-добре приказвам и слушам, отколкото пиша и чета, затова предпочитам личното познанство
Слава бОгу
Вече бях почнал да се притеснявам...
Интересно, но факт
- Dark Angel
Е от какво се притесняваш,Gaspode написа:Уффsnowprincess написа: и аз по-добре приказвам и слушам, отколкото пиша и чета, затова предпочитам личното познанство
Слава бОгу
аз наживо съм още по-голям темерут, отколкото тук. Аз би трябвало да се притеснявам, пък не се.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Упражнявам и аз едно присъединително действие. Във виртуала няма толкова задръжки. Добре си ми е тука.vyara написа:Същата работа.Green Light написа: Не се чувствам добре, когато се запознавам с вас наяве, чувствам ограничение някакво после в разговорите. Разговора става или добро, или нищо. Но общо взето ограничих(без надявам се да изпадам в параноя) сбирките с вас и сега ми е добре. Когото познавам, познавам, уцелих готини образи, стига толкова. Друг проблем нямам.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Ми гледам сите предпочитат да дращят в нетя наместо да пийват с другарчета-клубарчета. И зех да се притеснавам, да не би да съм се разболял от некой страшна болестАмаранта написа: Е от какво се притесняваш,
аз наживо съм още по-голям темерут, отколкото тук. Аз би трябвало да се притеснявам, пък не се.
- snowprincess
тъкмо щях да кажа, че щото сме козирози, но се сетих, че верчето влезе в другия отбор:lol:Gaspode написа:Уффsnowprincess написа: и аз по-добре приказвам и слушам, отколкото пиша и чета, затова предпочитам личното познанство
Слава бОгу
Последно промяна от snowprincess на 24.06.08, 14:48, променено общо 1 път.

- snowprincess
Я как хубаво зехме пак да се делим на наш`те и ваш`теПенчо Заека написа:
Упражнявам и аз едно присъединително действие. Във виртуала няма толкова задръжки. Добре си ми е тука.
ПП. Не съм съгласен с поТписа ти. До сега мълчах, щот` нали да не се драчкаме, ама щом така и така се подреди в ДРУГИЯ отбор...
Ми то ако вземем да си пийваме с всяко другарче-клубарче поотделно, съвсем ще се впиянчим, бе Гасподе!Gaspode написа: Ми гледам сите предпочитат да дращят в нетя наместо да пийват с другарчета-клубарчета. И зех да се притеснавам, да не би да съм се разболял от некой страшна болест
Пък тук може и от сутринта даже...
Имаше един виц за вредността на кафетата, обаче в момента не мога да фиксирам връзката точно... може и да я няма.
Panta rhei...
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Е, поТписът ми го коментираха мъжете в клуба доста отдавна. Не го сменям за нищо на света. Или седнали, или да стискат. Тва поне за мъжете, които аз командвам, важи с пълна сила.Gaspode написа:Я как хубаво зехме пак да се делим на наш`те и ваш`теПенчо Заека написа:
Упражнявам и аз едно присъединително действие. Във виртуала няма толкова задръжки. Добре си ми е тука.
ПП. Не съм съгласен с поТписа ти. До сега мълчах, щот` нали да не се драчкаме, ама щом така и така се подреди в ДРУГИЯ отбор...
- Dark Angel
Що па поотделно? Тук да не би поотделно да пием/пишем?Мнемозина написа:
Ми то ако вземем да си пийваме с всяко другарче-клубарче поотделно, съвсем ще се впиянчим, бе Гасподе!
Имаше един виц за вредността на кафетата, обаче в момента не мога да фиксирам връзката точно... може и да я няма.
Ми те може и да са коментирали. Пропуснал съм. Но категорично не съм съгласен. Защото идеята на тоз принцип е не да се търси взаимноизгоден компромис на проблема, а да се наложи едната страна. Принципно не приемам такива решения. Мдам.Пенчо Заека написа: Е, поТписът ми го коментираха мъжете в клуба доста отдавна. Не го сменям за нищо на света. Или седнали, или да стискат. Тва поне за мъжете, които аз командвам, важи с пълна сила.
ПП. Един приятел се оплака наскоро, че в немция младежите все повече се държали като девойки... Що ли?
Ми не е поотделно, ама е от сутринта.Gaspode написа:Що па поотделно? Тук да не би поотделно да пием/пишем?Мнемозина написа:
Ми то ако вземем да си пийваме с всяко другарче-клубарче поотделно, съвсем ще се впиянчим, бе Гасподе!
Panta rhei...
- Dark Angel
- snowprincess
аз с такъв живея, не мож ме уплашишАмаранта написа:
Е от какво се притесняваш,
мъж ми вика: как за толкова години не можах да ти зема страха
явно съм много безстрашна (латрево, ти да мълчиш, щото ако се обадиш ще излезе, че лъжа)

- snowprincess
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Виж ми аватарчето. Те такива табелки висят във всички нормални немски къщи, че и на някои обществени места. Прай си изводите. Ама ти не си ми под ръка, така че ми е все тая дали ще се облекчаваш от седнало или право положениеGaspode написа:
ПП. Един приятел се оплака наскоро, че в немция младежите все повече се държали като девойки... Що ли?
Хименно деПенчо Заека написа: Виж ми аватарчето. Те такива табелки висят във всички нормални немски къщи, че и на някои обществени места. Прай си изводите. Ама ти не си ми под ръка, така че ми е все тая дали ще се облекчаваш от седнало или право положение
Изводите си правя
И прогнози за бъдещето също правя
Ще поживеем, ще видим...
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Е тя прогнозата е ясна, съдейки по твоя подписGaspode написа:Хименно деПенчо Заека написа: Виж ми аватарчето. Те такива табелки висят във всички нормални немски къщи, че и на някои обществени места. Прай си изводите. Ама ти не си ми под ръка, така че ми е все тая дали ще се облекчаваш от седнало или право положение
Изводите си правя
И прогнози за бъдещето също правя
Ще поживеем, ще видим...
- Dark Angel
- snowprincess