Превключване
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Превключване
Ся ако някой може да даде идея как, аджеба, от един зор да превключа на друг за по-малко от час???? И ся, вместо да се стресна и да си седна на гъзъ и да изям и другия проект с кориците, съм се фанала да ви пиша мъдрости. 
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Re: Превключване
излез и си купи нещо от някой секънд,Пенчо Заека написа:Ся ако някой може да даде идея как, аджеба, от един зор да превключа на друг за по-малко от час???? И ся, вместо да се стресна и да си седна на гъзъ и да изям и другия проект с кориците, съм се фанала да ви пиша мъдрости.
някой нещо парцалче женско
после ще превключиш от раз ще видиш:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Гуд айдия. Отивам за парцалки. Тенкс!Кент написа:излез и си купи нещо от някой секънд,Пенчо Заека написа:Ся ако някой може да даде идея как, аджеба, от един зор да превключа на друг за по-малко от час???? И ся, вместо да се стресна и да си седна на гъзъ и да изям и другия проект с кориците, съм се фанала да ви пиша мъдрости.
аз тъка като бях в двусмислица излязох и се....Пенчо Заека написа:Гуд айдия. Отивам за парцалки. Тенкс!Кент написа:излез и си купи нещо от някой секънд,Пенчо Заека написа:Ся ако някой може да даде идея как, аджеба, от един зор да превключа на друг за по-малко от час???? И ся, вместо да се стресна и да си седна на гъзъ и да изям и другия проект с кориците, съм се фанала да ви пиша мъдрости.
върнах с един Ажунгилак нов, от близкия секънд:shocked:
хубу чу съкварталците ги е.е повече пещерската
колкото норвежките спални чували
после фърчах в космоса направо:rotfl24:
превод, ку можиКент написа:Ажунгилак
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- snowprincess
уф, бе, не четеш, но превод искашholi_day написа:превод, ку можиКент написа:Ажунгилак
"хубу чу съкварталците ги е.е повече пещерската
колкото норвежките спални чували "

тва са едни спални чували мейд ин норжеholi_day написа:превод, ку можиКент написа:Ажунгилак
моя чулко екстрима му е до -25 иструва 85 паунда иначе
а в секънда 12 кинта
как да не го зема бе ноВ
- snowprincess
такъв лиКент написа:тва са едни спални чували мейд ин норжеholi_day написа:превод, ку можиКент написа:Ажунгилак
а в секънда 12 кинта![]()
как да не го зема бе ноВ
http://www.eshop-gorgona.com/catalog/pr ... ts_id=1455

леле ква глупость съм написълsnowprincess написа:уф, бе, не четеш, но превод искашholi_day написа:превод, ку можиКент написа:Ажунгилак
ся си представих съкварталец
от средно или долно потекло и
да му стърчи бутилка пещерска от....
соплото:rotfl24:
не е като да стърчи чуваль
макар и навит на руло
макар и норвежки:rotfl24:
къту видя точки и звездички - спирам. ко да правя като такава ми е `четивната техника`:lol:snowprincess написа:уф, бе, не четеш, но превод искашholi_day написа:превод, ку можиКент написа:Ажунгилак
Ф.Песоа
Ф.Песоа
не такъв, тундрата е по слаба моя е иглуsnowprincess написа:такъв лиКент написа:тва са едни спални чували мейд ин норжеholi_day написа:превод, ку можиКент написа:Ажунгилак
а в секънда 12 кинта![]()
как да не го зема бе ноВ
http://www.eshop-gorgona.com/catalog/pr ... ts_id=1455
- Света вода ненапита
ти да не се готвиш да ставаш ескимос, бре!Кент написа: не такъв, тундрата е по слаба моя е иглуIGLOO
Виж подводницата!
а ти що питаш, щото дават жените сиМетаморф написа:ти да не се готвиш да ставаш ескимос, бре!Кент написа: не такъв, тундрата е по слаба моя е иглуIGLOO
да се смеят с тях ли приятелите им:rotfl24:
- Света вода ненапита
не, бе... любопитен съм...Кент написа:а ти що питаш, щото дават жените сиМетаморф написа:ти да не се готвиш да ставаш ескимос, бре!Кент написа: не такъв, тундрата е по слаба моя е иглуIGLOO
П.П. нали това не е опит да се опиташ да ме накараш да се "смея" със жена ти?
Виж подводницата!
не, не е:-)Метаморф написа:не, бе... любопитен съм...Кент написа:а ти що питаш, щото дават жените сиМетаморф написа:ти да не се готвиш да ставаш ескимос, бре!Кент написа: не такъв, тундрата е по слаба моя е иглуIGLOO
ако наистина си любопитен относно ескимоските му навици, всъщност трябва да им казваме инуити май, ескимос било нещо презрително обидно доколкото си спомням, му отиди на гостиМетаморф написа:не, бе... любопитен съм...
- Dark Angel
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
кви са тия буржоазни навици - тенис! Къде изчезнаха жакардовите килими, че да метнеш един такъв на рамо, че да го разпънеш на някой простор и като замахнеш с тупалката... Облаци прах в жегата. Същите движения. А от балконите - някой зяпач, гледа - културна публика - без да подсвирва, а тихо придърпва белия потник.Пенчо Заека написа:Най-добре действа човек да иде да избуха няколко десетки топки с една тежка ракета, и после да навакса загубената телесна влага с биррра!
А вместо бира с блаженство да отпиеш компот от вишни.
И да чуеш песничката от "Таралежите се раждат без бодли"
Последно промяна от holi_day на 24.06.08, 23:28, променено общо 1 път.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
holi_day написа:кви са тия буржоазни навици - тенис! Къде изчезнаха жакардовите килими, че да метнеш един такъв на рамо, че да го разпънеш на някой простор и като замахнеш с тупалката... Облаци прах в жегата. Същите движения. А от балконите - някой зяпач, гледа - културна публика - без да подсвирва, а тихо придърпва на белия потник.Пенчо Заека написа:Най-добре действа човек да иде да избуха няколко десетки топки с една тежка ракета, и после да навакса загубената телесна влага с биррра!
Panta rhei...
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Ми буржоазни, та. Пролетариат бяхме вече. И килими, пърдон, черги, тупахме, и кварталните зетьове ни задяваха, а сред множеството компоти от вишни я се намереше някой да не е бомбирал, я не.... Само последното беше някъф вид кеф, но несравним с буржоазните, гнили мушмуловски такива.holi_day написа: кви са тия буржоазни навици - тенис! Къде изчезнаха жакардовите килими, че да метнеш един такъв на рамо, че да го разпънеш на някой простор и като замахнеш с тупалката... Облаци прах в жегата. Същите движения. А от балконите - някой зяпач, гледа - културна публика - без да подсвирва, а тихо придърпва белия потник.
А сега, по стар капиталистически маниер, отивам да си изработя добавената стойност.
- Green Light
След Куши, второто най- мразено име в България в момента е Фраскати.Пенчо Заека написа:Ся ако някой може да даде идея как, аджеба, от един зор да превключа на друг за по-малко от час???? И ся, вместо да се стресна и да си седна на гъзъ и да изям и другия проект с кориците, съм се фанала да ви пиша мъдрости.
Фраскати, мръсното говедо, за благословенните незнаещи, е взел та написал един учебник, по който пишещите проекти днешно време трябва да се ръководят. Европейския съюз дава избор. Или се водиш по учебника на Фраскати, или минаваш пълната програма на испанската инквизиция. Все повече избират инквизицията
Не се ебавай - Фраскати е град до РимGreen Light написа: След Куши, второто най- мразено име в България в момента е Фраскати.
Я дай да видим тоз мануал на тоз Фраскати ако го имаш на педефе, мола.
- Green Light
Цел град ли е писал, бе баси. Тва доста неща обяснява. Е тва са сътворили, мамицата им: http://europa.eu.int/estatref/info/sdds ... l_2002.pdfGaspode написа:Не се ебавай - Фраскати е град до РимGreen Light написа: След Куши, второто най- мразено име в България в момента е Фраскати.
Я дай да видим тоз мануал на тоз Фраскати ако го имаш на педефе, мола.
Хммм?Green Light написа: Цел град ли е писал, бе баси. Тва доста неща обяснява. Е тва са сътворили, мамицата им: http://europa.eu.int/estatref/info/sdds ... l_2002.pdf
Ма тва е за използването на R&D данни бе. Нищо няма за проекти май... поне в заглавието де
- Green Light
Е питай Куида нататък за въпроси как се процедираGaspode написа:Хммм?Green Light написа: Цел град ли е писал, бе баси. Тва доста неща обяснява. Е тва са сътворили, мамицата им: http://europa.eu.int/estatref/info/sdds ... l_2002.pdf
Ма тва е за използването на R&D данни бе. Нищо няма за проекти май... поне в заглавието де