Скука
Дяволът носи Прада
т.е не ми е скучно.
Капинчо, кажи нещо за такива случаи, да ми олекне.
мерси предварително. ще чета като отмине ...
т.е не ми е скучно.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
-
Дядо Капинчо
Не ща работа. Аз работа си имам, ама вече ми прилича на работата на онези коне по Добруджа дето са въртели чекръка на артезианските кладенци. Ставаш, 45 мин из задръстванията на София, въртиш чекръка 8-9 часа, 1 час в задръстванията до къщи, вечеряш, гледаш новините - простотии, ровиш с надежда за нещо интересно в 3о4о, спиш и пак отново.Remmivs написа:тази тема ми е нещо де жа ву
ела при мен да те разсея ако искаш
работа за целия китайски народ
Абе тези американци по филмите как си взимат 6 месеца отпуск да си починат, като им дойде до гуша? Требе да питам Докторицата. Сега да съм си на Къпинака - косиш, ако ти се коси, блееш по планината и слуша птички, ходиш за гъби или ей така, спиш на хлад следобед, ядеш кво да е, да не се трепе жената да готви. Разходиш се с колата из района. Рахат.
-
Дядо Капинчо
Синът ми учеше корейски в гимназията. Трябва да видя къде му е забутан учебника. Ако почна теб да те разбирам от един път, значи и корейския ша го науча.Semiramis написа:Дяволът носи Прада
![]()
![]()
т.е не ми е скучно.
Сега на въпроса:
За какви такива случаи?
От какво да ти олекне?
Кое като отмине?
ПП И кво по дяволите общо с моята тема има дяволът дето носи Прада?
Последно промяна от Дядо Капинчо на 25.06.08, 11:17, променено общо 1 път.
Re: Скука
А на мен ми е криво.
И само някакви бледи изпарения от здрав разум ме спират да си го изкарам на вас.
И само някакви бледи изпарения от здрав разум ме спират да си го изкарам на вас.
-
Дядо Капинчо
"Мате власи на пърделе" и "Як се мааш? - Маам се яко!" на чешки ли са или на словашки?4avdar4e написа:И аз мислех същото да му предложа, ама надали знае словашкиRemmivs написа:тази тема ми е нещо де жа ву
ела при мен да те разсея ако искаш
работа за целия китайски народ
Последно промяна от Дядо Капинчо на 25.06.08, 11:20, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
Па изкарай си го на мен. Тъмо да проверя дали съм се натренирал на необиждане.esti написа:А на мен ми е криво.
Капинчо написа:Синът ми учеше корейски в гимназията. Трябва да видя къде му е забутан учебника. Ако почна теб да те разбирам от един път, значи и корейския ша го науча.Semiramis написа:Дяволът носи Прада
![]()
![]()
т.е не ми е скучно.
Сега на въпроса:
За какви такива случаи?
От какво да ти олекне?
Кое като отмине?
ПП И кво по дяволите общо с моята тема има дяволът дето носи Прада?
имам колежка, която е гледала "Дяволът носи Прада" /филм/ и е някоя-на-някой и ми прилага разни сценки от филма. Смешното е че са 1 към 1
леко и скучно-интересно на вас
Последно промяна от Semiramis на 25.06.08, 11:22, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
Ако разбереш как става номера, сподели, плс. И аз знайш от кога си мечтая за една неопределено дълга ваканция. Нещо между месец и 35 години примерно. Яхта. Достатъчно пари за да не ми се налага да работя. И целия свят. Много ли искам?Капинчо написа: Не ща работа. Аз работа си имам, ама вече ми прилича на работата на онези коне по Добруджа дето са въртели чекръка на артезианските кладенци. Ставаш, 45 мин из задръстванията на София, въртиш чекръка 8-9 часа, 1 час в задръстванията до къщи, вечеряш, гледаш новините - простотии, ровиш с надежда за нещо интересно в 3о4о, спиш и пак отново.
Абе тези американци по филмите как си взимат 6 месеца отпуск да си починат, като им дойде до гуша? Требе да питам Докторицата. Сега да съм си на Къпинака - косиш, ако ти се коси, блееш по планината и слуша птички, ходиш за гъби или ей така, спиш на хлад следобед, ядеш кво да е, да не се трепе жената да готви. Разходиш се с колата из района. Рахат.
Благодаря, оценям предложението, но какъв смисъл има ако не успея да те обидя и ядосам?Капинчо написа:Па изкарай си го на мен. Тъмо да проверя дали съм се натренирал на необиждане.esti написа:А на мен ми е криво.
Бе давай направо... все някой ще се обиди и ядосаesti написа: Благодаря, оценям предложението, но какъв смисъл има ако не успея да те обидя и ядосам?
-
Дядо Капинчо
Що не й кажеш да си е*e **тката лелина. Мисля, че във филма така се оправиха нещата.Semiramis написа:
усетих, че нещо такова ще стане.
имам колежка, която е гледала "Дяволът носи Прада" /филм/ и е някоя-на-някой и ми прилага разни сценки от филма. Смешното е че са 1 към 1
няма нищо. Ай уил сървайв
леко и скучно-интересно на вас
Последно промяна от Дядо Капинчо на 25.06.08, 11:25, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
Ма таман ше ти е по-интересно. Къв е кефа да ти падна от първия удар?esti написа: Благодаря, оценям предложението, но какъв смисъл има ако не успея да те обидя и ядосам?
-
Дядо Капинчо
Бе май проблемът ми е, че са ми много скромни изискванията. Ма пък от яхта ми става лошо.Gaspode написа: Ако разбереш как става номера, сподели, плс. И аз знайш от кога си мечтая за една неопределено дълга ваканция. Нещо между месец и 35 години примерно. Яхта. Достатъчно пари за да не ми се налага да работя. И целия свят. Много ли искам?
Капинчо написа:
Що не й кажеш да се е*e **тката лелина. Мисля, че във филма така се оправиха нещата.
като мед ми идват тия сладки думички в момента
ще се чуе
аз нея или тя мен - вървим натам
Да бе, ми ако ме набие после?Gaspode написа:Бе давай направо... все някой ще се обиди и ядосаesti написа: Благодаря, оценям предложението, но какъв смисъл има ако не успея да те обидя и ядосам?
-
Дядо Капинчо
Па ти щом на *бан си свикнала, колко му е да свикнеш и на бой. Аз тъй си мисля де, ама щото едното не съм го пробвал. Още.esti написа:Да бе, ми ако ме набие после?Gaspode написа:Бе давай направо... все някой ще се обиди и ядосаesti написа: Благодаря, оценям предложението, но какъв смисъл има ако не успея да те обидя и ядосам?
И що да не паднеш от първия удар - аман от усилия за всяко нещо.Капинчо написа:Ма таман ше ти е по-интересно. Къв е кефа да ти падна от първия удар?esti написа: Благодаря, оценям предложението, но какъв смисъл има ако не успея да те обидя и ядосам?
-
Дядо Капинчо
Не можееееш, не мооожееееш, не мооожееееш!:blum:esti написа: И що да не паднеш от първия удар - аман от усилия за всяко нещо.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Предлагам си услугите. Така ще се изпотиш в опитите да ме ядосаш, че накрая ще се пльоснеш на скола и ще ти мине.esti написа:А на мен ми е криво.
Не ме дразни Капине.Капинчо написа:Па ти щом на *бан си свикнала, колко му е да свикнеш и на бой. Аз тъй си мисля де, ама щото едното не съм го пробвал. Още.esti написа:Да бе, ми ако ме набие после?Gaspode написа:Бе давай направо... все някой ще се обиди и ядосаesti написа: Благодаря, оценям предложението, но какъв смисъл има ако не успея да те обидя и ядосам?
-
Дядо Капинчо
Stranniche написа:Предлагам си услугите. Така ще се изпотиш в опитите да ме ядосаш, че накрая ще се пльоснеш на скола и ще ти мине.esti написа:А на мен ми е криво.
И само някакви бледи изпарения от здрав разум ме спират да си го изкарам на вас.![]()
Ох, женски бой, потни мацки ....
Ти си такова слънчице, че сърце не ми дава да те ядосвам.Stranniche написа:Предлагам си услугите. Така ще се изпотиш в опитите да ме ядосаш, че накрая ще се пльоснеш на скола и ще ти мине.esti написа:А на мен ми е криво.
И само някакви бледи изпарения от здрав разум ме спират да си го изкарам на вас.![]()
-
Дядо Капинчо
Че ти много бързо се раздразваш. Аз па бързо свършвам. Таман ще си паснем.esti написа: Не ме дразни Капине.
Що не го разкараш тоя лигав аватар?Капинчо написа:Че ти много бързо се раздразваш. Аз па бързо свършвам. Таман ще си паснем.esti написа: Не ме дразни Капине.
- Dark Angel
Е поне ще е някакъв контакт все пакesti написа: Да бе, ми ако ме набие после?
- Green Light
- Stranniche
- Обратна връзка:
Не си ме виждала като облаче ле буреносно, затова така приказваш!esti написа:Ти си такова слънчице, че сърце не ми дава да те ядосвам.Stranniche написа:Предлагам си услугите. Така ще се изпотиш в опитите да ме ядосаш, че накрая ще се пльоснеш на стола и ще ти мине.esti написа:А на мен ми е криво.
- Dark Angel
ми много искашGaspode написа: Ако разбереш как става номера, сподели, плс. И аз знайш от кога си мечтая за една неопределено дълга ваканция. Нещо между месец и 35 години примерно. Яхта. Достатъчно пари за да не ми се налага да работя. И целия свят. Много ли искам?
ква е тая алчност бе
а аз явно си губя разума щото от 1/2 година ме е хванала отново дива страст да направя нещо сама и така
та сега работя двойно
лудост......
Аз пък съм бясна в момента.. Тъй че можеш да си го изкараш на мен, аз ще те наритам и ще има мирesti написа:А на мен ми е криво.
- Dark Angel
- Dark Angel
като си бясна много работа може да свършиш за кратко време4avdar4e написа: Аз пък съм бясна в момента.. Тъй че можеш да си го изкараш на мен, аз ще те наритам и ще има мир
аз вчера така вършах