Лятото -
нямам кинти за Чили, инак я обмислям тази идея от доста време. Там е трепач...bead_ написа:кой ти пречи да ходиш на ски и през лятото?!ELBI написа:в затвора, в затвора ... да идва зимата да ходим на ски!!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: Лятото -
От ден на ден все по-сериозно гледам на предложението на Странниче за форумна ваканция.vyara написа:Де да беше, чумата да ги тръшне.esti написа:убиец на форуми.:lol:
Представяш ли си ако Рем удари катинара за известно време, след това с какво настървение ще се пише. Направо ще се избием.
Едва ли. Аз като се връщам след отпуска, винаги почвам с огромна неохота, докато се намърдам в ситуацията.. и после вече не си принадлежа, все едно. Рем би ми направил услуга.esti написа: От ден на ден все по-сериозно гледам на предложението на Странниче за форумна ваканция.
Представяш ли си ако Рем удари катинара за известно време, след това с какво настървение ще се пише. Направо ще се избием.
То тия дни почти се избихме и без това, та сега направо сме омаломОщени.esti написа:От ден на ден все по-сериозно гледам на предложението на Странниче за форумна ваканция.vyara написа:Де да беше, чумата да ги тръшне.esti написа:убиец на форуми.:lol:
Panta rhei...
Оффф....то и аз съм така.vyara написа: Едва ли. Аз като се връщам след отпуска, винаги почвам с огромна неохота, докато се намърдам в ситуацията.. и после вече не си принадлежа, все едно. Рем би ми направил услуга.
Нямаше ме само няколко дни, а още не мога да вляза в ритъм и се чувствам отчуждена.
Винаги може и още.Мнемозина написа:
То тия дни почти се избихме и без това, та сега направо сме омаломОщени.
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Green Light
Майната им на форумите. Ако има някаква гадост това е по средата на деня, на обед да речем, потиш се, но мъжки действаш, бъхтиш се, едно нещо остава да свършиш, ама е важно, на момента ти трябва, и звъннеш така и така спешно е, реагирай! И той ти се обажда от плажа. И чуваш как вълните се плискат, просто си представяш говедото как лежи, слъчеви цайци че да не се вижда накъде гледа, смуче нещо зелено през сламка и ти вика, ми аз съм на Албена. Педерас, кой те пита къде си, бе!? Албена, нам кво си. Кретен!esti написа:убиец на форуми.
- Dark Angel
Кой е гУавен УекаУ на полевата боУница?Мнемозина написа:То тия дни почти се избихме и без това, та сега направо сме омаломОщени.
Абе какви плискащи се вълни ще чуеш по телефона, като от кряскащи хлапета, мучащи татковци, лигаво фалцетни майки и гласовити продавачи на морски череши по плажа нищо друго не се чува.Green Light написа:Майната им на форумите. Ако има някаква гадост това е по средата на деня, на обед да речем, потиш се, но мъжки действаш, бъхтиш се, едно нещо остава да свършиш, ама е важно, на момента ти трябва, и звъннеш така и така спешно е, реагирай! И той ти се обажда от плажа. И чуваш как вълните се плискат, просто си представяш говедото как лежи, слъчеви цайци че да не се вижда накъде гледа, смуче нещо зелено през сламка и ти вика, ми аз съм на Албена. Педерас, кой те пита къде си, бе!? Албена, нам кво си. Кретен!esti написа:убиец на форуми.
На санаториума?Звенения написа:Кой е гУавен УекаУ на полевата боУница?Мнемозина написа:То тия дни почти се избихме и без това, та сега направо сме омаломОщени.
:rotfl24::rotfl24:
Аз предлагам Холидейката-главен лекар,че се и натиска.
А Мнемо ще направим милосърдната сестра.
С тази доброта и загриженост за емоционално страдащите,съвсем ще и лепне.
Боев ще е санитар.Ще връзва усмирителните ризи.
Аз ще давам диагнозите обаче.
Че са ми ясни...
наредила съм няколко пациентки вече ,за всеобща радост.
санаториум
текста си го четете сами.
кой разбрал- разбрал...
текст
И аз ще помагам със списъчния състав...doktorka написа: Аз ще давам диагнозите обаче.
Че са ми ясни...
о, да... от доста време пробвам, но напоследък съм на вълна чилийско след чилийско ... прекрасни са!!! Някои - превъзходни!!!bead_ написа:вкл. винотоELBI написа:нямам кинти за Чили, инак я обмислям тази идея от доста време. Там е трепач...bead_ написа:кой ти пречи да ходиш на ски и през лятото?!ELBI написа:в затвора, в затвора ... да идва зимата да ходим на ски!!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ми... някой трябва да работиDark Angel написа:Грийне, да не си общуваме с едни и съще люде бе
единия беше на Албена, друг в Турция, трети пазарува с жена си в Солун на път за Халкидики, 4-ти номера му е извън обхват....
баси, само аз ли работя
- Piqndurnik
дай Боже да сме живи и здрави всички, че човек да пие сам ... или да няма на кого да се похвали и да чуе, че и друг го харесва ... просто не е същото...Remmivs написа:чилийските са наистина супер
истински аромат на грозде
ауууууууууууууууу
Елби, мерси, че ми отвори очите и глътката с онова дето ми го дари, жив да си да караш ски в Чили и да пиеш вино пак там. Може и третото.
(нещо като вица на Грийна с Клаудия ... макар че там бих се замислил...
- Green Light
- Green Light
-
Дядо Капинчо
Аз може ли да отговарям за погребенията? Щото то дето има лекар, има и погребения.doktorka написа: На санаториума?
Че са ми ясни...
санаториум
кой разбрал- разбрал...
текст
Покрай мнението ти, видях че по-горе съм спомената.Капинчо написа:Аз може ли да отговарям за погребенията? Щото то дето има лекар, има и погребения.doktorka написа: На санаториума?
Че са ми ясни...
санаториум
кой разбрал- разбрал...
текст
Оставям и двете мнения обаче, без коментар.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Супер! Аз може ли да отговорям по ражданията, така де заражданията, зачеванията. Тия три неща.Капинчо написа:Аз може ли да отговарям за погребенията? Щото то дето има лекар, има и погребения.
PS
ПОБЪРКВАМ СЕ ОТ РАБОТА! ЩОМОП! ЩОПОМ!
Ти се разболяваш бе човекоRemmivs написа: PS
ПОБЪРКВАМ СЕ ОТ РАБОТА! ЩОМОП! ЩОПОМ!
Две думи с три правописни грешки.... особено втората :)
Викй Фъ(к)1 та да те разбЕрем...
ПП. Ако има нещо за помагане...
Покрай мнението ти, видях че по-горе съм спомената.holi_day написа:
Аз може ли да отговарям за погребенията? Щото то дето има лекар, има и погребения.
Оставям и двете мнения обаче, без коментар.[/quote]
Ти ,като главен лекар ,разбира се че няма да коментираш.
Ти ще лекуваш.
-
Дядо Капинчо
А главна сестра ще имаме ли? Не знам защо, ама си я представям с мини престилка и черни чорапи с жартиери.doktorka написа: Ти ,като главен лекар ,разбира се че няма да коментираш.
Ти ще лекуваш.
Не Рем-ов,Remmivs написа:Супер! Аз може ли да отговорям по ражданията, така де заражданията, зачеванията. Тия три неща.Капинчо написа:Аз може ли да отговарям за погребенията? Щото то дето има лекар, има и погребения.
ти ще си пазител ( охранител).
ще охраняваш от вътрешни и външни попълзновения
аз съм по санаторуимите.
ледника на оня "романтик" ( фанатик,де) дето го измисли ,не се получи
сега се топи ,а и по-добре
А Къпин -косач.
Дъ Грим Рипър.
Назначена е вече.Капинчо написа:А главна сестра ще имаме ли? Не знам защо, ама си я представям с мини престилка и черни чорапи с жартиери.doktorka написа: Ти ,като главен лекар ,разбира се че няма да коментираш.
Ти ще лекуваш.
От милосърдните-най-милосърдната...