приземяване
-
миии
приземяване
нямам вече илюзии
мислите ми са постни като постна манджа
гълтам и съм сита за кратко
после пак гълтам
оздравявам и провиждам
времето минава нямам минало
това съм аз
момичето което гони вятъра защото бяга
щастието го дърпа за полата но то пак бяга
ще спра ще се обърна
сега
нека падна
да усетя земята
тя е дъхава и топла
нека ме погалят тревите
горе е студено
синева самотна без ръце и устни
очи в гробище за слънца
къде са дърветата и цветята, страшното море
пускам си телевизора
и теб пускам ветре да си вървиш
всяка истинска жена си има мъж
не слънце
мислите ми са постни като постна манджа
гълтам и съм сита за кратко
после пак гълтам
оздравявам и провиждам
времето минава нямам минало
това съм аз
момичето което гони вятъра защото бяга
щастието го дърпа за полата но то пак бяга
ще спра ще се обърна
сега
нека падна
да усетя земята
тя е дъхава и топла
нека ме погалят тревите
горе е студено
синева самотна без ръце и устни
очи в гробище за слънца
къде са дърветата и цветята, страшното море
пускам си телевизора
и теб пускам ветре да си вървиш
всяка истинска жена си има мъж
не слънце
-
фа
-
Гост
-
Гост
-
Гост
тц! не ми е тъжно:-)esti написа:Ми приземи се, то и на земята е хубаво - питай мен.
Летя квото летя по облаци и слънца и винаги по някое време се приземявам - кога с гръм и трясък, кога леко и безболезнено.
Тъжно ти е нещо...
Ще ти мине.
Всичко минава - и хубаво и лошо.
имам време за глупости тази вечер просто
Да не те мисля тогаваAnonymous написа:тц! не ми е тъжно:-)esti написа:Ми приземи се, то и на земята е хубаво - питай мен.
Летя квото летя по облаци и слънца и винаги по някое време се приземявам - кога с гръм и трясък, кога леко и безболезнено.
Тъжно ти е нещо...
Ще ти мине.
Всичко минава - и хубаво и лошо.
имам време за глупости тази вечер просто
-
Гост
Нищо не разирате вий от поезия! Пфуй! Алегория е тфа, Верче, алегорияяя...vyara написа:Добре, де - треви, небеса, гробища за звезди, пуска вятъра... и изведнъж пуска телевизора, защо пък точно телевизора?фа написа:защо?vyara написа:Хубу, де. Само тоз телевизор накрая малко ми боде очите...
И с твойте въпроси заприличА на даскалката ми по литература - се некфи анализи й се въртяха в главата на тая жена - никога не съм я разбирала да ти кажа! "Какво е искал да каже Яворов в стихотворението 'Две хубави очи'?"
А ся, де? Отде да го знам, да ми е бил дядо - да го питам какво е искал да каже. Ама то стих се пише за да поднесеш чувство, а не да ти го анализират.
А единственото чувство, което усетих в горното е глад.
(ся нали няма да ми се разсърдиш? На майтап ги пиша тия. Ако ти кажа каква ми беше първата реакция след като го прочетох, ще паднеш. Ама ме е срам и няма да кажа.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ами ще чакаме.Anonymous написа:е чак пък толкоз:DМнемозина написа:А ти като се регистрираш, "гамата" ли ще се кръстиш?фа написа:защо?vyara написа:Хубу, де. Само тоз телевизор накрая малко ми боде очите...
ще ги комбинирам току виж и музика изкарам
И после ще потекат едни приветствия... Едни духови музики, едни червени килими.
Ние тук сме много гост-оприемни. Ей на, в другата тема с руло черпят. :)
Panta rhei...
-
Гост
хахаха стих било алегория било дреме ми какво е:Dmaggot написа:Нищо не разирате вий от поезия! Пфуй! Алегория е тфа, Верче, алегорияяя...vyara написа:Добре, де - треви, небеса, гробища за звезди, пуска вятъра... и изведнъж пуска телевизора, защо пък точно телевизора?фа написа:защо?vyara написа:Хубу, де. Само тоз телевизор накрая малко ми боде очите...
И с твойте въпроси заприличА на даскалката ми по литература - се некфи анализи й се въртяха в главата на тая жена - никога не съм я разбирала да ти кажа! "Какво е искал да каже Яворов в стихотворението 'Две хубави очи'?"
А ся, де? Отде да го знам, да ми е бил дядо - да го питам какво е искал да каже. Ама то стих се пише за да поднесеш чувство, а не да ти го анализират.
(ся нали няма да ми се разсърдиш? На майтап ги пиша тия. Ако ти кажа каква ми беше първата реакция след като го прочетох, ще паднеш. Ама ме е срам и няма да кажа.)
виж глада е сериозно нещо ма и той е до време
хората се усъвършенстват, постят незнам какво правят няма да се даваме
за будиския монах едно яйце е разкош пък за нас диета
а де
Що да не кажеш, кажи де, ади деее... Виж аз как първосигнално си казвамmaggot написа:Нищо не разирате вий от поезия! Пфуй! Алегория е тфа, Верче, алегорияяя...vyara написа:Добре, де - треви, небеса, гробища за звезди, пуска вятъра... и изведнъж пуска телевизора, защо пък точно телевизора?фа написа:защо?vyara написа:Хубу, де. Само тоз телевизор накрая малко ми боде очите...
(ся нали няма да ми се разсърдиш? На майтап ги пиша тия. Ако ти кажа каква ми беше първата реакция след като го прочетох, ще паднеш. Ама ме е срам и няма да кажа.)
И аз ще викам, няма, няма нямаааesti написа: И след, като го написа туй, как си мислиш, че няма да се размрънкаме хорово: кажиии, кажи дееееееее, кажи, кажи, кажииии....
Сериозно - наистина няма да кажа, така че няма сми :)
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Чак кат си написах мойто, видях, че и ти си я заврънкала.esti написа:И след, като го написа туй, как си мислиш, че няма да се размрънкаме хорово: кажиии, кажи дееееееее, кажи, кажи, кажииии....maggot написа:Ако ти кажа каква ми беше първата реакция след като го прочетох, ще паднеш. Ама ме е срам и няма да кажа.)
Дали ша ни кажи?
-
Гост
ха! наистина ме заинтригува!maggot написа:И аз ще викам, няма, няма нямаааesti написа: И след, като го написа туй, как си мислиш, че няма да се размрънкаме хорово: кажиии, кажи дееееееее, кажи, кажи, кажииии....![]()
Сериозно - наистина няма да кажа, така че няма сми :)
не ми е интересно толкова какво точно си асоциирала, а защо смяташ че не трябва да го казваш
не знаех че и в асоциациите има норми на поведение:lol:
Не толкова в асоциациите, колкото в това, че с тази си асоциация, ще те издам :)Anonymous написа: ха! наистина ме заинтригува!
не ми е интересно толкова какво точно си асоциирала, а защо смяташ че не трябва да го казваш
Последно промяна от maggot на 25.11.06, 23:08, променено общо 1 път.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Е как няма да я заврънкамvyara написа:Чак кат си написах мойто, видях, че и ти си я заврънкала.esti написа:И след, като го написа туй, как си мислиш, че няма да се размрънкаме хорово: кажиии, кажи дееееееее, кажи, кажи, кажииии....maggot написа:Ако ти кажа каква ми беше първата реакция след като го прочетох, ще паднеш. Ама ме е срам и няма да кажа.)
Дали ша ни кажи?
Но няма да ни каже - проклета и упорита е.
-
Гост
хахах то големата тайна май за никой не е тайна така като гледам ама...тенкс:-)maggot написа:Не толкова в асоциациите, колкото в това, че с тази си асоциация, ще те издам :)Anonymous написа: ха! наистина ме заинтригува!
Ндаааааа...maggot написа:Не толкова в асоциациите, колкото в това, че с тази си асоциация, ще те издам :)Anonymous написа: ха! наистина ме заинтригува!
И на мен първата работа ми е да натисна онва копчЕ:oops::)
Memento mori.
Ще я издадеш?maggot написа:Не толкова в асоциациите, колкото в това, че с тази си асоциация, ще те издам :)Anonymous написа: ха! наистина ме заинтригува!
Още по-интересно стана....
Аз тъкмо щях да я питам дали не е от един съседен клуб, щото мноо ми заприлича..
Ама няма да питам.
Верчето ще ви пита.
-
сол
стига соли манджата женоesti написа:Ще я издадеш?maggot написа:Не толкова в асоциациите, колкото в това, че с тази си асоциация, ще те издам :)Anonymous написа: ха! наистина ме заинтригува!
Аз тъкмо щях да я питам дали не е от един съседен клуб, щото мноо ми заприлича..
Ама няма да питам.
Верчето ще ви пита.
нали знаеш любопитството колко злини е донесло на човечеството
Ми... клюкарка съм си, са, ко да прая...Set написа:
Ндаааааа...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Уфффф, че досадно. Още от дете мразя подобни "тайни" в стил "иска ми се да ти кажа, ама няма..." Що за бебешки истории. Тая тема няма да я чета повече.maggot написа:Ми... клюкарка съм си, са, ко да прая...Set написа:
Ндаааааа...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Усмихни се.[unknown] написа:Уфффф, че досадно. Още от дете мразя подобни "тайни" в стил "иска ми се да ти кажа, ама няма..." Що за бебешки истории. Тая тема няма да я чета повече.maggot написа:Ми... клюкарка съм си, са, ко да прая...Set написа:
Ндаааааа...
Memento mori.
Доки, те двамцата са длъжни да си трайкат щот ша им откъснем главите ако дрънкат много насам, натам кво виждат и кво не.[unknown] написа:Уфффф, че досадно. Още от дете мразя подобни "тайни" в стил "иска ми се да ти кажа, ама няма..." Що за бебешки истории. Тая тема няма да я чета повече.maggot написа:Ми... клюкарка съм си, са, ко да прая...Set написа:
Ндаааааа...
До ре ми фа сол......се подбъзиква с нас, ама няма лошо:D
Ако не прека ли де :)
Аааа, моля моля, аз съм любознателна:Pсол написа:стига соли манджата женоesti написа:Ще я издадеш?maggot написа:Не толкова в асоциациите, колкото в това, че с тази си асоциация, ще те издам :)Anonymous написа: ха! наистина ме заинтригува!
Ама няма да питам.
Верчето ще ви пита.
Ма ако не искаш да кажеш що всяваш смут с телевизори разни, твоя си работа, няма да питам повече.
-
ла ла лааа
сол сол сол мииииииии![unknown] написа:Уфффф, че досадно. Още от дете мразя подобни "тайни" в стил "иска ми се да ти кажа, ама няма..." Що за бебешки истории. Тая тема няма да я чета повече.maggot написа:Ми... клюкарка съм си, са, ко да прая...Set написа:
Ндаааааа...
фа фа фа реее!
рече и остече
-
Гост
айде цунк че си лягамvyara написа:Аааа, моля моля, аз съм любознателна:Pсол написа:стига соли манджата женоesti написа:Ще я издадеш?maggot написа:Не толкова в асоциациите, колкото в това, че с тази си асоциация, ще те издам :)Anonymous написа: ха! наистина ме заинтригува!
Ама няма да питам.
Верчето ще ви пита.
Ма ако не искаш да кажеш що всяваш смут с телевизори разни, твоя си работа, няма да питам повече.
мъжот ще си дойде а и дъщерята има 2 гостенки и трябва да им постилам
либа ви всичките много щот сте готини
наздраве и лека нощ!
МацкУ? Спри коката или каквото там друго пушиш. ПочнА да фъфлишла ла лааа написа:
сол сол сол мииииииии!
фа фа фа реее!
рече и остече
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
-
Гост
Аре кат много разбираш изпей тва:ла ла лааа написа:сол сол сол мииииииии![unknown] написа:Уфффф, че досадно. Още от дете мразя подобни "тайни" в стил "иска ми се да ти кажа, ама няма..." Що за бебешки истории. Тая тема няма да я чета повече.maggot написа:Ми... клюкарка съм си, са, ко да прая...Set написа:
Ндаааааа...
фа фа фа реее!
рече и остече
фа ми ми фа ми ми фа ми ми ре(горно) до си ла ла сол фа фа ми ре ре (долни и двете) хахаха има и още ама ще съкратя: до си си ре сол си ла ре до си си ре сол си ла..... стига толкоз - пей!
Туй да не песента на едни колелета?esti написа:Аре кат много разбираш изпей тва:ла ла лааа написа:
сол сол сол мииииииии!
фа фа фа реее!
рече и остече
фа ми ми фа ми ми фа ми ми ре(горно) до си ла ла сол фа фа ми ре ре (долни и двете) хахаха има и още ама ще съкратя: до си си ре сол си ла ре до си си ре сол си ла..... стига толкоз - пей!
Panta rhei...