Ще ви затрудни ли
Ще ви затрудни ли
да ми оставите линк към тема, която ви е любима/интересна , но съм пропуснала.
Шъ си го заплатя с по-малко приказки, докато четъ. Мисля, че предлагам добър `откуп` за усилието.
Благодаря.
П.П. Къпинчо, мерси за идеята.
Шъ си го заплатя с по-малко приказки, докато четъ. Мисля, че предлагам добър `откуп` за усилието.
Благодаря.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
-
Дядо Капинчо
Re: Ще ви затрудни ли
Имаше една, ма я изтриха.holi_day написа:да ми оставите линк към тема, която ви е любима/интересна , но съм пропуснала.
Благодаря.
Иначе на мен любими са ми моите теми.
Пък ако искаш обективен нишан - търси теми с над 200 мнения. Нема начин да не ти стане интересно.
Последно промяна от Дядо Капинчо на 25.06.08, 20:37, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Да де. То няма друг начин да дефинираш "интересно" щото е субективно, ама това не пречи да ти е най-интересно, това което за другите е плява. Примерно.holi_day написа:Ставаше въпрос на останалите какво им е интересно, доколкото четъ кво съм писалаКапинчо написа:Що бе Боев? На нея може да й е интересна плявата?
На мен би ми било много трудно. Защото любимите ми теми са тези, които се случват днес и сега. Пък и напоследък се притеснявам от категоричността, с които съм писала някои неща.. Даже на няколко пъти ми иде да репликирам разни любими клубари, защото писаното остава, а хората се променят...
Не ми се връща назад.
Днес и сега. Това ми е любимата тема
Не ми се връща назад.
Днес и сега. Това ми е любимата тема
Ок Щом така го приемашМнемозина написа:Да си призная, няма да посмея да ти кажа какво ми е било интересно.
Като вмешателство някакво ми изглежда.
Се едно да ми кажеш, че някоя книга ти е интересна...
Ти си преценяваш
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
Ми тъй де, човек се саморазкрива по този начин. Ето, аз например, ако кажа, че ми е била инетреснаоная тема дето се дискутираха гладиаторите и ..тките (не заради гладиаторите), кво ще си помисли културното общесттво за мен. Мхм.Мнемозина написа:
Да си призная, няма да посмея да ти кажа какво ми е било интересно.
Опасни капани залагаш Холи дей.
Браво Мнемо. Друго си е жена да ти отвори очите. Аз почти бях паднал в капана и аха-аха да се издам.
Цунки за теб!
Холи не-дей!
Къпинчо, ако има тема, която ти е интересна и не се притесняваш, че ще зная, че ти харесва, остави линк, ку не ти се оставя - недей. Кво сложно има или го приемаш като някоя принудаКапинчо написа:Да де. То няма друг начин да дефинираш "интересно" щото е субективно, ама това не пречи да ти е най-интересно, това което за другите е плява. Примерно.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Ами то и това е рисковано.holi_day написа:Ок Щом така го приемашМнемозина написа:Да си призная, няма да посмея да ти кажа какво ми е било интересно.
Ти си преценяваш
Нищо де, може по-нататък да опитам да измъкна нещо от паметта си.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Аааа ти недей. Едно е да ти препоръчам "Моторни песни" на Вапцаров, съвсем друго е някоя тема дето разкрива низките ми страсти. Примерно, не че имам такива.holi_day написа:Ок Щом така го приемашМнемозина написа:Да си призная, няма да посмея да ти кажа какво ми е било интересно.
Ти си преценяваш
мисля бях ясна? Да ти отворя тема за чат, ку си забравил как става?:blum:Капинчо написа:Аааа ти недей. Едно е да ти препоръчам "Моторни песни" на Вапцаров, съвсем друго е някоя тема дето разкрива низките ми страсти. Примерно, не че имам такива.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Ей че си и ти сега!Капинчо написа:Ми тъй де, човек се саморазкрива по този начин. Ето, аз например, ако кажа, че ми е била инетреснаоная тема дето се дискутираха гладиаторите и ..тките (не заради гладиаторите), кво ще си помисли културното общесттво за мен. Мхм.Мнемозина написа:
Да си призная, няма да посмея да ти кажа какво ми е било интересно.
Опасни капани залагаш Холи дей.
Браво Мнемо. Друго си е жена да ти отвори очите. Аз почти бях паднал в капана и аха-аха да се издам.
Цунки за теб!
Холи не-дей!
Имах предвид, че в темите, които са ми били интересни, съм и писала повече и то излиза едно такова самохвално да ги въвирам в нечии очи.
Но ще помисля пак, обещавам.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Никаква принуда не усещам. Аз наскоро, по стечение на обстоятелствата, се освободих от едни мои комплекси във форума и сега си мисля, че нищо в него не може да ме засегне. Просто си приказвам глупости с теб, щото ми е скучно, а няма никой друг. Ако те дразни, мога и да спра. Нямам любими теми. Има теми, които са ми доставили истинско удоволствие, тогава когато. Сега може и да не ми. Има съвсем празноглави теми, в които съм се забавлявал до хилене на глас. Има умни и дълбоки теми, които не съм чел, щото ми е било скучно или ме е мързяло. Не мога да ти препоръчам нищо. Както каза Чавето в клуба всичко е днес и сега. Връщането към стари теми е като предвъкване на стара пица - може и да ти засити глада, ама няма да усетиш нито истинския аромат, нито вкуса.holi_day написа: Къпинчо, ако има тема, която ти е интересна и не се притесняваш, че ще зная, че ти харесва, остави линк, ку не ти се оставя - недей. Кво сложно има или го приемаш като някоя принуда
-
Дядо Капинчо
Ясно! На различни вълни сме - ти си сериозна, аз не съм. Няма да ти спамвам повече в темата. Чао!holi_day написа:мисля бях ясна? Да ти отворя тема за чат, ку си забравил как става?:blum:Капинчо написа:Аааа ти недей. Едно е да ти препоръчам "Моторни песни" на Вапцаров, съвсем друго е някоя тема дето разкрива низките ми страсти. Примерно, не че имам такива.
- Света вода ненапита
те тази!holi_day написа:да ми оставите линк към тема, която ви е любима/интересна , но съм пропуснала.
Благодаря.
Виж подводницата!
Метаморф написа:те тази!holi_day написа:да ми оставите линк към тема, която ви е любима/интересна , но съм пропуснала.
Благодаря.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Света вода ненапита
Semiramis написа:Метаморф написа:те тази!holi_day написа:да ми оставите линк към тема, която ви е любима/интересна , но съм пропуснала.
Благодаря.
дам, как иначе
Виж подводницата!
Холи, много ме затрудни, да знаеш!

Ама моля ти се!Semiramis написа:Холи, много ме затрудни, да знаеш!
Цяла вечер седя и се чудя и се оказва, че ние все пак не пишем вестник!
Всеки контакт с тема си е лично преживяване...
Panta rhei...
Мнемозина написа:Ама моля ти се!Semiramis написа:Холи, много ме затрудни, да знаеш!
хм....
поне жанров ориентир има ли?
наука, философия, психология, нагледни помагала, Щрунц ....
сигурно нямам любима. да кажа за по-сигурно
Е няма ориентир.Semiramis написа:Мнемозина написа:Ама моля ти се!Semiramis написа:Холи, много ме затрудни, да знаеш!
хм....
поне жанров ориентир има ли?
наука, философия, психология, нагледни помагала, Щрунц ....
сигурно нямам любима. да кажа за по-сигурно
То в това е и интересното.
Panta rhei...
Ех как не мога да цитирам...Капинчо написа: Връщането към стари теми е като предвъкване на стара пица - може и да ти засити глада, ама няма да усетиш нито истинския аромат, нито вкуса.
"Не трябва да се връщаме към бившите си любови. За да не разрушим собствените си въздушни кули, да не разрушим въздушното им лице..." Нещо така звучеше т`ва, дет исках да цитирам :eek: Ма...ЕГН и памет неотзивчива
- Green Light
О, да, аз с удоволствие ще ти ги постна. Е сега ще ги потърся.holi_day написа:да ми оставите линк към тема, която ви е любима/интересна , но съм пропуснала.
Благодаря.
- Green Light
А, що бе? Сега да не взема да разразя скендъл пак? Бе, ко разразя, разразя! Интересно па- как?Мнемозина написа:Да си призная, няма да посмея да ти кажа какво ми е било интересно.holi_day написа:Ставаше въпрос на останалите какво им е интересно, доколкото четъ кво съм писалаКапинчо написа:Що бе Боев? На нея може да й е интересна плявата?
Нямам любими теми, Холи, затруднява ме да ровя и да преценявам. Но, връщайки се назад, какво би могъл да види човек там? Полезна информация? За това има търсачка. Какво са мислели хората към даден момент? Знаеш ли, като съм попадала на стари теми от тук или от стария форум, и аз като всички гледам предимно какво аз съм мислела към тогавашна дата и виждам, че съм си пак аз, че пак бих казала същото. Нищо по-различно или ново няма да видиш там.
За какво ти е?
- Green Light
- Green Light
- Green Light
- Green Light
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php ... highlight=
Това е изключение. Не обичам много такива морализми, но тоя, казах вече, е изключение. А, и не обичам притчи. Ремиус редовно ме измъчва.
Това е изключение. Не обичам много такива морализми, но тоя, казах вече, е изключение. А, и не обичам притчи. Ремиус редовно ме измъчва.
- Green Light
Това съм го сънувал после, не знам дали да го пускам, понеже ще ви развали настроението. Бе. Сори!
Това съм го сънувал после, не знам дали да го пускам, понеже ще ви развали настроението. Бе. Сори!
-
Дядо Капинчо
Ето ти една и от мен. Случайно я намерих, но такива теми ме докосват.
www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?t=3595&highlight=%EA%F0%E0%F7%E5%F2%E0
- Green Light
Това на ести
обаче в комбинация с коментара на Калиостро- Куид:
Това на ести
обаче в комбинация с коментара на Калиостро- Куид:
не четеш ли как гальовно бе направено описание по гре
....младо дръвче.....
пак как паднало
па как само косата и разрошило
ах този клон
....
ужас
- Green Light
Я вземи намери тия дето си лафите в рими, бе човек!Капинчо написа:Ето ти една и от мен. Случайно я намерих, но такива теми ме докосват.