Темата е само за записване за желаещите за гледане на финала
- Green Light
Темата е само за записване за желаещите за гледане на финала
Може би на ресторант. Търся такъв.
Записвания:
1 Аз
Записвания:
1 Аз
Последно промяна от Green Light на 27.06.08, 10:41, променено общо 3 пъти.
- Dark Angel
Дарк фемили - 2
Радисън, има екрани и вън и вътре, обаче резерве да се прави трябва и то бързо
Последно промяна от Dark Angel на 25.06.08, 12:14, променено общо 1 път.
- Глас в пустиня
Re: Темата е само за записване за желаещите за гледане на фи
БоЕВ + 3-ма.Green Light написа:Може би на ресторант. Търся такъв.
Записвания:
1 Аз
Не на ресторант, а в едно аверче на теферич под асмата.
Желание има, ама не знаех, че трябва и да се запиша.
- Green Light
Ами виждам колко се запишат и довечера ще резервирам, мерси за предложението! По бързо няма начин. Кажи с две думи как е в Радисън, че ми звучи скъпо. Не ми се дават 15 лева за една малка троянска.Dark Angel написа:Дарк фемили - 2
Щото ще пия големи
дори и да е скъпо, си заслужава, Дарк ни води веднъж там, страшно ми хареса, поне всичко, за което платиш ще си заслужава паритеGreen Light написа: Кажи с две думи как е в Радисън, че ми звучи скъпо. Не ми се дават 15 лева за една малка троянска.
Щото ще пия големи
не помня какви бяха цените
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- snowprincess
провери как е в Диана 3 - ул. Тинтява 29 (Дианабад)
има собствен паркинг, има ресторант с лятна градина и готвеха вкусно
вътре имаше телевизор, но може и да разрешат да го изкарате навън ако се примолите
хотелът е тризвезден и няма да режат глави с цените
вътре имаше телевизор, но може и да разрешат да го изкарате навън ако се примолите

- Green Light
Бе днес, след работа ще мина само през радисън, понеже в 7 без 15 трябва да съм в къщи. Ако там няма места, утре сутринта ще мина през диана батsnowprincess написа:провери как е в Диана 3 - ул. Тинтява 29 (Дианабад)
- Dark Angel
от там идвам сегаlatrevw написа: дори и да е скъпо, си заслужава, Дарк ни води веднъж там, страшно ми хареса, поне всичко, за което платиш ще си заслужава парите
не помня какви бяха цените
с клиент бях, голям е фен на крем брюлето, изобщо не ще да чуе за офиса, винаги като е в София е там, на десерти
Грийне, не зная цените, това е ирландски клуб, като навсякъде в другите предполагам
аз за последните години нямам спомен да съм плащала сметки някъде
таман си събрала за сметката в неделя на финала :)
Майтапа на страна - като си била там, защо не си попитала има ли място близо до екрана? Защото подозирам, че за неделя доста кръчми ще са цел на подобни на нашата групичка...
Майтапа на страна - като си била там, защо не си попитала има ли място близо до екрана? Защото подозирам, че за неделя доста кръчми ще са цел на подобни на нашата групичка...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
Елби, ако ти кажа че изобщо не съм го мислила докато бях там......ELBI написа:таман си събрала за сметката в неделя на финала :)
то има много екрани - вътре, вън
- snowprincess
вие сте луди да ходите да гледате мач точно в Радисън
пуснах гугъла, щото подозирах, че е нещо 5 звездно и ми изплю това
"А пък народните избраници най-обичали да ходят в хотел “Радисън” и да ядат крем - супа от броколи по 7.50 лв. канчето и плодови салати по 9 лв. Като знам мен си, че ако ям само крем – супа, ми трябват поне 4 канчета, което е 30 лв., малко хляб, една малка биричка и те станаха 40, чудя се те как я карат. Или ходят гладни, или и те като Никито си ядат спестяванията.
Ама как се изучиха, а? До вчера ядяха супа от пилешки кокали, сега от броколи! Пуста гьостерица!"

"А пък народните избраници най-обичали да ходят в хотел “Радисън” и да ядат крем - супа от броколи по 7.50 лв. канчето и плодови салати по 9 лв. Като знам мен си, че ако ям само крем – супа, ми трябват поне 4 канчета, което е 30 лв., малко хляб, една малка биричка и те станаха 40, чудя се те как я карат. Или ходят гладни, или и те като Никито си ядат спестяванията.
Ама как се изучиха, а? До вчера ядяха супа от пилешки кокали, сега от броколи! Пуста гьостерица!"

затова те подсещам Дарки ;)Dark Angel написа:Елби, ако ти кажа че изобщо не съм го мислила докато бях там......ELBI написа:таман си събрала за сметката в неделя на финала :)
то има много екрани - вътре, вън
Мисли го и ако видиш нещо читаво -резервирай!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
сноу, когато го правиш достатъчно рядко, е удоволствие да си платиш за нещо качествено, специално там всичко е така изпипано, че те кефи на макс, не знам може да е снобско или не знам какво там, но знам че има много екрани, т.е. няма да надничат, за да виждат, ще хапнат и пийнат само хуибави неща, ще си се кефят на компанията и на мача, въобще много приятно си го представям, и ще платят по 40 лв, ами споре дмен пък си заслужава.snowprincess написа:вие сте луди да ходите да гледате мач точно в Радисън
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- snowprincess
няма проблеми, беlatrevw написа:
сноу, когато го правиш достатъчно рядко, е удоволствие да си платиш за нещо качествено, специално там всичко е така изпипано, че те кефи на макс, не знам може да е снобско или не знам какво там, но знам че има много екрани, т.е. няма да надничат, за да виждат, ще хапнат и пийнат само хуибави неща, ще си се кефят на компанията и на мача, въобще много приятно си го представям, и ще платят по 40 лв, ами споре дмен пък си заслужава.
аз само казвам, за да няма изненадани после от сметката
ще платят по над 100 лв. щото ще са по двойки повечето, ако не решат да гледат мач на по едно кафе от 5 лв.

- Света вода ненапита
да ти препоръчам ресторант?Green Light написа:Може би на ресторант. Търся такъв.
Записвания:
1 Аз
"Цар Картоф" на спирката на трамваи 3,6,9,12 и т.н. при централна гара...
супер ресторант, а мача се пуска от прожектор на голям екран...
пиши и мен!
Виж подводницата!
- Dark Angel
на мъж ми, мен и приятели ни харесва тамsnowprincess написа:вие сте луди да ходите да гледате мач точно в Радисън
един живот живея и нямам против да си харча парите за преживявания
аз със сигурност /+1, който не е сигурен, довечера ще го преслушам/Green Light написа:Може би на ресторант. Търся такъв.
Записвания:
1 Аз
just perfect
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Света вода ненапита
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Това минава ли за наопаки? Чакай да помисля.Метаморф написа:Пенчо Заека написа:Аз пък няма да дойда. Тва напук на заглавието на темата. Обичам да съм наопаки. Пък и не можеш да опознаеш никой, докато гледаш мач. Не е ли?
ела бре... с теб ще седнем с гръб към телевизора и ще се опознаваме
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Dark Angel
- majemela4ka
- Обратна връзка:
БоляркаGreen Light написа:Може би на ресторант. Търся такъв.
Записвания:
1 Аз
к`во шъ кайш, ако не си резервирал вече, де
ще взема и аз да се дотътря
- Green Light
- Green Light
Оп това сега го виждам. Добро е, заради големия екран. Мога и от там да мина. Дайте акъл. Бе я гласуване:majemela4ka написа:БоляркаGreen Light написа:Може би на ресторант. Търся такъв.
Записвания:
1 Аз
1 Айриш Пъб
2 Радисън
3 Болярка
как да вкарам анкета, бе? Само в нова тема ли се вкарва анкета. Тва админите сега естествено няма да се появят, нали? Като не ти трябват разбираш ли, няма къде игла да хвърлиш, па като ти потрябват...
- Света вода ненапита
егати... пак станАх невидим!Green Light написа:Оп това сега го виждам. Добро е, заради големия екран. Мога и от там да мина. Дайте акъл. Бе я гласуване:majemela4ka написа:БоляркаGreen Light написа:Може би на ресторант. Търся такъв.
Записвания:
1 Аз
1 Айриш Пъб
2 Радисън
3 Болярка
как да вкарам анкета, бе? Само в нова тема ли се вкарва анкета. Тва админите сега естествено няма да се появят, нали? Като не ти трябват разбираш ли, няма къде игла да хвърлиш, па като ти потрябват...
а моето предложение не го гласуваш? добре...
Виж подводницата!
Влез все едно си коригираш най-първия пост. Отдолу си стои мястото за анкета. Пробвай.Green Light написа: как да вкарам анкета, бе? Само в нова тема ли се вкарва анкета. Тва админите сега естествено няма да се появят, нали? Като не ти трябват разбираш ли, няма къде игла да хвърлиш, па като ти потрябват...
- Dark Angel
ок еGreen Light написа:Изброих около 14- 15 човека. В Айриш Пъб на ул "Света София" 7 (зад Хепи) Има места. Ще ходя да капарирам след час два. Казвайте там ОК ли е?
Ще мина и през Радисън за оглед, сори, Дарки, но не съм минал досега.
и там сме гледали
Грийне, аз не давам зор за Радисън
не ме разбирай погрешно
просто това беше първото което ми дойде на ум
ПП/ искам място от което да можем да се приберем пеша
- Green Light
Не си невидим. Изцяло аз съм виновен, извинявай. Имам работа в близост до радисън и айриш пъба и ми е лесно да резервирам, а болярката има преимущество с големия екранМетаморф написа:егати... пак станАх невидим!Green Light написа:Оп това сега го виждам. Добро е, заради големия екран. Мога и от там да мина. Дайте акъл. Бе я гласуване:majemela4ka написа:БоляркаGreen Light написа:Може би на ресторант. Търся такъв.
Записвания:
1 Аз
1 Айриш Пъб
2 Радисън
3 Болярка
а моето предложение не го гласуваш? добре...
- Green Light
Мерси!vyara написа:Влез все едно си коригираш най-първия пост. Отдолу си стои мястото за анкета. Пробвай.Green Light написа: как да вкарам анкета, бе? Само в нова тема ли се вкарва анкета. Тва админите сега естествено няма да се появят, нали? Като не ти трябват разбираш ли, няма къде игла да хвърлиш, па като ти потрябват...
- Green Light
-
Дядо Капинчо
кат бях млад като тебе съм се прибирал пеша ... освен от Младост, та и от Бояна...Dark Angel написа:...ПП/ искам място от което да можем да се приберем пеша- затова Болярка и Цар Картоф не ми допадат особено
в прохладата с мъж си може да се целувате ... докато се приберете - тогава дистанциите са без значение. Примерно ;)
- Dark Angel
ELBI написа: кат бях млад като тебе съм се прибирал пеша ... освен от Младост, та и от Бояна...
в прохладата с мъж си може да се целувате ... докато се приберете - тогава дистанциите са без значение. Примерно ;)
гледай сега как сте осамили темата
аз спициално влизам да погледна, то какво...анкета
каквото решите тогава
а целуването - споко, не ни мисли нас
- Green Light
29ти от 21:30 Зочо за мачо
ЗАПАЗЕНА МАСА В БИРАРИЯ БОЛЯРКА НА БУЛ ТОТЛЕБЕН 85-87 НА 29ти ОТ 21 и 30 НА ИМЕТО НА КЛУБ ЗО4О(На какви ли не маймуни се налага да се правим през живота си) Парола: "ЗО4О за мачо!"
Тотлебен е булеварда от Димитър Несторов до площад Македония. Бирарията е близо до Димитър Несторов. В нова бизнес сграда(пише БОЛЯРКА, на сградата, на стената отгоре на бирарията и накрая има и табелка. Дори и аз не сбърках). От кръстовището тръгвате надолу към Руски паметник по десния тротоар и на няма 100 метра ще я видите. Бирарията е на две нива, нашата маса е долу, в президентски вариант- точно срещу грамадански екран. Имало и други запазени маси, но аз се пазарих като звяр(понеже преди това в айриш пъба ме отрязоха от подобна маса и аз се нахъсах) Така че тва е нашта маса, в центъро, пред екрано, или тя или праим мелето.
Видях менюто. Голямо ядене ще е, хора. Гаспода уцели шестица. Некак си ще ти го върна аз тва на тебе, не ме познаваш...
Тотлебен е булеварда от Димитър Несторов до площад Македония. Бирарията е близо до Димитър Несторов. В нова бизнес сграда(пише БОЛЯРКА, на сградата, на стената отгоре на бирарията и накрая има и табелка. Дори и аз не сбърках). От кръстовището тръгвате надолу към Руски паметник по десния тротоар и на няма 100 метра ще я видите. Бирарията е на две нива, нашата маса е долу, в президентски вариант- точно срещу грамадански екран. Имало и други запазени маси, но аз се пазарих като звяр(понеже преди това в айриш пъба ме отрязоха от подобна маса и аз се нахъсах) Така че тва е нашта маса, в центъро, пред екрано, или тя или праим мелето.
Видях менюто. Голямо ядене ще е, хора. Гаспода уцели шестица. Некак си ще ти го върна аз тва на тебе, не ме познаваш...