Темата е само за записване за желаещите за гледане на финала

Все същите

Къде да гледаме финала

Анкетата свършва на 02.07.08, 10:40

1 Айриш Пъб
2
50%
2 Радисън
0
Няма гласували
3 Болярка
2
50%

Общо гласове: 4

Дядо Капинчо

Re: 29ти от 21:30 Зочо за мачо

Мнение от Дядо Капинчо »

Green Light написа:ЗАПАЗЕНА МАСА В БИРАРИЯ БОЛЯРКА НА БУЛ ТОТЛЕБЕН 85-87 НА 29ти ОТ 21 и 30 НА ИМЕТО НА КЛУБ ЗО4О(На какви ли не маймуни се налага да се правим през живота си) Парола: "ЗО4О за мачо!"

Тотлебен е булеварда от Димитър Несторов до площад Македония. Бирарията е близо до Димитър Несторов. В нова бизнес сграда(пише БОЛЯРКА, на сградата, на стената отгоре на бирарията и накрая има и табелка. Дори и аз не сбърках). От кръстовището тръгвате надолу към Руски паметник по десния тротоар и на няма 100 метра ще я видите. Бирарията е на две нива, нашата маса е долу, в пезидентски вариант- точно срещу грамадански екран, имало и други но аз се пазарих като звяр(понеже преди това в айриш пъба ме отрязоха от подобна маса и аз се нахъсах) Така че тва е нашта маса, в центъро, пред екрано, или тя или праим мелето.

Видях менюто. Голямо ядене ще е, хора. Гаспода уцели шестица. Некак си ще ти го върна аз тва на тебе, не ме познаваш...
Дали пък да не мина да ви огледам тайничко?:lol:
Аватар
inj

Мнение от inj »

Капинчо написа:
Green Light написа:ЗАПАЗЕНА МАСА В БИРАРИЯ БОЛЯРКА НА БУЛ ТОТЛЕБЕН 85-87 НА 29ти ОТ 21 и 30 НА ИМЕТО НА КЛУБ ЗО4О(На какви ли не маймуни се налага да се правим през живота си) Парола: "ЗО4О за мачо!"

Тотлебен е булеварда от Димитър Несторов до площад Македония. Бирарията е близо до Димитър Несторов. В нова бизнес сграда(пише БОЛЯРКА, на сградата, на стената отгоре на бирарията и накрая има и табелка. Дори и аз не сбърках). От кръстовището тръгвате надолу към Руски паметник по десния тротоар и на няма 100 метра ще я видите. Бирарията е на две нива, нашата маса е долу, в пезидентски вариант- точно срещу грамадански екран, имало и други но аз се пазарих като звяр(понеже преди това в айриш пъба ме отрязоха от подобна маса и аз се нахъсах) Така че тва е нашта маса, в центъро, пред екрано, или тя или праим мелето.

Видях менюто. Голямо ядене ще е, хора. Гаспода уцели шестица. Некак си ще ти го върна аз тва на тебе, не ме познаваш...
Няма начин да минеш незабелязан. Все ще изръсиш нещо дето ще те разконспирират :grin::grin:
Все пак си имаш и ти като всички диагноза :rotfl24::rotfl24:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Капинчо написа:
Капине, умен човек си, а праиш глупости, начи. Ми нали ще сме ядосани всичките от доволната физиономия на Гаспода, разбираш ли. Просто си представи какво ще ти се случи ако те разкриеме, че си таен агент.
Има ли съдба от тази по- жестока, от това на на шипонина разкрит да му пийнат сока?(Шеексплайт- II действие, I сцена)
Направо, като нищо ще платиш бутилка, бутилка и нещо без ДДС
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

inj написа:
Няма начин да минеш незабелязан. Все ще изръсиш нещо дето ще те разконспирират :grin::grin:
Все пак си имаш и ти като всички диагноза :rotfl24::rotfl24:
Няма бе. Ша мълча кат риба (нали съм Риба).

Даже за мача няма да викам щото ми е - виж ми подписа.:lol:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Green Light написа: Капине, умен човек си, а праиш глупости
Печелиш наградата за най-кратко и най-точно определние за Капинчо.:lol:
Аватар
majemela4ka
Обратна връзка:

Мнение от majemela4ka »

... Така че тва е нашта маса, в центъро, пред екрано, или тя или праим мелето.

глей да ми запазиш почетното/най-арното място, че съм без цайси

:grin:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Капинчо написа:
отивай без да се триумиш и без да е тайничко
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Тотлебен е булеварда от Димитър Несторов до площад Македония. Бирарията е близо до Димитър Несторов. В нова бизнес сграда(пише БОЛЯРКА, на сградата, на стената отгоре на бирарията и накрая има и табелка. Дори и аз не сбърках). От кръстовището тръгвате надолу към Руски паметник по десния тротоар и на няма 100 метра ще я видите. Бирарията е на две нива, нашата маса е долу, в президентски вариант- точно срещу грамадански екран. Имало и други запазени маси, но аз се пазарих като звяр(понеже преди това в айриш пъба ме отрязоха от подобна маса и аз се нахъсах) Така че тва е нашта маса, в центъро, пред екрано, или тя или праим мелето.

изглежда супер, видях го на линка, браво
Изображение
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

snowprincess написа: отивай без да се триумиш и без да е тайничко
Малко са дамите. Няма да ми е интересно.:-)
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Капинчо написа:
snowprincess написа: отивай без да се триумиш и без да е тайничко
Малко са дамите. Няма да ми е интересно.:-)
Бе отивай, бе. Тъкмо мъжете като не им обръщат внимание, ти ще ги ухажваш и ще изпъкнеш. :lol::blum:
Според мен ще е супер. Даже и аз обичам финали с компания, хем пет пари не давам за футбол. :cool:
Изображение
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

vyara написа: Бе отивай, бе. Тъкмо мъжете като не им обръщат внимание, ти ще ги ухажваш и ще изпъкнеш. :lol::blum:
Според мен ще е супер. Даже и аз обичам финали с компания, хем пет пари не давам за футбол. :cool:
Ти ако беше дошла, хич нямаше да се колебая, макар че и двамата щяхме да ядем бой, ако ги разсейваме от мача и питаме "Тоз от кои беше?"

ПП Малей, пак оспамих темата. Ще вземат да ме баннат.:shy:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Капинчо написа:
vyara написа: Бе отивай, бе. Тъкмо мъжете като не им обръщат внимание, ти ще ги ухажваш и ще изпъкнеш. :lol::blum:
Ти ако беше дошла, хич нямаше да се колебая, макар че и двамата щяхме да ядем бой, ако ги разсейваме от мача и питаме "Тоз от кои беше?"

ПП Малей, пак оспамих темата. Ще вземат да ме баннат.:shy:
Абе отивай, бе!
Тъкмо ще гледат в екрана и няма да хапят. :grin:
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Капинчо написа:...
Браво - от теб резервацията, от този с 6-цата - черпнята!!!

Браво на теб, благодарим за черпенето на Гаспода!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

...

в колко часа не каза...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:

...

в колко часа не каза...
В 9 и половина - 21:30. Мача почва в 10 без 15
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

да направим и 2 агитки - за швабска и шпаниолите? :)
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

аз пък не обичам, но пак бих отишла, щото все щеше да има хора (като Гаспода и Марвин), на който им е все едно кой ще бие и кой ще падне
спомням си, бяхме с мъж ми гаджета, а аз млада и зелена, от де да зная, че да си запалянко е такава болест нелечима... заведох го на дискотека и там гледа през цялото време финала на някакво световно, дето марадона плака, че паднаха, даже не знам от кои

питах чичко гугъл
1990 - ФРГ 1 - 0 Аржентина

в следващия си живот музикант шъ взема, не запалянко
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Green Light написа:Гаспода уцели шестица.
за убиване е ако само тук е давал резултати и не е пуснал един фиш
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

snowprincess написа:
в следващия си живот музикант шъ взема, не запалянко
То едното не изключва другото по принцип. :lol:
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

snowprincess написа: в следващия си живот музикант шъ взема, не запалянко
Аз мислех, че математик си взела. :winkw:
Аз като го взех моя се кълнеше, че футболът не го вълнува. После ела да видиш. Пък за формула да не говоря. Колко уикенди съм жертвала, само щото ще дават формула. :?
Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Green Light написа:Ми нали ще сме ядосани всичките от доволната физиономия на Гаспода, разбираш ли.
На всички - Приятна вечер на футболните емоции! :kiss:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

holi_day написа:
Green Light написа:Ми нали ще сме ядосани всичките от доволната физиономия на Гаспода, разбираш ли.
На всички - Приятна вечер на футболните емоции! :kiss:
А ние немачаджиите, какво ще правим?
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Тотлебен е булеварда от Димитър Несторов до площад Македония. Бирарията е близо до Димитър Несторов. В нова бизнес сграда(пише БОЛЯРКА, на сградата, на стената отгоре на бирарията и накрая има и табелка. Дори и аз не сбърках). От кръстовището тръгвате надолу към Руски паметник по десния тротоар и на няма 100 метра ще я видите. Бирарията е на две нива, нашата маса е долу, в президентски вариант- точно срещу грамадански екран. Имало и други запазени маси, но аз се пазарих като звяр(понеже преди това в айриш пъба ме отрязоха от подобна маса и аз се нахъсах) Така че тва е нашта маса, в центъро, пред екрано, или тя или праим мелето.

грийни, жестока маса, жесток екран!
нашите хора се изложиха яко, ама... ше го преживеем:winkw:
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Вярно беше супер, благодаря!

Махни ги тези шваби... Остави ги... Бахти!

Масата беше страхотна, екрана също, мачът слаб. :grin:

Добре, че виното беше хубаво, а компанията велика!

И музиката тази сутрин просто изтри и последните тъжни отблясъци в очите ми.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Remmivs написа:Вярно беше супер, благодаря!

.
има-няма две години и ще повторим купона за финала на световното! :winkw:
just perfect
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

bead_ написа:
Мерси! Лошото озвучаване и шумната зала се опитаха да развалят купона, но други недостатъци - никс.

П.П. Открих какво си мисли един всеотдаен, любящ татко, когато наследниците и светлината на живота му се катерят върху него, без да спрат, на финал на европейско. "Заключи ги в кенефа, вържи ги и им запуши устата" Обаче нямаше ключ. Проверих.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

bead_ написа:...
супер бе, Грийн - все на тебе ще възлагаме резервациите :rotfl24:

макар в един момент като почваше мача ... гледах - само аз и Грийна, 2 жени и 2 деца... а като се качих да видя дали няма някой на горния етаж - Грийн остана сам под гневни погледи на мъжаги, за които имаше места само на бара....

левия фланг говореше за мода, театър и работа. Добре, че тук-таме заразата от мача се прихвана и от останалите и накрая ... всички го гледахме. А мини-терминатора заспа!
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа: Проверих.
:rotfl24:
нема да се пуашиш. наследниците растат. предстоят ти тепърва европейски в тяхната ПРИЯТНА компания
just perfect
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

Green Light написа:П.П. Открих какво си мисли един всеотдаен, любящ татко, когато наследниците и светлината на живота му се катерят върху него, без да спрат, на финал на европейско. "Заключи ги в кенефа, вържи ги и им запуши устата" Обаче нямаше ключ. Проверих.
стига бе! децата бяха толкова добрички!

а и татко им си беше ИСТИНСКИ татко! (ей, капинаки... не подлизуря! :harhar:)
Виж подводницата!
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

bead_ написа:
Green Light написа: Проверих.
нема да се пуашиш. наследниците растат. предстоят ти тепърва европейски в тяхната ПРИЯТНА компания
мда...после пак растат и си намират по-приятна компания :)))
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Метаморф написа:
Green Light написа:П.П. Открих какво си мисли един всеотдаен, любящ татко, когато наследниците и светлината на живота му се катерят върху него, без да спрат, на финал на европейско. "Заключи ги в кенефа, вържи ги и им запуши устата" Обаче нямаше ключ. Проверих.
стига бе! децата бяха толкова добрички!

а и татко им си беше ИСТИНСКИ татко! (ей, капинаки... не подлизуря! :harhar:)
Радвам се че се запознахме, съре. Биваше да продължим лафа, жалко че трябваше да тръгнем.
:-)
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

Green Light написа: Радвам се че се запознахме, съре. Биваше да продължим лафа, жалко че трябваше да тръгнем.
:-)
и на мен беше приятно!
надявам се да пийнем по ... абе, кой квот пие... някой ден...

па вземи да идваш вече на, и така редките, клубни срещи, м?!
Виж подводницата!
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Грийна е топ организатор. Честно. От сега нананататък само той ще организира клубните купони :grin:

За олимпиадата нещо няма ли да се организиргаме? М?
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Публикувай отговор