някой да знае нещо за "Научи се да плуваш 2008"?
хубаво звучи, ама това е единственото инфо
нЕкой знае ли?
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Re: нЕкой знае ли?
Нищо не знам, но наистина добре звучи. Аре като се върнем да водим младежта в "Мадара"majemela4ka написа:някой да знае нещо за "Научи се да плуваш 2008"?
- majemela4ka
- Обратна връзка:
айде :)4avdar4e написа:Нищо не знам, но наистина добре звучи. Аре като се върнем да водим младежта в "Мадара"majemela4ka написа:някой да знае нещо за "Научи се да плуваш 2008"?
Някой знае, но .... за Пловдивmajemela4ka написа:някой да знае нещо за "Научи се да плуваш 2008"?
Миналата година пробвахме.
Ако е същото, но така ми изглежда - общинска програма май, безплатна.
Уж е за всички деца, а бяха чули 2 майки само, и то от другаде. Влизахме с връзки един вид.
Иначе нямам оплаквания - госпожата беше строга и не ги е оставяла сами въобще, за нещастие на децата. Просто се оказа не много подходящо за нас - на детенце му оставаше съвсем малко да се доотпусне, но курсът свърши. Естествено усвои разни номерца във вода и поне е по-свободен сега. /аз съм скарана с плуването и умирам/х от страх и много искам малкия да не е като мен/. Курсът завърши с раздаване на дипломи /и за непроплувалите напълно, за щастие./
Децата, които си плуваха отпреди се усъвършенстваха в други стилове.
Това само мога да кажа.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.