Да си призная, доста трескавото общуване напоследък ме изтощи. Искам да си поговоря тихичко и спокойно с някого.
Точно като за събота.
Добро утро ли да кажа?
Аз съм станала отдавна, но вие явно не сте.
Поради тази причина моите са на плажа, а аз си останах тихо да си кротувам вкъщи.Мнемозина написа:ден за кротуване.
И аз уж това правя.esti написа:Поради тази причина моите са на плажа, а аз си останах тихо да си кротувам вкъщи.Мнемозина написа:ден за кротуване.
Добър ден
Има бе, все има нещо за вършене....Мнемозина написа:
И аз уж това правя.
И все има нещо за вършене.
Обаче не се давам.
Само от време на време, за по малко. Да не взема да наруша съботната тишина.
О, при мен синхронът си е пълен.esti написа:Има бе, все има нещо за вършене....Мнемозина написа:
И аз уж това правя.
И все има нещо за вършене.
Обаче не се давам.
Само от време на време, за по малко. Да не взема да наруша съботната тишина.
Физически се чувствам изтощена, а психически съм като пружинка.
Много е гадно, като няма синхрон.
Витоша не е второ качество планина. Витоша не е планина въобще. Витоша е градска градинка. През 5 метра трябва да се отбиваш от пътечката, за да направиш път на весела групичка пенсионерки или строго разговарящи с ръце на гъза пенсионери. Планината е там, където можеш да ходиш цял ден без да срещнеш жива душа или ако срещаш, да е толкова рядко, че да й се зарадваш и да поспреш да си поговорите.esti написа:И какво сега, Витоша второ качество планина ли е?Капинчо написа: Да ми предложиш на мен - балканджията да ходя на Витоша е все едно аз да ти предложа да се къпеш в детски надуваем басейн.
На мен мисълта ми беше, че там поне е хладно...
Освен, че наистина е красиво.
Ако искаш, да те изтощя и психически - пълен баланс, както казва Мъжжжж.esti написа: Има бе, все има нещо за вършене....
И на мен мозъчето ми прави скокове с бънджи, но и твоята не е лесна.Мнемозина написа:
О, при мен синхронът си е пълен.
Което не ми пречи в изтощението си да си задавам разни трудни въпроси.
Защо котката събаря всичко от масата със засилване от другия край на стаята, след което се просва по средата и заспива? Никаква естетика не мога да организирам там. Тя може би се мисли за цвете...
Защо някога събота беше "Денят на сладкиша", а сега дори четенето на готварски книги не ме ентусиазира? Никакъв порив, никакъв.
Защо сега, като имам време, не се обадя на купищата хора, на които съм обещала да се обадя. Това го знам, защото ще ме организират да излизам.
Трудно нещо е мързелът...
Прав си, малко е пренаселена.Капинчо написа:
Витоша не е второ качество планина. Витоша не е планина въобще. Витоша е градска градинка. През 5 метра трябва да се отбиваш от пътечката, за да направиш път на весела групичка пенсионерки или строго разговарящи с ръце на гъза пенсионери. Планината е там, където можеш да ходиш цял ден без да срещнеш жива душа или ако срещаш, да е толкова рядко, че да й се зарадваш и да поспреш да си поговорите.
ПП За 26 години в София на Витоша съм се качвал само 4 пъти.
Пък мойта женичка ми направи кекс с череши.Мнемозина написа:
Защо някога събота беше "Денят на сладкиша", а сега дори четенето на готварски книги не ме ентусиазира? Никакъв порив, никакъв.
Трудно нещо е мързелът...
Благодаря, мога и сама.Капинчо написа:Ако искаш, да те изтощя и психически - пълен баланс, както казва Мъжжжж.esti написа: Има бе, все има нещо за вършене....
Знаех си, че ще ме разбереш.esti написа: И на мен мозъчето ми прави скокове с бънджи, но и твоята не е лесна.
Имаш да гладиш 2 пранета?Мнемозина написа:
Уф, не имам още едно дълго и тъжно нещо за вършене.
esti написа:Имаш да гладиш 2 пранета?Мнемозина написа:
Уф, не имам още едно дълго и тъжно нещо за вършене.
Сичките да ги хванете!Rain написа:Добър ден Мнемо.
http://www.vbox7.com/play:417d65d7 на всички, които днес почиват!
Аз отивам да бачкам, че е края на месеца и гоним таргети.
На половин крачка сме, грехота е да си седя в къщи и да чакам колегите да се пържат сами!Мнемозина написа:Сичките да ги хванете!Rain написа:Добър ден Мнемо.
http://www.vbox7.com/play:417d65d7 на всички, които днес почиват!
Аз отивам да бачкам, че е края на месеца и гоним таргети.
Благодаря!
То не се знае почиваме ли всъщност.
Мнемозина написа:
Ужасна си!
Може ли нещо скрито да остане в тоя клуб?!
Добре де, не са две, щото до довечера ще станат три. Примерно.
Кажи твоите деца стегнаха ли се накрая или напротив.
Браво на децата!esti написа:
Стегнаха се, но вече нямаше време да се развихрят.
Невероятни деца са!
Голям оптимизъм за бъдещето ми вдъхнаха, страхотни са.
Звучи невероятно, че няколко дни в компанията на 14 пубертета съм се чувствала щастлива, но е факт.
Живи и здрави да са ми сладурите!
Мен пък веселите групички пенсионери ме радват. Дай Боже всекиму да е толкова енергичен като стигне тяхната възраст, да съхрани духа и да се наслаждава на природата.Капинчо написа:През 5 метра трябва да се отбиваш от пътечката, за да направиш път на весела групичка пенсионерки или строго разговарящи с ръце на гъза пенсионери
ПП За 26 години в София на Витоша съм се качвал само 4 пъти.
Надувко! Всички дето не сте софиянци сте ненормални.Капинчо написа:Да ми предложиш на мен - балканджията да ходя на Витоша е все едно аз да ти предложа да се къпеш в детски надуваем басейн.esti написа:Какво има да се чудиш - имате си Витоша.Капинчо написа: Навън е една жега. Чудим се накъде да забегнем.
Това пък кво беше?!Green Light написа:
Надувко! Всички дето не сте софиянци сте ненормални.
Nejimaki-dori написа:Това пък кво беше?!Green Light написа:
Надувко! Всички дето не сте софиянци сте ненормални.
Казва се Управител на транспортна фирмаGreen Light написа: Ми има си ненормални хора в прованса, сега какво!? Повечето са такива. Примерно как би нарекла момиче, което за хопинг терапия вместо рокля, чорапи или да речем бижу, отива и си купува самосвал?