Но един жаден клиент, нугу жаден

очакваше отдавна запустялата

да отвори.
Предлаганите услуги кога са били адекватни на очакванията?:lol:
Усмивка! "Зеле"! Щрак!

Ох, като го гледам тоз клиент, май отдавна е спрял да очаква, горкият.holi_day написа:
Усмивка! "Зеле"! Щрак!
Омърлушен и побелял от чакане ми се видя.Мнемозина написа:Ох, като го гледам тоз клиент, май отдавна е спрял да очаква, горкият.
Магарешки инат му се вика на това..holi_day написа: Някво упорство обаче у него - час не мръдна от там.
Ей на такова място ми се ходи! Далеч от циЛивилизацията, сред природата и четирикраките магарета.holi_day написа:В 9ч. като, че ли беше вече доста горещо
да отвори.
Усмивка! "Зеле"! Щрак!
И на мен.Stranniche написа:Ей на такова място ми се ходи! Далеч от циЛивилизацията, сред природата и четирикраките магарета.holi_day написа:В 9ч. като, че ли беше вече доста горещо
да отвори.
Усмивка! "Зеле"! Щрак!
Постижимо е... Стига като си дойдеш да отделиш 3 дни...Stranniche написа:Ей на такова място ми се ходи! Далеч от циЛивилизацията, сред природата и четирикраките магарета.
Мнемозина написа:И на мен.
къде е това, Холи?holi_day написа:Постижимо е... Стига като си дойдеш да отделиш 3 дни...Stranniche написа:Ей на такова място ми се ходи! Далеч от циЛивилизацията, сред природата и четирикраките магарета.
На 30-40 мин.път от теб.Semiramis написа:къде е това, Холи?
имах смътно предчувствие.holi_day написа:На 30-40 мин.път от теб.Semiramis написа:къде е това, Холи?
ок.15-20км от Бачково - с.Югово.
www.ongal.net/gallery_yugovo.html
Всеки път го планирам, но все някакви двукраки ми препречват пътя.holi_day написа:Постижимо е... Стига като си дойдеш да отделиш 3 дни...Stranniche написа:Ей на такова място ми се ходи! Далеч от циЛивилизацията, сред природата и четирикраките магарета.
Следващия път като се завъртиш насам, ще ти дам и на теб да прочетеш "Френско магаре".Stranniche написа:Всеки път го планирам, но все някакви двукраки ми препречват пътя.holi_day написа:Постижимо е... Стига като си дойдеш да отделиш 3 дни...Stranniche написа:Ей на такова място ми се ходи! Далеч от циЛивилизацията, сред природата и четирикраките магарета.