я престани да разводняваш тематаМнемозина написа:
ти би трябвало да си за германците
канте хегел корнелиус нитше
не бих си позволил да кажа, че съм готов да се интересувам от плетки, само и само заради някое доказателство, но ще следя дали някой няма да намери подходящия повод...bead_ написа:в тая тема две доказателства не бива да вадя. тука съм мъж.ELBI написа:
всяко доказателство или две, дето извадиш е/са добре дошло/и
виж, ако некой пуска тема за плетки...
бе и аз като ти видя ника в тая тема и влизам да видя що чиниш тука, егати спамаджийкатаМнемозина написа:Ако става дума за германци, може и да не се брои за спам.zmeu написа:щях да те питам нещоМнемозина написа:Е не се издавай толкова лесно, де.
Досега само те подозирах.
ама няма да спамя повече тук
кощунство е
Млъквам, млъквам.

ми то и аз така. Сега, па(после де), пак вие двете и така.snowprincess написа:бе и аз като ти видя ника в тая тема и влизам да видя що чиниш тука, егати спамаджийкатаМнемозина написа:Ако става дума за германци, може и да не се брои за спам.zmeu написа:щях да те питам нещоМнемозина написа:Е не се издавай толкова лесно, де.
Досега само те подозирах.
ама няма да спамя повече тук
кощунство е
Млъквам, млъквам.
Не си честен сега.Green Light написа:ми то и аз така. Сега, па(после де), пак вие двете и така.snowprincess написа: бе и аз като ти видя ника в тая тема и влизам да видя що чиниш тука, егати спамаджийката
На тоя спам трябва друго някакво име да му се измисли. Еволюция на спама: спам(консерви) спам повтаряща се реклама, спам досаден шум, спам заливат те с реклами, спам - с безсмислици, спам показваш логорея пред възмовно много хора, спам говориш по теми от които не разбираш на принципа на Мирча Кришам краставицата съдържа 99% вода и нататък
Green Light написа:Ами кой друг?Мнемозина написа: Тва е абсолютна лъжа от началото до края. Нищо подобно няма и въобще не мога да разбера откъде на къде говорите такива работи за да ме ядосвате. Направо беснея. Откъде накъде Аржентина, бе?!!!
Е то затова е спам, аз предупредих.
Иначе си е чиста истина.
Ох!Мнемозина написа:
Ами кой друг?
Не разбирам защо ми се караш.Green Light написа:Ох!Мнемозина написа:
Ами кой друг?
Англия!
Ама образовайте се в края на краищата. Ан- гли - я!!
Сега защо ми напомняш за Аржентина, всъщност за аржентина? За аржентина разбираш ли ще ми напомня и то на европейско, където Англия не се класира заради Русия!
Все едно на мач, на който Франция пада от Азарбейджан, ти през цялото време да приказваш за Италия и как са станли световен шампион.
Как да бъда по- ясен?
Всъщност защо Аржентина не играе на първенството? И Бразилия я няма. Те не бяхя ли добри, или са изпаднали на квалификациите?:roll:Мнемозина написа: Не разбирам защо ми се караш.
Аз какво съм виновна, че аржентинците не са се постарали повече този път?
Ми да бяха се напънали, бе, ние например толкова усилия положихме да станем европейци...
Впрочем, Бийд вече веднъж ви светна: Бразилия беше сериозно представена на европейскотоКапинчо написа:Всъщност защо Аржентина не играе на първенството? И Бразилия я няма. Те не бяхя ли добри, или са изпаднали на квалификациите?:roll:Мнемозина написа: Не разбирам защо ми се караш.
Аз какво съм виновна, че аржентинците не са се постарали повече този път?
Ми да бяха се напънали, бе, ние например толкова усилия положихме да станем европейци...
"Линекер: Испания заслужава да вземе титлата"zmeu написа:ясно е кой ще е шампион
питайте линекер
д д ю а
С извинение, че пускам стари неща, но... зависи от съперника.Remmivs написа:Последно (предпоследно) ще сме двама.
И Германия ще бие. Повтарям. Дойчланд, Дойчланд юбер алес.
Доказателство кой е футболен корифей.Пенчо Заека написа:Да бе, даRemmivs написа:Последно (предпоследно) ще сме двама.
И Германия ще бие. Повтарям. Дойчланд, Дойчланд юбер алес.
Green Light написа: Ести - 8 т
Змея - 12 т
Аз - 14 т
Ремиус - 4 т
Бийд - 12,5 т
Елби - 13,5 т
Гаспод - 15 т
Латрево - 4 т
Холидей - 1 т
Холидей, отдъхни си. Пак си нъмбър уан!
Пък Пенчо три пъти заложи на Русия. 5, 10 и 15(предполагам) лева. От любов към Испания?!
Когато жените гледат футбол е много по- интересно
ма ти сериозно ли? спънати коне. и едните, и другите. едните повече, де...ELBI написа:
Испанците са новите крале на Европа!
абсолютно си права!bead_ написа:то в "трите прасенца" на столичен куклен театър има повече съспенс!