Хахахаха! Гепи!Remmivs написа:Ами то със всичко е така. Не ли? За нещата свързани с пари говоря. Халка - яйце - измерване...Green Light написа:Както и да ги смяташ, кредита ти срува пари, мадам. Тежи. Може би алтернативата(наеми, както много добре казваш) тежи повече, но при всички случаи си плащаш. Наивно е да си мислиш, че някой ти прави услуга или е пропуснал някоя подробност (не че ти си мислиш така, просто лаф да става). Искаш пари сега- заповядай, взимай! , ето ти и сметката!, оправяй се!lilly написа:Примерно жилищен кредит - сметни си наемите + спестяванията и ги съпостави с кредита+лихвите+инфлацията ;)
интересно ми е склонни ли сте да живеете на кредит
- Green Light
Безплатно е само сиренцето в капана ;)Green Light написа:Както и да ги смяташ, кредита ти срува пари, мадам. Тежи. Може би алтернативата(наеми, както много добре казваш) тежи повече, но при всички случаи си плащаш. Наивно е да си мислиш, че някой ти прави услуга или е пропуснал някоя подробност (не че ти си мислиш така, просто лаф да става). Искаш пари сега- заповядай, взимай! , ето ти и сметката!, оправяй се!lilly написа:Примерно жилищен кредит - сметни си наемите + спестяванията и ги съпостави с кредита+лихвите+инфлацията ;)
Въпроса е да избереш по-малката злина
Strunz написа:
Забелязал съм, че когато давам примери със секс всички ме разбират:)
Ако дадеш пример с ядене ще е още по-разбираемо. Дето вика един мой познат яденето го обичам повече от секса, щото днес може секс да не правя, обаче три пъти ще ям
Така де. Не всички имаме вили или сме бизнесмени, че да разберем
А пък, ако е с ядене и секс - съвсем ше ни се просветлиvyara написа:Strunz написа:
Забелязал съм, че когато давам примери със секс всички ме разбират:)![]()
![]()
Ако дадеш пример с ядене ще е още по-разбираемо. Дето вика един мой познат яденето го обичам повече от секса, щото днес може секс да не правя, обаче три пъти ще ям![]()
Така де. Не всички имаме вили или сме бизнесмени, че да разберем
Тц, хората се разсейват от многото примери със секс. Ей сега с тоя пример взех да се питам за кво са му 100 презерватива наведнъж....lilly написа:А пък, ако е с ядене и секс - съвсем ше ни се просветлиvyara написа:Strunz написа:
![]()
Ако дадеш пример с ядене ще е още по-разбираемо. Дето вика един мой познат яденето го обичам повече от секса, щото днес може секс да не правя, обаче три пъти ще ям![]()
Така де. Не всички имаме вили или сме бизнесмени, че да разберем![]()
![]()
Пример без секс?Remmivs написа:Ади дай един без секс. Че аз пък друго съм забелязъл.Strunz написа:Забелязал съм, че когато давам примери със секс всички ме разбират:)
ОК
Значи ако на 25 години искаш да си купиш страхотен усилвател и колони, но нямаш пари. А в същото време ако ти дойде някоя мацка на гости и искаш да......
Абе я забрави
Няма примери без секс:)
Баси
- Nejimaki-dori
И според мен не е, но това не ми пречи, догодина да пратя моичкия след изпитите да поработи малко, да види, как се вади хляба. Аз лично работех от 13г. - всяко лято. И не мисля, че ми се е отразило лошо.Dark написа:чакай, ако осигуря стипендия на щерката която иска да става лекарка за времето на следването това ще бъде мечешка услуга според теб?vyara написа:
И на мен ми беше трудно, но ми беше от полза. Дори да мога, няма да сервирам на децата си всичко на тепсия. Това е мечешка услуга.
щото според мен не
А сега по темата - все още си мисля, че цената на кредитите в България е прекалено висока и не мисля да се възползвам в скоро време.
Ми сигурно ще ги надуват, ще си ги търкат на косите и ще ги лепят по тавана....vyara написа:Тц, хората се разсейват от многото примери със секс. Ей сега с тоя пример взех да се питам за кво са му 100 презерватива наведнъж....lilly написа:А пък, ако е с ядене и секс - съвсем ше ни се просветлиvyara написа:Strunz написа:
![]()
Така де. Не всички имаме вили или сме бизнесмени, че да разберем![]()
![]()
Така е то!
Strunz написа:Пример без секс?
ОК
Значи ако на 25 години искаш да си купиш страхотен усилвател и колони, но нямаш пари. А в същото време ако ти дойде някоя мацка на гости и искаш да......
Абе я забрави
Няма примери без секс:)
Баси
неее...
А пък, ако е с ядене и секс - съвсем ше ни се просветли
[/quote]
Тц, хората се разсейват от многото примери със секс. Ей сега с тоя пример взех да се питам за кво са му 100 презерватива наведнъж....
[/quote]
Ми сигурно ще ги надуват, ще си ги търкат на косите и ще ги лепят по тавана....
[/quote]
презервативите са да се поставят на органа,да се поддържат влажни ,за да ви предпазят от инфекции...
Човекът просто може да се пази от грип!...(както във вица за монахинята)
може и от птичи грип!
вие пък кви си ги мислите...
все секс ви е на вас в главата!
( а мен питате ли ме,а?!?!?...)!
Тц, хората се разсейват от многото примери със секс. Ей сега с тоя пример взех да се питам за кво са му 100 презерватива наведнъж....
Ми сигурно ще ги надуват, ще си ги търкат на косите и ще ги лепят по тавана....
презервативите са да се поставят на органа,да се поддържат влажни ,за да ви предпазят от инфекции...
Човекът просто може да се пази от грип!...(както във вица за монахинята)
може и от птичи грип!
вие пък кви си ги мислите...
Re: неее...
Кво да те питаме, като сама си казвашdoktorka написа:
я си кажи, ще те изслушамdoktorka написа: все секс ви е на вас в главата!
- Piqndurnik
На вас там нали не ви кихат кокошкитеdoktorka написа:...може и от птичи грип!...
Наздраве 
Re: интересно ми е склонни ли сте да живеете на кредит
Я, мразещата руски език фърфиня се е домъкнала!
Персона нон грата си за мен- да знаеш!
Да го уточним предварително искам![/quote]
Никого и нищо не мразя.Определено руския език не ми е страст.Силните емоции обаче винаги са ми харесвали.Радвам се, че очарованието ми ти навява спомени
.След като съм персона нон грата за теб защо изобщо си направи труда да го конкретизираш?Паметта не ми е изневерила все още!
Персона нон грата си за мен- да знаеш!
Да го уточним предварително искам![/quote]
Никого и нищо не мразя.Определено руския език не ми е страст.Силните емоции обаче винаги са ми харесвали.Радвам се, че очарованието ми ти навява спомени
.След като съм персона нон грата за теб защо изобщо си направи труда да го конкретизираш?Паметта не ми е изневерила все още!Нищо лично, само изказах мнение!
Пари лесно се харчат, ако са ти паднали ей така. После пък не разбираш къде са отишлиDark написа:или предпочитате да харчите нещо което имате
Ако си ги събираш- мноооого трудно става. Ама накрая- кеф
На кредита аз не съм привърженик- взел си нещо, връщаш повече, сметки- мии не! :)
Животът е прекрасен! Да, прекрасен...
Мразя да взимам заеми. Забелязала съм, че колкото пари и да дължа - дори и два лева да са - само толкова имам в момента, в който трябва да ги връщам.Dark написа:или предпочитате да харчите нещо което имате
От друга страна, като се замисля, не би било зле последните ми пари да са няколко милиона... Ама пък ако ще трябва да ги върна, пак не става.
Panta rhei...