Да се ОТПУСНЕШ, да не мислиш, да изключиш от напрежението, да забравиш тревогите, да изоставиш стреса...
Не се получава. :eek:
Защо не мога да си припомня
Само с мен ли е така?
Някой да има идея как се почива?
/В ковчег не се брои
Всички сме така май.Stranniche написа:Напоследък осъзнах, че съм забравила как се почива....
Да се ОТПУСНЕШ, да не мислиш, да изключиш от напрежението, да забравиш тревогите, да изоставиш стреса...
![]()
Защо не мога да си припомня?
Само с мен ли е така?
/В ковчег не се брои./
ама на съвети инак го докарваш добре!Мнемозина написа:
Може би номерът е да спреш за известно време да мислиш за бъдещето, особено близкото.
Не че аз го успявам.
Какво значи "дискретна обстановка"?Semiramis написа:
Сега сме щели да ходим да се наспим за един уикенд ето на това местенце - само вода има, нищо друго
ама не за повече, че пък ми е неспокойна натурата и се задушавам като нищо не правя. дългите почивки някъде по-далече
Мнемозина написа:Какво значи "дискретна обстановка"?Semiramis написа:
Сега сме щели да ходим да се наспим за един уикенд ето на това местенце - само вода има, нищо друго
ама не за повече, че пък ми е неспокойна натурата и се задушавам като нищо не правя. дългите почивки някъде по-далече
Уф, добре.Semiramis написа::lol::lol::lol::lol:
точно това и на мен ми направи впечатление...
ами... предполагам, че няма да има досадници, щото всеки ще си е по стаите .....
похвалено ни е, нищо не се чувало /шегувам се за това, но наистина било хубаво, само стаичките били по-малки/ и ставало за спане, щото ако не си рибар наистина няма какво да се прави...... освен да подкараш нанякъде..... аз от сега имам "мърдащи" идеи ... ама съм си такава
можело също да размахваш ръце като онази в Титаник, на парапета на стената
че там ходят предимно любовни двойки...Мнемозина написа:
Какво значи "дискретна обстановка"?
Ми тогава значи обстановката трябва да стои със затворени очи и запушени очи, за да не пречи.Метаморф написа:че там ходят предимно любовни двойки...Мнемозина написа:
П.П. предполагам, че няма да върнат и някоя любовна тройка...
ти пъкМнемозина написа:
Уф, добре.
Днес щото имам чувството, че само неудобни въпроси задавам.
хм... аз лично бих проверил за камери и микрофони...Мнемозина написа:Ми тогава значи обстановката трябва да стои със затворени очи и запушени очи, за да не пречи.Метаморф написа:че там ходят предимно любовни двойки...Мнемозина написа:
Метаморф написа:хм... аз лично бих проверил за камери и микрофони...Мнемозина написа:Ми тогава значи обстановката трябва да стои със затворени очи и запушени очи, за да не пречи.Метаморф написа:че там ходят предимно любовни двойки...Мнемозина написа:
Semiramis написа: в най-лошия случай само вътрешни хора ще ни гледат .. нали са дикретни все пак
Още в съседната тема щях да питам за стаята, но днес съм комплексирана.Метаморф написа:Semiramis написа: в най-лошия случай само вътрешни хора ще ни гледат .. нали са дикретни все пак
Мнемозина написа:
Още в съседната тема щях да питам за стаята, но днес съм комплексирана.
Мразя ролята на посредника, но във вашия случай ще ми бъде приятно.Semiramis написа:Мнемозина написа:
Още в съседната тема щях да питам за стаята, но днес съм комплексирана.
благодаря, че ще кажеш от мое име на Айвънхоу, че аватарът му е супер. На мен ми е неудобно заради съседната тема
Мерси, мадам... Поднесете моите благодарности на поръчителката Ви...Мнемозина написа:
Мразя ролята на посредника, но във вашия случай ще ми бъде приятно.
Метаморфе, аватарът ти е супер, каза Семирамида, а тя ги разбира тия работи.
Култовото детско филмче е "Синьо лято".Метаморф написа:Мерси, мадам... Поднесете моите благодарности на поръчителката Ви...Мнемозина написа:
Мразя ролята на посредника, но във вашия случай ще ми бъде приятно.
Метаморфе, аватарът ти е супер, каза Семирамида, а тя ги разбира тия работи.
П.П. предполагам, гледала си едно култово детско филмче, дето говореха какъв е винаги посредника?:rotfl24::rotfl24:
е, щом си се сетила за филма, значи знаеш и за посредника!Мнемозина написа: Култовото детско филмче е "Синьо лято".
Така че - кажи сега за посредника, пък ще си помисля дали да предам благодарностите.
Разбира се, че знам. Затова направих и уговорката в началото.Метаморф написа:е, щом си се сетила за филма, значи знаеш и за посредника!Мнемозина написа: Култовото детско филмче е "Синьо лято".
Така че - кажи сега за посредника, пък ще си помисля дали да предам благодарностите.
П.П. и теб та обичам... нали си знаеш
Ей, какви спомени ми напомни...Метаморф написа:
П.П.П. спец поздрав за изпращача и за посредника!
А време за почивка изобщо отделяш ли? Умората при мен настъпва оттам, че никога не мога да се съсредоточа върху само едно нещо Едновременно това са сто неща, когато ми се събере много писане и умуване, щото така или иначе работата ми е свързана с това, си казвам, че не искам да видя буква с дни, но издържам май един денStranniche написа:Напоследък осъзнах, че съм забравила как се почива....
![]()
Изобщо не съм забравила. Толкова съм пренатоварена, че си изключвам неволно от време на време.Stranniche написа:Напоследък осъзнах, че съм забравила как се почива....
![]()
Защо не мога да си припомня?
Само с мен ли е така?
/В ковчег не се брои./
Само не казвай, че вината е у зочо...esti написа:А аз съм забравила, какво е да съм свободна и независима от нищо.
А защо да не кажа, че вината е у зочо ако така ми става по-леко, м?Мнемозина написа:
Само не казвай, че вината е у зочо...
Като се замисля, никога не съм била независима. Само съм се чувствала така някога - понякога.![]()
Виж, за свободна повече съм била.
А всъщност свободата е винаги в ръцете ни.esti написа:
Права си, независимостта е мимолетно и измамно чувство, но преди години по-често го изпитвах.
Както и усещането за свобода.
Сигурно е нормално.
Айде пак ние виновни.esti написа: А защо да не кажа, че вината е у зочо ако така ми става по-леко, м?
Права си, независимостта е мимолетно и измамно чувство, но преди години по-често го изпитвах.
Както и усещането за свобода.
Сигурно е нормално.