Ти не си човек бе! Ти си истински диамант[unknown] написа:Love of my life Предполагам, тази вечер няма да е късно.:)esti написа:Пу, как можах да забравя и тази да поискам от Незнайни днес...doktorka написа:Love Of My Life
Много любима.
Ей тук е от концерт
Шоуто трябва да продължи...
Re: Шоуто трябва да продължи...
Диамант Диамандиев един!esti написа:Ти не си човек бе! Ти си истински диамант[unknown] написа:Love of my life Предполагам, тази вечер няма да е късно.:)esti написа:Пу, как можах да забравя и тази да поискам от Незнайни днес...doktorka написа:Love Of My Life
Много любима.
Ей тук е от концерт
Memento mori.
Хе- хе...Set написа:Диамант Диамандиев един!esti написа:Ти не си човек бе! Ти си истински диамант[unknown] написа:Love of my life Предполагам, тази вечер няма да е късно.:)esti написа:Пу, как можах да забравя и тази да поискам от Незнайни днес...doktorka написа:Love Of My Life
Много любима.
Ей тук е от концерт
По- скоро Кинг Даймонд, щото метъла ми е в сърцето...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ето нещо негово- Mercyful Fate- Melissa[unknown] написа:Хе- хе...Set написа:Диамант Диамандиев един!esti написа:Ти не си човек бе! Ти си истински диамант[unknown] написа:Love of my life Предполагам, тази вечер няма да е късно.:)esti написа:Пу, как можах да забравя и тази да поискам от Незнайни днес...doktorka написа:Love Of My Life
Много любима.
Ей тук е от концерт
По- скоро Кинг Даймонд, щото метъла ми е в сърцето...
Предупреждавам- яка жица. Който не обича метъл, първо да си запуши едното ухо, а в последствие може и другото.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Green Light
И аз бях на вълна Фреди в събота. Много му се кефех, бог да го прости. Аз па- кво "кефех"?!- още съм му фен. Пък Бейби ми каза, че хич не го клюпа и че никога не го е харесвала, представяш ли си? Тва е, братче. Човек се ожени с чисто сърце и кви работи разбира за жена си- още не мога да преглътна, дето излезна левскарка, ми сега и Куин не харесвала...
Green Light написа:И аз бях на вълна Фреди в събота. Много му се кефех, бог да го прости. Аз па- кво "кефех"?!- още съм му фен. Пък Бейби ми каза, че хич не го клюпа и че никога не го е харесвала, представяш ли си? Тва е, братче. Човек се ожени с чисто сърце и кви работи разбира за жена си- още не мога да преглътна, дето излезна левскарка, ми сега и Куин не харесвала...