Дайте идея за пиано-бар в София
Дайте идея за пиано-бар в София
трябва да се направи резервация за едни "важни" господа, но нямам идея къде, като изключим пиано-бар Синатра
ще помогнете ли?
ще помогнете ли?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Света вода ненапита
Re: Дайте идея за пиано-бар в София
че кво му е на синатра???latrevw написа:трябва да се направи резервация за едни "важни" господа, но нямам идея къде, като изключим пиано-бар Синатра
ще помогнете ли?
щом самия путин, барабар с гоце бяха там, значи и на вашите "в(л)ажни" господа ще им хареса...
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
сори... аз на бар ходя само трезвен... после ставам "пиано"latrevw написа:хубав е, за там има резервация, но те не могат да отидат преди 23,30, а Синатра ги искат до 23 най-късно там
затова дай идея и за друг
майтап... извинявай... друг не знам...
имаше някакъв зад министерството на заемеделието... ама...
Виж подводницата!
ако ти трябва нещо наистина тузарско - гранд хотел софияlatrevw написа:много благодаря, сега ще проверяELBI написа:Ако не се лъжа за името - Black Jack - на ул. Раковски точно преди Военният театър. Слиза се надолу.
ако можете да минете и по-тънко - джак /до театъра на армията на раковска/
ако не ви се бута в центъра - изток /ул. тарас шевченко 3/
just perfect
благодаря ти и на тебbead_ написа:
ако ти трябва нещо наистина тузарско - гранд хотел софия
трябва ми място, което действително е хубаво, приятно...
този джак го погледнах, но отзивите за него ме стреснаха малко
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
всички, които съм изброила са хубави и приятни, но всеки си има своя атмосфера - в гранд хотела ходят повече чужденци и е скъпо, в джак, щото е модерно се мъкнат разни известни муцуни, става патаклама, в изток е по-отдалечено, обикновено хората си го запазват цялото за 1 компания, няма паркинг, трябва да се паркира на улицата или покрай блоковете, има един пиано бар зад президентството, на ул. велико търново, той не се пълни много-много, а и е малък... незнам какво точно търсишlatrevw написа:благодаря ти и на тебbead_ написа:
ако ти трябва нещо наистина тузарско - гранд хотел софия
трябва ми място, което действително е хубаво, приятно...
този джак го погледнах, но отзивите за него ме стреснаха малко
а, да, сетих се и за тунайт, той ми е под носа, на две крачки от офиса и след работа понякога ходим... затова го пропуснах, но пък и той най-малко ме кефи, най-далече е от представата ми за пиано бар /примерно една вечер без да искаме попаднахме на гостуване на лили иванова, пролетта беше, студ.../.
Последно промяна от bead_ на 02.07.08, 09:34, променено общо 1 път.
just perfect
добре, благодаря ти, този в гранда изглежда много тежкарски наистина, ще го предложа, а те да си решават, на мен сякаш този в Изток ми хареса, но гледам, че работи само до 24 часаbead_ написа: всички, които съм изброила са хубави и приятни, но всеки си има своя атмосфера - в гранд хотела ходят повече чужденци и е скъпо, в джак, щото е модерно се мъкнат разни известни муцуни, става патаклама, в изток е по-отдалечено, обикновено хората си го запазват цялото за 1 компания, няма паркинг, трябва да се паркира на улицата или покрай блоковете, има един пиано бар зад президентството, на ул. велико търново, той не се пълни много-много, а и е малък... незнам какво точно търсиш
благодаря много, имам няколко варианта, те да си избират
ами в сайта, който отворих така пишеше, но ще звънна и по телефонаbead_ написа:а? кой ти каза? със сигурност съм била там до 2-3 през нощта....latrevw написа: този в Изток ми хареса, но гледам, че работи само до 24 часа
- Green Light