Първата среща...или?
Първата среща...или?
кое е определящо според вас ?
първия взгляд или развитието по-нататък?
- Dark Angel
очите
ми че то може да се лъже и след товаDark написа:много стресиращ въпрос за толкова рано бе
развитието, око се лъже
а повечето само с очите гледат..
- Dark Angel
Re: очите
може, всичко можецункай написа: ми че то може да се лъже и след това![]()
а повечето само с очите гледат..
аз споделям от личен опит - каквото зназм, това пиша
или абе едни хора, дето ти не ги познаваш, обаче са близки на леля М. от село Х., та те срещнали едни, дето били чули, че там далече, някъде на запад живее един човек, дето бил чувал от прабаба си, пък тя от нейната баба, че ......

Re: Първата среща...или?
първия взглядцункай написа:кое е определящо според вас ?
после колкото и да се къпе ти ще я помниш с кръговете от пот под мишниците и захтина по главата.
варианти много в които първата среща е бум тряс , ама ни знаш кво ше излези...Strunz написа:първия взглядцункай написа:кое е определящо според вас ?
после колкото и да се къпе ти ще я помниш с кръговете от пот под мишниците и захтина по главата.
пример :
седиш си най-кротко на чирвеня сфитоФар на НДКъ и праааааасс някой те буха изотзад
и слиза дивойче францюзойче
We have an infinite number of reasons to be happy and a serious responsibility not to be serious.
- Dark Angel
може ли да не е девойче-французойче? абе да не е от Францияцункай написа: варианти много в които първата среща е бум тряс , ама ни знаш кво ше излези...
пример :
седиш си най-кротко на чирвеня сфитоФар на НДКъ и праааааасс някой те буха изотзад
и слиза дивойче францюзойчепримерно....
прааааас едно Ауди.
- уплаши ли се миличка? Ела да изпиеш едно да се успокоиш. Не се притеснявай за колата

Как ме виждаш ти мен да се тътря до София за едното секс?! :)цункай написа:варианти много в които първата среща е бум тряс , ама ни знаш кво ше излези...Strunz написа:първия взглядцункай написа:кое е определящо според вас ?
пример :
можна, можна осторожнаDark написа:може ли да не е девойче-французойче? абе да не е от Францияцункай написа: варианти много в които първата среща е бум тряс , ама ни знаш кво ше излези...
пример :
![]()
прааааас едно Ауди.
- уплаши ли се миличка? Ела да изпиеш едно да се успокоиш. Не се притеснявай за колата
желания всякакви изпълняваме
за кога ти трябва ?
We have an infinite number of reasons to be happy and a serious responsibility not to be serious.
- Dark Angel
нека погледна графикацункай написа: можна, можна осторожна![]()
желания всякакви изпълняваме![]()
за кога ти трябва ?

"- Синко, какво да те черпя - вино или ракия?цункай написа:кое е определящо според вас ?
- И бира, дядо попе, и бира!"
Panta rhei...
Симпатията към непознат човек се създава за части от секунда
За съставянето на мнение за характера и способностите на непознат човек на човешкия мозък е нужна една десета част от секундата. Това първоначално впечатление може да бъде коригирано само в процеса на лично общуване, твърдят американски психолози.
При експеримент, проведен от Принстънския университет, на 200 доброволци е било предложено да оценят по снимки непознати хора, такива техни качества като привлекателност, отговорност, надеждност, компетентност или агресивност. За разглеждане на снимката е било дадено време от 0,1 до 1 секунда.
По данни на изследователите на участниците е било достатъчно минимално време, за да си създадат ясна представа за характера на човека от снимката. При това увеличаването на времето за размисъл само засилвало увереността във вече създаденото мнение.
"Връзката между чертите на лицето и особеностите на характера може да бъде минимална, но това не ни пречи да оценяване останалите от пръв поглед", посочи един от организаторите на изследването Алекс Тодоров. "Ние много бързо определяме дали един човек притежава важни за нас черти на характера, например отговорност и компетентност, дори без да говорим с него. Следователно ние проявяваме несъзнателна склонност към прибързани и необмислени решения", добави Тодоров.
Според него данните от сканирането на главния мозък сочат, че формирането на симпатия към непознат човек става почти без участието на интелекта и при това се задействат същите участъци от главния мозък, които отговарят за чувството на страх. Докладът за изследването е публикуван в списание Psychological Science.
http://www.actualno.com/news_75252.html
При експеримент, проведен от Принстънския университет, на 200 доброволци е било предложено да оценят по снимки непознати хора, такива техни качества като привлекателност, отговорност, надеждност, компетентност или агресивност. За разглеждане на снимката е било дадено време от 0,1 до 1 секунда.
По данни на изследователите на участниците е било достатъчно минимално време, за да си създадат ясна представа за характера на човека от снимката. При това увеличаването на времето за размисъл само засилвало увереността във вече създаденото мнение.
"Връзката между чертите на лицето и особеностите на характера може да бъде минимална, но това не ни пречи да оценяване останалите от пръв поглед", посочи един от организаторите на изследването Алекс Тодоров. "Ние много бързо определяме дали един човек притежава важни за нас черти на характера, например отговорност и компетентност, дори без да говорим с него. Следователно ние проявяваме несъзнателна склонност към прибързани и необмислени решения", добави Тодоров.
Според него данните от сканирането на главния мозък сочат, че формирането на симпатия към непознат човек става почти без участието на интелекта и при това се задействат същите участъци от главния мозък, които отговарят за чувството на страх. Докладът за изследването е публикуван в списание Psychological Science.
http://www.actualno.com/news_75252.html
Развитието. Освен в случаите, когато след първи поглед не желаеш да хвърлиш втори 8)цункай написа:кое е определящо според вас ?
е да , то ако е някой крокодил :))ELBI написа:Развитието. Освен в случаите, когато след първи поглед не желаеш да хвърлиш втори 8)цункай написа:кое е определящо според вас ?
освен да снимаш Дънди 3
Не е задължително...да е кроки. Както казваше Уди Алан "всичко вървеше до момента, когато един лъч светлина попадна на лицето и по начин, по който видя в нея профила на леля си Уилфи (примерно)..."цункай написа:е да , то ако е някой крокодил :))ELBI написа:Развитието. Освен в случаите, когато след първи поглед не желаеш да хвърлиш втори 8)цункай написа:кое е определящо според вас ?
освен да снимаш Дънди 3
Няма да забравя за една прекрасно изглеждаща...и а да намеря повод да се заговорим (щото се виждахме само по тренировки) и ... чух невероятни думи, идващи от съседния сешоар и ... нейните иначе прекрасни до момента устни... Мигновенно придобиха друга форма.
Ама това - да - това е друга тема 8) Просто се сетих.
Re: Симпатията към непознат човек се създава за части от сек
Аз пък винаги съм харесвала хора от пръв поглед по.... миризмата. Сериозно го казвам. Тва малко като по С.Т. "надушвам, че сме от една порода", ама верно е така. Имам доста развит нюх (тая тема сме я дъвкали) и сякаш подушвам ... хормонитецункай написа:За съставянето на мнение за характера и способностите на непознат човек на човешкия мозък е нужна една десета част от секундата. Това първоначално впечатление може да бъде коригирано само в процеса на лично общуване, твърдят американски психолози.
то не е и миризмата дори - и аз съм подушвач , много ми влияе..4avdar4e написа:Аз пък винаги съм харесвала хора от пръв поглед по.... миризмата. Сериозно го казвам. Тва малко като по С.Т. "надушвам, че сме от една порода", ама верно е така. Имам доста развит нюх (тая тема сме я дъвкали) и сякаш подушвам ... хормонитецункай написа:За съставянето на мнение за характера и способностите на непознат човек на човешкия мозък е нужна една десета част от секундата. Това първоначално впечатление може да бъде коригирано само в процеса на лично общуване, твърдят американски психолози.
нещо общо и невидимо е ...
Феромони се казвацункай написа:то не е и миризмата дори - и аз съм подушвач , много ми влияе..4avdar4e написа:Аз пък винаги съм харесвала хора от пръв поглед по.... миризмата. Сериозно го казвам. Тва малко като по С.Т. "надушвам, че сме от една порода", ама верно е така. Имам доста развит нюх (тая тема сме я дъвкали) и сякаш подушвам ... хормонитецункай написа:За съставянето на мнение за характера и способностите на непознат човек на човешкия мозък е нужна една десета част от секундата. Това първоначално впечатление може да бъде коригирано само в процеса на лично общуване, твърдят американски психолози.
нещо общо и невидимо е ...
Вече ги продават и като дезодоранти, мамка му
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аз си купих.wishes написа:Феромони се казвацункай написа:то не е и миризмата дори - и аз съм подушвач , много ми влияе..4avdar4e написа:Аз пък винаги съм харесвала хора от пръв поглед по.... миризмата. Сериозно го казвам. Тва малко като по С.Т. "надушвам, че сме от една порода", ама верно е така. Имам доста развит нюх (тая тема сме я дъвкали) и сякаш подушвам ... хормонитецункай написа:За съставянето на мнение за характера и способностите на непознат човек на човешкия мозък е нужна една десета част от секундата. Това първоначално впечатление може да бъде коригирано само в процеса на лично общуване, твърдят американски психолози.
нещо общо и невидимо е ...![]()
Вече ги продават и като дезодоранти, мамка му
И когато земете мноо да ме дразните си пръскам монитора и пак почвам да въ обичам
esti написа: Аз си купих.
И когато земете мноо да ме дразните си пръскам монитора и пак почвам да въ обичам
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.