пробвам как се качват снимки, Уишеса и той си купи нов апарат, ще ви пуска снимки, мнооо качествени
ести, мятай тука снимка на твоята котка

Звяр или зверкиня?latrevw написа:

а какъв е апарата:winkw:
Lumix TZ4Кент написа: а какъв е апарата:winkw:
мъж е, ама ходи с прическа, че много му влизат космите в очитеfrisky lioness написа: Красив е
(или красива)
Довечера ела да ме приспиваш. Нема да мигна от това страшилище. Ти как познаваш кое му е отпред и кое отзад - като яде от паничката, гледаш накъде е обърнат ли?:lol:
Еее, "имаше една каменна пързалка като слон"...Stranniche написа:Като малка си играех с едно точно такова кученце.
Водих го на пързалката в парка - имаше една каменна пързалка като слон.
То в началото се противеше и го беше страх, но после му хареса и самО се качваше и се пускаше.
С голямо ОдУволствие!Мнемозина написа:Еее, "имаше една каменна пързалка като слон"...Stranniche написа:Като малка си играех с едно точно такова кученце.
Водих го на пързалката в парка - имаше една каменна пързалка като слон.
То в началото се противеше и го беше страх, но после му хареса и самО се качваше и се пускаше.
Че Слонът си беше центъра на вселената направо, даже в заставката на Сънчо го имаше увековечен - заедно с каменната костенурка.
Те и сега са си там.
Като си дойдеш, ще те водя да играем.
Недей така, ще издере горкото куче!latrevw написа:
ести, мятай тука снимка на твоята котка
Няма да си ги ...мерим значи, мм лошоо...latrevw написа:Lumix TZ4Кент написа: а какъв е апарата:winkw:
а честитоLumix TZ4
Кво, да съхне ли?esti написа:Йоркширска гад сладка.
Моята съм я мятала тук бе
Изобщо не възнамерявам да ти влизам в тона.Капинчо написа:Кво, да съхне ли?esti написа:Йоркширска гад сладка.
Моята съм я мятала тук бе
Недей. То и аз трябва да излизам от него, щото ми влезе работа.esti написа: Изобщо не възнамерявам да ти влизам в тона.
щооо? вашия къв е?bibilyana написа:Няма да си ги ...мерим значи, мм лошоо...latrevw написа:Lumix TZ4Кент написа: а какъв е апарата:winkw:
обективите имах предвид
Тъй, тъй. И аз тъй думам.latrevw написа:
п.п. за всички пресмехулници:-) - това е най-великото куче на света
Кучето ти е дзвер, нищо не съм казала - голям е симпатягаlatrevw написа: п.п. за всички пресмехулници:-) - това е най-великото куче на света
това не беше за теб, бе, питах кво му е на обектива ниbibilyana написа:Кучето ти е дзвер, нищо не съм казала - голям е симпатягаlatrevw написа: п.п. за всички присмехулници:-) - това е най-великото куче на света
Голям симпатяга!
вземи си едно да се гонят с птичките у васКапинчо написа:Тъй, тъй. И аз тъй думам.latrevw написа:
п.п. за всички присмехулници:-) - това е най-великото куче на света
мииииlatrevw написа:това не беше за теб, бе, питах кво му е на обектива ниbibilyana написа:Кучето ти е дзвер, нищо не съм казала - голям е симпатягаlatrevw написа: п.п. за всички присмехулници:-) - това е най-великото куче на света
може, може, аз по приницип не разбирам, не ми е такава страст да правя снимкиbibilyana написа:
миииимъничък ее
П.П. Понеже си мисля да си купувам нов обектив - по-голям за машинката, опитвам се да оправдая в съзнанието си подобен разход и в момента повечето неща които погледна ми изглеждат мънички
Щом не се притеснява:winkw:latrevw написа:мъж е, ама ходи с прическа, че много му влизат космите в очитеfrisky lioness написа: Красив е
(или красива)
но по-важното е, че е умен:-)

супер четка за обувки
не само тиSemiramis написа:като играчка е
и на размер и на десЕн, че и на материал, както го виждам аз
:lol::lol:
хахахаха, моят като неистинско лаеRemmivs написа: не само ти
точно за това го ползват децата
моят е същият само, че е малко по-голяма играчка
обаче лае като истинско куче, честно
на вас двете само коли са ви в главитеDark Angel написа:спортна кола очаквахholi_day написа: Така е, когато се очакват от заглавието "звяр" да изскочи джип.
като стана дума, идвам другата седмица, айде в петък да се видимDark Angel написа:ти ела, аз ще те направя да полудеешlatrevw написа: на вас двете само коли са ви в главите
аз не си падам много
ок, супер, планирахме в четвъртък да пътуваме, но най-вероятно няма да стане, така че петък вечер и събота през деня сме на линия, ще ти звъннаDark Angel написа:айде, ще ми е драго на максlatrevw написа:
като стана дума, идвам другата седмица, айде в петък да се видим
ще си планирам седмицата от сега
latrevw написа:хахахаха, моят като неистинско лаеRemmivs написа: не само ти
точно за това го ползват децата
моят е същият само, че е малко по-голяма играчка
обаче лае като истинско куче, честно
дай една снимка и на вашия, че му забравих очите
иначе е добре май звяра
абе ей, знаеш ли каква душа е, даже почти си разговаряме, сега ще ме вземеш за луда, но със знаци много точно ми казва някои нещаSemiramis написа:
:lol::lol:
да не дава, по-добре
как ще спим след такива страшни снимки