Who's got the biggest brain?
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Who's got the biggest brain?
А? Играхте ли я тая игра вече? Много е свежарско! Може да те изкара и охлюв, е га ти.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Green Light
Re: Who's got the biggest brain?
Ааа, не! Това е заговор от конкуренцията. Пенчо няма да ме накараш да се заиграя, шпионин долен!Пенчо Заека написа:А? Играхте ли я тая игра вече? Много е свежарско! Може да те изкара и охлюв, е га ти.
П.П. Знаеш ли какво си мислех да ти напиша оня ден и сега като те видях, та се сетих. Оня клуб "Работи само по спешност и в последния момент" помниш ли го? Аз излезнах от него. Първият ми краен срок е в понеделник, а аз вече съм готов. Приемам овации
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Green Light написа:Ааа, не! Това е заговор от конкуренцията. Пенчо няма да ме накараш да се заиграя, шпионин долен!Пенчо Заека написа:А? Играхте ли я тая игра вече? Много е свежарско! Може да те изкара и охлюв, е га ти.
П.П. Знаеш ли какво си мислех да ти напиша оня ден и сега като те видях, та се сетих. Оня клуб "Работи само по спешност и в последния момент" помниш ли го? Аз излезнах от него. Първият ми краен срок е в понеделник, а аз вече съм готов. Приемам овации
- Green Light
Ми не. Същото е. Единствената разлика е че като говоря не пръскам слюнка наоколо.Пенчо Заека написа:Green Light написа:Ааа, не! Това е заговор от конкуренцията. Пенчо няма да ме накараш да се заиграя, шпионин долен!Пенчо Заека написа:А? Играхте ли я тая игра вече? Много е свежарско! Може да те изкара и охлюв, е га ти.
П.П. Знаеш ли какво си мислех да ти напиша оня ден и сега като те видях, та се сетих. Оня клуб "Работи само по спешност и в последния момент" помниш ли го? Аз излезнах от него. Първият ми краен срок е в понеделник, а аз вече съм готов. Приемам овацииДа, ама сега не ти ли е скучно?
И телефонната слушалка е в безопастност.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Е на мен пък ми е скучно. И ми се спи. Изобщо, като не трябва да се разправям с идиоти и добитък, едно такова меланхолично ми става......Green Light написа:
Ми не. Същото е. Единствената разлика е че като говоря не пръскам слюнка наоколо.
И телефонната слушалка е в безопастност.
-
Дядо Капинчо
- Stranniche
- Обратна връзка:
Каква е тази игра?Пенчо Заека написа:А? Играхте ли я тая игра вече? Много е свежарско! Може да те изкара и охлюв, е га ти.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Смешна и забавна, пробвай я!Stranniche написа:Каква е тази игра?Пенчо Заека написа:А? Играхте ли я тая игра вече? Много е свежарско! Може да те изкара и охлюв, е га ти.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ей това ме спира да опитам: Play this highly addictive... gameПенчо Заека написа:Смешна и забавна, пробвай я!Stranniche написа:Каква е тази игра?Пенчо Заека написа:А? Играхте ли я тая игра вече? Много е свежарско! Може да те изкара и охлюв, е га ти.
И някои от коментарите:
И още :
"Anyway I’ve started playing this stupid game called “Who has the biggest brain?” and now I’m addicted. It took me less than 24 hours to turn into a facebook cliché. I can’t stop playing this stupid game!" (http://www.248am.com/mark/personal/who- ... est-brain/)
Напоследък ми е слаб ангелът.
Достатъчен ми е адикшъна към ЗоЧо