на какви изпити ходиш? GMAT и подобни?latrevw написа: хубаво е, че такива задачи все повече започват да решават в училищата, според мен развиват по-нестандартното мислене на децата; аз цял живот една логическа задача не съм познала и сега където отида на изпит и се излагам
Спите ли? :-)
- Dark Angel
упс сори, аз й повярвах и излязох, а тя ме предала след товаRemmivs написа: да тъкмо реших да я поздравя и като казах куот и видях, че се е отрекла
така, че е Вяра
иначе да
готино е и помага срещу алцхаймер казват
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Сори на Верчето, не съм чела достатъчно внимателно отговорите - прочетох само последните.Remmivs написа:Бе стига с тоя Къпин бе.
Лейди Вяра първа позна правилния отговор. Вярно, че с няколко последователни приближения, но първа.
За мен остава моралното удовлетворение, че го реших сам, монументално и вярно. И насладата да видя как не само математици се объркват (имаше какви ли не версии в офиса), а и наистина ъ-ъ специалисти.Нищо лично, де. Не съм в Русия, но това е смешка.
От друга страна, това е елементарна аритметика. Не ми се помисля, ако някой ми забие в момента частно диференциално. Примерно.
Да си призная ли какво първо ми хрумна - продавачът е загубил доверието на колегата си... а после може и да си го е върнал...
Колкото до забиването на частно диференциално - аз съм напълно безопасна!
-
Дядо Капинчо