Сумрачен патрул
- Dark Angel
Сумрачен патрул
суперска. препоръчвам горещо
бих желала да познавам лично Лукяненко, Б.Олдис, Ле Гуин, С.Бакстър, У.Гибсън..........и т.н.. и т.н.
ПП/
Този текст е безразличен за делото на Светлината
Нощен патрул
Този текст е безразличен за делото на Мрака
Дневен патрул
бих желала да познавам лично Лукяненко, Б.Олдис, Ле Гуин, С.Бакстър, У.Гибсън..........и т.н.. и т.н.
ПП/
Нощен патрул
Дневен патрул
- Dark Angel
дайверите рулират както би казал младежаGaspode написа:На мен пък филмите не ми харесаха. Пример са за това, как може да се изкилифинчи книгата до неузнаваемост. Толкова са променени нещата във филма, че това вече са си съвсем отделни произведения. Нямат нищо общо.
А книгите са супер. Също и поредицата за ДайверитеЛукяненко си го бива...
- Dark Angel
- Dark Angel
да услужа на български?pocti_bezobidna написа:Първите две части (на филма) са супер!Dark написа:книгаmaggot написа:Ама 3-та част ли е излезла? И какво - книгата или филма? Че и двете ми харесаха, да не повярваш!
Книгата не можах да си я купя, взех я от една приятелче на руски, ама бавинчко ми върви
ПП/ и чувството му за хумор е страхотно
Dark написа:да услужа на българскиpocti_bezobidna написа:Първите две части (на филма) са супер!Dark написа:книгаmaggot написа:Ама 3-та част ли е излезла? И какво - книгата или филма? Че и двете ми харесаха, да не повярваш!
Книгата не можах да си я купя, взех я от една приятелче на руски, ама бавинчко ми върви
ПП/ и чувството му за хумор е страхотносмея се аз по нощите, а мъж ми се кара, че местя леглото и пак ще се счупи
О, стархотно предложение! Ще пробвам електронния линк също ...
- сър Айвънхоу
Re: Сумрачен патрул
Излезе и "Последен патрул"... ама в интернет и то в любителски превод... Ама защо аз, тъпия загубих адреса?!Dark написа:суперска. препоръчвам горещо
ПП/
Нощен патрул
Дневен патрул
- БОЙКО БОРИСОВ
Ауу, как ме кефи мацката с ферарито (или каквото е там) във втората част!Gaspode написа:На мен пък филмите не ми харесаха. Пример са за това, как може да се изкилифинчи книгата до неузнаваемост. Толкова са променени нещата във филма, че това вече са си съвсем отделни произведения. Нямат нищо общо.
А книгите са супер. Също и поредицата за ДайверитеЛукяненко си го бива...
Бжът! По стената!
- Green Light
- Dark Angel
не съм правила реклама, просто съм споделилаGreen Light написа:Току що ми ги донесоха и трите. След тая реклама, как да не си ги купи човек. Пък и досега четох няква сладка боза от Ричард Бах - Едно. Ако ви я предлагат бягайте далече, от нея капе сладък сироп и почват да ви лепнат пръстите. Сега дано да си оправя вкуса