Уважаеми админи, имам молба към Вас
- Dark Angel
Уважаеми админи, имам молба към Вас
моля Ви да изтриете част от тема "Ще ме помните ли"
никак, ама никак не е приятно да чета писанията на Капинчо
някак са толкова в разрез с форумната култура \а и културата като цяло\
място за обмяна на мисли, за разговори се превръща в нещо мръсно......
- Житената Питка
- BOFH
- Dark Angel
- Dark Angel
- Dark Angel
даRemmivs написа:Редактирай си мнението.
Капин го направи направи го и ти.
Като изтрезнее, може и Судоку да го направи.
Не трием и не редактираме теми и чужди мнения.
направих го
....
гадно ми е
ама много ми е гадно
просто се чувствам отвратително
че някой ми говори така
щото си е наумил нещо си....
и аз трябва да си кротувам;;;;;
чувства се отвратително безащитна
искам да се облека, въоръжа и да убивам
така....
така е гадно
утре ще ме псува пак, а аз ще трябва да внимавам какво пиша, за да се пази някакво си правило
няма правила
смърт на говедата
- Dark Angel
Благодаря ти и на теб!Dark Angel написа: да
направих го
....
гадно ми е
ама много ми е гадно
просто се чувствам отвратително
че някой ми говори така
щото си е наумил нещо си....
и аз трябва да си кротувам;;;;;
чувства се отвратително безащитна
искам да се облека, въоръжа и да убивам
така....
така е гадно
утре ще ме псува пак, а аз ще трябва да внимавам какво пиша, за да се пази някакво си правило
няма правила![]()
Разбирам те прекрасно бих добавил. Още повече като те познавам.
Но наистина ли мислиш, че обидите на някой имат нещо общо с теб? Аз знам кой съм. Ти знаеш коя си. Или друг те дефинира?
- Dark Angel
Sir RemmivsRemmivs написа:
Благодаря ти и на теб!
Разбирам те прекрасно бих добавил. Още повече като те познавам.
Но наистина ли мислиш, че обидите на някой имат нещо общо с теб? Аз знам кой съм. Ти знаеш коя си. Или друг те дефинира?
не съм по целувките, но за последното ти изречение искам да те разцелувам
да, аз зная коя съм.
съжалавям, трябваше просто да отмина обидите
ти си прав, обидите са оръжието на слабите
-
Дядо Капинчо
Капине, защо винаги предполагаш лошо? Просто ми е интересно? Защо не допуснеш, че понякога може и да не е лошо?Капинчо написа:Давам ти гратисен период. В тази тема и в моята, можеш да продължиш да се закачаш с мен. Аз няма да реагирам. Но ако ме зачекнеш в друга тема ...
The benefit of the doubt, eh?
-
Дядо Капинчо
Защото точно това става бе Реме. На времето Дарки ме обиди, отвърнах й, награкахте ме и избягах. Повтори се. Като се върнах втория път се бях променил (в отношенеито си към клуба - видях, че мога и без него, но предпочитам да съм с него). Опитах се няколко пъти да предложа мир. Истински мир. Със заравяне и забравяне на томахавката. Не стана. Предложих мълчание. Не става. Какво мога да предложа според теб?Remmivs написа:Капине, защо винаги предполагаш лошо? Просто ми е интересно? Защо не допуснеш, че понякога може и да не е лошо?Капинчо написа:Давам ти гратисен период. В тази тема и в моята, можеш да продължиш да се закачаш с мен. Аз няма да реагирам. Но ако ме зачекнеш в друга тема ...
The benefit of the doubt, eh?
Re: Уважаеми админи, имам молба към Вас
никво триенеDark Angel написа:моля Ви да изтриете част от тема "Ще ме помните ли"
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
глей сега - може да се бъзикаш, може и да правиш/пишеш каквото искаш, но ако не го приемаш лично или на вътре. Все едно се бутнете/настъпите с някого в тролея и повече никога няма да се видите. Ако не можеш да го приемаш така - не го прави.Dark Angel написа:...съжалавям, трябваше просто да отмина обидите
ти си прав, обидите са оръжието на слабите
Не знам дали и за какво сте се сдърпали пак, но ... аз си мислех, че вече си отгоре на куп неща. Честно.
Каквото и да ти кажа, може да прозвучи като съвет/поучение, а не искам - та - бутай ги настрани тези неща, дето те ядосват, ако не можеш бързо да ги забравяш или игнорираш. Не се живее с идиотски мисли, с желание за мъст или лоши чувства. А иначе - да поразръчкаш малко жарава с риск да се изгориш и да го знаеш, след което слагаш лед и ...ти минава и забравяш за това - е - това си носи емоциите. Понякога на победител, понякога не особено приятни емоции, но важното е да караш напред ...
сори, че ги дрънкам едни...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
Dark Angel написа: ПП/ човека (или там квото е) ме псувА на майка, обиждаше ме, такива ми ти неща. яко каруцарската
наплюйте капинчо
бързо всички да скочат.
ПП
Не е баш така ама айде
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
о, това съм го пропуснал.Dark Angel написа:простено ти еELBI написа: сори, че ги дрънкам едни...
ПП/ човека (или там квото е) ме псувА на майка, обиждаше ме, такива ми ти неща. яко каруцарската
ППП/ и аз си мислех че съм пораснала.... няма значение. Днес денят изглежда чудесен
Не е допустимо.
Сериозно!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
ELBI написа:о, това съм го пропуснал.Dark Angel написа:простено ти еELBI написа: сори, че ги дрънкам едни...
ПП/ човека (или там квото е) ме псувА на майка, обиждаше ме, такива ми ти неща. яко каруцарската
ППП/ и аз си мислех че съм пораснала.... няма значение. Днес денят изглежда чудесен
Не е допустимо.
не си прав
има хора на които такива неща се харесват
Сериозно!
не е нужно да се следи
с просто око се вижда кой какво
- Dark Angel
цунами очаква ли се не разбрах азELBI написа:чакам големият взрив!!!Quid написа:е що се пцуете като се обичате бре
кви ги вършите
другото съм го пропуснал. Но си има хора да следят и товаТа съм спокоен :)
и цувами даже...Quid написа:цунами очаква ли се не разбрах азELBI написа:чакам големият взрив!!!Quid написа:е що се пцуете като се обичате бре
кви ги вършите
другото съм го пропуснал. Но си има хора да следят и товаТа съм спокоен :)
баси, развалиха ми хиподрума...няма да язда 4 дена...
- Green Light
П.П. За караници като се изказвам винаги после много ме е яд на мене си. Поздравявам всички, които не са изказали по този повод. Поздравявам ги с Деликатно на Терънс Трент Дарби с оная мадама. Тая дет пее.
Te!:
http://www.youtube.com/watch?v=1n5sd94XIRE
Te!:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Моят отговор в последно време на подобни ситуации
и не само....
Омиротворява ме тази песен много (не че имам нужда, де:winkw:)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
За протокола - Капинчо написа каквото написа с добавката, че иска само Дарк да го види е ще го изтрие веднага.
И го изтри.
Красиво-грозно - факт е, че форумът не е нацапан.
Да, случайно пък го проследих това.
И го изтри.
о....любима .... пускала съм я в темата с песните.Green Light написа: Te!:
Мерси, Грийн
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За такива цели има лични бележкиSemiramis написа:За протокола - Капинчо написа каквото написа с добавката, че иска само Дарк да го види е ще го изтрие веднага.
И го изтри.
Никой и нямаше да разбере
Ако хората се псуват и нагрубяват публично
явно целят
това
Внимание
или повече да боли....
Нямам пред вид конкретно Къпината или Дарки
Говоря по същество....
Ако имам нещо да ти реквам и е гадно ще ти го кажа лично, нама да ангажирам аудиторията с писаниците си, още повече, че не ги касаят
Не ли?!:winkw:
Последно промяна от frisky lioness на 03.07.08, 10:44, променено общо 1 път.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
сега що ме нервираш.

дъпраш ми езика навън просто
принципно си права, но не винаги може.
ако имаш нещо гадно ако искаш и тук ми го кажи
пък аз ще реагирам както преценя ... 
дъпраш ми езика навън просто
принципно си права, но не винаги може.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
"Трай коньо за зелена трева"Semiramis написа:
ако имаш нещо гадно ако искаш и тук ми го кажи
пък аз ще реагирам както преценя ...
Търсиш сеир
ама нямаааа
Не съм аз, нали знаеш
и не си ти
и не е това мястото
не и за мен:winkw:
(пак си чух моята песен-тя ми е като броня:winkw:)

о, Фриски, на теб мога да кажа без да възникнат усложнения
и ми е много приятно от това

и ми е много приятно от това