Ще ти кажа само "Каквото повикало, такова се обадило". И още нещо - на теб и останалите дами в клуба не бих го казал, по една много проста причина. Сигурен съм, че не можете да извадите от мен най-лошото, докато госпожа "Имам много работа и нямам телевизор" си го заслужава отвсякъде.latrevw написа:не се делим на мъже и на жени, просто сме си ние, срежи я по-интелегентно поне, това беше егати каруцарската...Капинчо написа:А защо аз трябва да търпя подмятанията на Дарки? Щото съм мъж? Кавалер? Забрави!latrevw написа: и много мразя обиди, направо не можах да повярвам на очите си
Ще ме помните ли?
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
знаеш ли, често се случва Уишеса да ми чете конско, че съм направила нещо и ми вика: Тя заслужава ли го? Тя така ли щеше да постъпи с теб?Капинчо написа: Ще ти кажа само "Каквото повикало, такова се обадило".
винаги му отговарям, че това, че някой постъпва така, не значи, че и аз трябва да се държа така, аз съм си аз, не че винаги успявам да се въздържа, но поне се опитвам.
може би звуча наивно, но поне съм искрена
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
Мнемозина написа:Само аз броих.
А ми беше интересно...
дай да анализираме, де ... може пък да ми дойде музата
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Житената Питка
- BOFH
Ами то никой не подаде материал...Semiramis написа:Мнемозина написа:Само аз броих.
А ми беше интересно...
![]()
А пък онова другото, дето искаше да го анализирам... няма какво толкова да се каже. Ясно е, че има ядро.
Или ти ме питаше нещо друго?
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Шегата ти беше страхотна, без малко да те питам за къкъв парад става дума, щото не загрях. Много си падам по такъв род шеги, но ме завари в кофти момент. Нали знаеш - в битката, който не е с теб е против теб.Житената Питка написа:Тц, беше опит за шега. Неуспешна явно ма де да те знам, че си толко чувствителен. Аз съм по грубоват, непохватен и разстройвам хората.Капинчо написа:Показваш ми културен начин аз обижадане? Аз предпочитам право куме, та в очи.
Радвам се, че изтрих първия си доста по злъчен отговор.
За мен си отново ОК. А ти ме приемай както искаш. Наистина вече преодолях проблемите си с приемането/неприемането ми в този клуб.
най обичам двете да си говоритеМнемозина написа:Ами то никой не подаде материал...Semiramis написа:Мнемозина написа:Само аз броих.
А ми беше интересно...
![]()
А пък онова другото, дето искаше да го анализирам... няма какво толкова да се каже. Ясно е, че има ядро.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
о, не ...Мнемозина написа:Ами то никой не подаде материал...Semiramis написа:Мнемозина написа:Само аз броих.
А ми беше интересно...
![]()
не питам нищо, всъщност. работя си.
ядрото се стопява. изтънява. разлива се. може би ще се свие до черна дупка. или на мантията ще и е все тая. бай дъ уей .. но всъщност .. незнам още. т.е нищо.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Бе то и ние се пулим, нали съм ви обяснявала, ама нека си остане между нас.latrevw написа: най обичам двете да си говоритеседя и се пуля, пак седя и пак се пуля
Последно промяна от Мнемозина на 02.07.08, 22:22, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Хммм, предизвикваш ме, а?Semiramis написа: о, не ...
не питам нищо, всъщност. работя си.
ядрото се стопява. изтънява. разлива се. може би ще се свие до черна дупка. или на мантията ще и е все тая. бай дъ уей .. но всъщност .. незнам още. т.е нищо.
Ядрото не зависи от това как се разпределят мненията. То е друго - както се видя и от твоя пример, онзи в началото на темата.
Други неща са важни и аз нямам усещане ни за разливане, ни за изтъняване.
Panta rhei...
Написах ти го.Капинчо написа:Е, кво изброи? И на мен ми беше интересно.Мнемозина написа:Само аз броих.
А ми беше интересно...
Добре, хайде пак.
Само от този клуб изброих, че помня към 60 души. В различна степен, разбира се, но сравнително добре. Без да гледам списъците.
Иначе ако ги гледам, почти всеки писал ник ми "говори" нещо (кавичките ги слагам заради Грийн, че пак ще ми се смее).
Това - извън хората, които помня от други клубове.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Написах ти го.
Добре, хайде пак.
Само от този клуб изброих, че помня към 60 души. В различна степен, разбира се, но сравнително добре. Без да гледам списъците.
Иначе ако ги гледам, почти всеки писал ник ми "говори" нещо (кавичките ги слагам заради Грийн, че пак ще ми се смее).
[/quote]
Да, видях, ама малко се бях разсеял.
Интересно ми беше колко човека реално съставляват клуба. Колко е "критичната маса". Ама нещо ми се разми любопитството.
Сетих се че Дарк след въпроса си беше сложила смеещо се емотиконче. Може пък и да се е шегувала, знам ли.
Майната му! Каквото било, било.
Добре, хайде пак.
Да, видях, ама малко се бях разсеял.
Интересно ми беше колко човека реално съставляват клуба. Колко е "критичната маса". Ама нещо ми се разми любопитството.
Сетих се че Дарк след въпроса си беше сложила смеещо се емотиконче. Може пък и да се е шегувала, знам ли.
Винаги приемай първо като шега. Няма да сбъркаш във всички случаи.Капинчо написа: Да, видях, ама малко се бях разсеял.
Така съм забелязала, де.
А ядрото така не мож го откри.
Подозирам, че за всеки е различно, но... по-добре да не се задълбочаваме в това.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Не го бях чувал по този начин. По ми харесва от приказката за мечката и лошата дума.Судоку написа:Капинчо написа:Майната му! Каквото било, било.
Като заковеш пирон - става дупка.
Като извадиш пирона - остава дупка.
Затова казах майната му, защото дупката вече съм я направил.
Една повече, една по-малко - кой ги брои.
Абе мисля, мисля... и не съм съгласна.Судоку написа:Капинчо написа:Майната му! Каквото било, било.
Като заковеш пирон - става дупка.
Като извадиш пирона - остава дупка.
Върти ми се нещо в главата за живата и неживата природа и че при живата раните могат и да зарастват...
Забравата е важна част от паметта.
Panta rhei...
- Света вода ненапита
ти ся, назека не ни борй... още не сте ни видели сичките!Мнемозина написа:Ъъъ, Метаморф като един или като трима да го броя?
П.П. ти какво, м? искаш второ действие на биг мама слендъл ли? ни моа уа! с теб пък ептен!
Последно промяна от Света вода ненапита на 03.07.08, 08:43, променено общо 1 път.
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
брейййй... издебнАхте ма да ме няма за някой и друг час у клубето и веднага - обсъждате ме зад гърбето, м?Semiramis написа:Dark Angel написа:като клонящ към безкрайностМнемозина написа:Ъъъ, Метаморф като един или като трима да го броя?
![]()
![]()
точно
добре че винаги прилича на себе си ...
приличам аз... знайш ли колко напират отвътре да се изявят, ама съм ги стиснал за... хм... гърлата ...
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
Re: Ще ме помните ли?
Ако напиша, че те помня и то точно с никовете на растения в дира, сноу шъ се намеси и шъ каже, че съм откачила.Капинчо написа:
Мъ като помня - помня.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Капине,
за какво ти е да знаеш дали някой ще те помни или не.
пък и ако днес те помни - дали утре няма да си забрави гинко билобата и да те забрави?
животът е променлив - живей го за момента, щото после свършва. Пък и е важно ти кого и защо помниш - не кой тебе. Поне аз така си мисля.
Такива ми ти работи.
пък и ако днес те помни - дали утре няма да си забрави гинко билобата и да те забрави?
животът е променлив - живей го за момента, щото после свършва. Пък и е важно ти кого и защо помниш - не кой тебе. Поне аз така си мисля.
Такива ми ти работи.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
-
Дядо Капинчо
Не ми требе. Целта на заглавието беше да привлече повече внимание. Иначе ме интересуваше като колко голям е клуба на базата на спомените ви за клубарите, щото аз изброих като появяващи се около 25% от официално регистрираните.ELBI написа:Капине,
Такива ми ти работи.
Иначе тази за помненето ми е ясна от преди десетина години, когато една колежка се омъжи около месец след като голямата й любов почина.
-
Дядо Капинчо
- Green Light
Само такива които не са тук ли?
half_educated
геврек
хоупфул
анхелата, макар че тя си е тука, де
NUT- тя ми липсва
Зеления едно и две
Аве
Морски
Начко
Джейми
Клер
Поручика
Как се казваше котарака от "Майстора и Маргарита"? - не мога да се сетя, но го помня. Помня ли го сега или не го помня?
езерото
туриста
боляра Румир
Фери оф дъ флауърс(не съм сигурен как се пише на английски)
ъъъъъ не мога да се сетя, ще надникна
half_educated
геврек
хоупфул
NUT- тя ми липсва
Зеления едно и две
Аве
Морски
Начко
Джейми
Клер
Поручика
Как се казваше котарака от "Майстора и Маргарита"? - не мога да се сетя, но го помня. Помня ли го сега или не го помня?
езерото
туриста
боляра Румир
- Green Light
аз само аве и юро уомънката...Green Light написа:Само такива които не са тук ли?
half_educated
геврек
хоупфул
NUT- тя ми липсва
Зеления едно и две
Аве
Морски
Начко
Джейми
Клер
Поручика
езерото
туриста
боляра Румир
just perfect
ТончевGreen Light написа:Само такива които не са тук ли?
.......
Една швейцарка .не помня ника, написането - да
....