"За да промениш своя свят
"За да промениш своя свят
трябва да промениш себе си... стига да можеш."
Така ли е, според вас?
Мъ нали имаше и ино друго - че когато не можеш да промениш обстоятелствата - трябвало да промениш отношението си към тях.
Трябвало това, че пъ и друго...
Някак вместо да се промениш ми се струва по на място да предприемеш някакво действие, което не е задължително да те промени..
Вчера го мярнах някъде първото изреченийце... Днес продължава да ми се мота из главата.
Така ли е, според вас?
Мъ нали имаше и ино друго - че когато не можеш да промениш обстоятелствата - трябвало да промениш отношението си към тях.
Някак вместо да се промениш ми се струва по на място да предприемеш някакво действие, което не е задължително да те промени..
Вчера го мярнах някъде първото изреченийце... Днес продължава да ми се мота из главата.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
аз пък съм съгласна, не че става лесно, не че промяната може да е драстична и радикална, но има разни дребни нещица и като ги промениш и света ти се променя
както винаги има известна доза истина в това, но съвсем не е меродавно
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
Re: "За да промениш своя свят
Начи сига аз мразим графитите. Ма как ги мразииим!!! Е кво, да взема и аз да дращя, та да ги заобичам ли?holi_day написа:трябва да промениш себе си... стига да можеш."
Така ли е, според вас?
-
Дядо Капинчо
Ми да, аз като се обръсна (около брадата) и се чувствам ведър и свеж, сякаш съм окосил два пъти ливадата в къпинака.latrevw написа:аз пък съм съгласна, не че става лесно, не че промяната може да е драстична и радикална, но има разни дребни нещица и като ги промениш и света ти се променя
да, можеш да нарисуваш хубав графит, да изпиташ удоволствие от самото дращенеКапинчо написа: Начи сига аз мразим графитите. Ма как ги мразииим!!! Е кво, да взема и аз да дращя, та да ги заобичам ли?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
не, бе, не да се хипнотизираш, да си намериш твоята си ниша и наистина да се чувстваш добре, в някои отношения, изцяло не знам дали е възможноQuid написа:си повтаря някой пустиняк
добре ми е
екстра ми
мноооо ми е гот
и никога не мож разбра какво е казалКапинчо написа:А, ете тоя мрътвец много му завиждам. Като го извади оня дебелия ... глас и като закаканиже тропара. Малей съклет ма хваща.ELBI написа:опитай с Г. Пирински за начало...Remmivs написа:Да владееш себе си е най-голямата власт.
Seneca да превеждам ли?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
-
Дядо Капинчо
Хубав графит е оксиморон. И най-хубавата картинка, като я пляснеш на една новобоядисана сграда и ми вади душата. Тва се едно някой космат дебелак да си бодне една роза в г..зъ. Ша й се радваш ли?latrevw написа:да, можеш да нарисуваш хубав графит, да изпиташ удоволствие от самото дращенеКапинчо написа: Начи сига аз мразим графитите. Ма как ги мразииим!!! Е кво, да взема и аз да дращя, та да ги заобичам ли?
на дупката па от кога и казваме ниша сестро?latrevw написа:не, бе, не да се хипнотизираш, да си намериш твоята си ниша и наистина да се чувстваш добре, в някои отношения, изцяло не знам дали е възможноQuid написа:си повтаря някой пустиняк
добре ми е
екстра ми
мноооо ми е гот
никой не иска у дупката
е естествено у друг смисъл всички искат
но тва е друга тема
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
holi_day написа:трябва да промениш себе си... стига да можеш."
Така ли е, според вас?
с част от написаното
един път трябва, друг път не
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
ами аз съм извратеняк явно, въпреки че повече харесвам космати задници, токолкото рози, тез цветя не можах да ги харесам и това еКапинчо написа: Хубав графит е оксиморон. И най-хубавата картинка, като я пляснеш на една новобоядисана сграда и ми вади душата. Тва се едно някой космат дебелак да си бодне една роза в г..зъ. Ша й се радваш ли?
а графити и аз обичам да рисувам, ама ме е срам да изляза на улицата
-
Дядо Капинчо
Родина мойто, момче, родина, казал стария глист на малкото глистче.Quid написа:на дупката па от кога и казваме ниша сестро?latrevw написа:не, бе, не да се хипнотизираш, да си намериш твоята си ниша и наистина да се чувстваш добре, в някои отношения, изцяло не знам дали е възможноQuid написа:си повтаря някой пустиняк
добре ми е
екстра ми
мноооо ми е гот
никой не иска у дупката
но тва е друга тема
за теб дупка, за мен рай, няма оправияQuid написа: на дупката па от кога и казваме ниша сестро?
никой не иска у дупката
но тва е друга тема
-
Дядо Капинчо
Малей, само да те пипна, че ми дращиш по фасадата. Ше си мечтаеш за инквизицията.latrevw написа: а графити и аз обичам да рисувам, ама ме е срам да изляза на улицата
ПП. Абе как можеш да харесваш космати задници? Пфу! Днес няма да обядвам.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Скалните рисунки харесват ли ти?Капинчо написа:Хубав графит е оксиморон. И най-хубавата картинка, като я пляснеш на една новобоядисана сграда и ми вади душата. Тва се едно някой космат дебелак да си бодне една роза в г..зъ. Ша й се радваш ли?
-
Дядо Капинчо
хахаха, като дойда в Априлци, на асфалта мога да ти спретна един заедно със син ми, после пак ще си говоримКапинчо написа: Малей, само да те пипна, че ми дращиш по фасадата. Ше си мечтаеш за инквизицията.
ПП. Абе как можеш да харесваш космати задници? Пфу! Днес няма да обядвам.
кво против имаш против космати задници, твоя да не е епилиран
-
Дядо Капинчо
Не ми харесват, ама ги приемам, като останка от детинството на човечеството.Remmivs написа:Скалните рисунки харесват ли ти?Капинчо написа:Хубав графит е оксиморон. И най-хубавата картинка, като я пляснеш на една новобоядисана сграда и ми вади душата. Тва се едно някой космат дебелак да си бодне една роза в г..зъ. Ша й се радваш ли?
Но графитите, дори тези, които са цели картини, не ги приемам. Сградата си е сграда и си има собствена красота, която се нарушава от графитите.
А за откровените драсканици, приличащи на завъртени подписи, да не говорим. Ако имах власт, щях да карам тези дто ги рисуват да ги избилзват до пълно изчезване, или поне да боядисат сами стената. Ама на цялата сграда.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да и калканите са особено КРАСИВИ:lol::lol::lol:Капинчо написа:Не ми харесват, ама ги приемам, като останка от детинството на човечеството.Remmivs написа:Скалните рисунки харесват ли ти?Капинчо написа:Хубав графит е оксиморон. И най-хубавата картинка, като я пляснеш на една новобоядисана сграда и ми вади душата. Тва се едно някой космат дебелак да си бодне една роза в г..зъ. Ша й се радваш ли?
Но графитите, дори тези, които са цели картини, не ги приемам. Сградата си е сграда и си има собствена красота, която се нарушава от графитите.
А за откровените драсканици, приличащи на завъртени подписи, да не говорим. Ако имах власт, щях да карам тези дто ги рисуват да ги избилзват до пълно изчезване, или поне да боядисат сами стената. Ама на цялата сграда.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
честитоfrisky lioness написа:Аз съм от тяхQuid написа:според мен не е така изобщо
даже
мисля че тези които следват подобни такова са пълни пустиняци:-)
света е пълен с ентусиасти:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
latrevw написа:ами аз съм извратеняк явно, въпреки че повече харесвам космати задници, токолкото рози, тез цветя не можах да ги харесам и това еКапинчо написа: Хубав графит е оксиморон. И най-хубавата картинка, като я пляснеш на една новобоядисана сграда и ми вади душата. Тва се едно някой космат дебелак да си бодне една роза в г..зъ. Ша й се радваш ли?
а графити и аз обичам да рисувам, ама ме е срам да изляза на улицата
много як филм
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
-
Дядо Капинчо
На калкана може да се сложи рисунка или пано, но пак да не е в стил графити.frisky lioness написа:
Да и калканите са особено КРАСИВИ:lol::lol::lol:
Все пак предпочитам гол калкан пред полу-"изрисуван" с графити.