zmeu написа:"За да промениш своя свят
трябва да си обръснеш задника
това... дали шми го татуират?
За 20мин. - 36 отговора.holi_day написа:
Да, задникът беше мноого дебел, ама поне не беше космат.Semiramis написа:
това с розичката беше началната сцена на "Ъндърграунд"
много як филм
Скиваш ли ква е силата на спама. Казах "гъз" и "графити" и заебахме основната тема за нула време.holi_day написа:За 20мин. - 36 отговора.holi_day написа:
Браво!:blum:
Капинчо написа:Скиваш ли ква е силата на спама. Казах "гъз" и "графити" и заебахме основната тема за нула време.holi_day написа:За 20мин. - 36 отговора.holi_day написа:
Браво!:blum:
Знаеш ли, лат, това изречение го мярнах в профила на единствената ми приятелка, същата дето в момента е на 6-7м от мен в момента и не подозира, че мислите ми са около нея. Тя наистина иска и се нуждае от промяна в живота си. Но като я познавам и ми се ще тя да не се променя като личност, а като настроение и състояние на духа.latrevw написа:аз пък съм съгласна, не че става лесно, не че промяната може да е драстична и радикална, но има разни дребни нещица и като ги промениш и света ти се променя
както винаги има известна доза истина в това, но съвсем не е меродавно
Аз пък предпочитам рисунки в стил графит, пред някакви нескопосани рекламни билбордовеКапинчо написа:На калкана може да се сложи рисунка или пано, но пак да не е в стил графити.frisky lioness написа:
Да и калканите са особено КРАСИВИ:lol::lol::lol:
Все пак предпочитам гол калкан пред полу-"изрисуван" с графити.

holi_day написа:Знаеш ли, лат, това изречение го мярнах в профила на единствената ми приятелка, същата дето в момента е на 6-7м от мен в момента и не подозира, че мислите ми са около нея. Тя наистина иска и се нуждае от промяна в живота си. Но като я познавам и ми се ще тя да не се променя като личност, а като настроение и състояние на духа.latrevw написа:аз пък съм съгласна, не че става лесно, не че промяната може да е драстична и радикална, но има разни дребни нещица и като ги промениш и света ти се променя
както винаги има известна доза истина в това, но съвсем не е меродавно
Оставих темата да `звучи` неангажиращо, щото не е редно да натоварвам останалите с мои проблеми, още по-малко пък на трети непознати лица... Но все пак винаги ми се е струвало, че в мнения, казани по принцип може човек да открие пропуснат от него детайл на конкретиката.
няма да повярваш, но преди малко говорих около половин час, също с приятелка, която също си мисли, че има нужда от промяна; също си мисля, че й трябва просто промяна на духа, и ми е много болно и много искам да помогна, а не знам какholi_day написа: Знаеш ли, лат, това изречение го мярнах в профила на единствената ми приятелка, същата дето в момента е на 6-7м от мен в момента и не подозира, че мислите ми са около нея. Тя наистина иска и се нуждае от промяна в живота си. Но като я познавам и ми се ще тя да не се променя като личност, а като настроение и състояние на духа.
Оставих темата да `звучи` неангажиращо, щото не е редно да натоварвам останалите с мои проблеми, още по-малко пък на трети непознати лица... Но все пак винаги ми се е струвало, че в мнения, казани по принцип може човек да открие пропуснат от него детайл на конкретиката.
Може и шантаво да ти прозвучи, но ако наистина я обичаш (а то в много случаи на човек точно това му липсва), тя ще го усети и от половин твоя дума, няма нужда да повдигаш планини.latrevw написа: няма да повярваш, но преди малко говорих около половин час, също с приятелка, която също си мисли, че има нужда от промяна; също си мисля, че й трябва просто промяна на духа, и ми е много болно и много искам да помогна, а не знам как
дано да е така, но си мисля, че не й е достатъчно, за съжаление, толкова е сложно и толкова много неща ни спират.vyara написа: Може и шантаво да ти прозвучи, но ако наистина я обичаш (а то в много случаи на човек точно това му липсва), тя ще го усети и от половин твоя дума, няма нужда да повдигаш планини.
Да, да! Аз съм съгласен. Даже вътре в себе си знам, че имам и доказателство за това, обаче не ми идва наум как да го формулирам. Точно така е, да знаеш.holi_day написа:трябва да промениш себе си... стига да можеш."
Така ли е, според вас?
.
Изобщо не става въпрос знае ли човек в такъв момент, че е обичан от приятелите си. В такива моменти има по-важни неща. И да го съпътства приятелската обич и да не го, ако някакъв основен момент животът му се срутва, останалото са маловажни подробности просто.vyara написа:Може и шантаво да ти прозвучи, но ако наистина я обичаш (а то в много случаи на човек точно това му липсва), тя ще го усети и от половин твоя дума, няма нужда да повдигаш планини.
Да, разбрах и Латрево какво се опита да ми каже, но не й отговорих. Какво да кажа на човек, който се чувства безсилен? Понякога ключа просто не е у теб, каквото и да правиш.holi_day написа: Изобщо не става въпрос знае ли човек в такъв момент, че е обичан от приятелите си. В такива моменти има по-важни неща. И да го съпътства приятелската обич и да не го, ако някакъв основен момент в животът му се срутва, останалото са маловажни подробности просто.
Пък аз си мисля, че такива мисли идват когато промяната вече е започнала.latrevw написа:няма да повярваш, но преди малко говорих около половин час, също с приятелка, която също си мисли, че има нужда от промяна; също си мисля, че й трябва просто промяна на духа, и ми е много болно и много искам да помогна, а не знам какholi_day написа: Знаеш ли, лат, това изречение го мярнах в профила на единствената ми приятелка, същата дето в момента е на 6-7м от мен в момента и не подозира, че мислите ми са около нея. Тя наистина иска и се нуждае от промяна в живота си. Но като я познавам и ми се ще тя да не се променя като личност, а като настроение и състояние на духа.
аз много харесва графитиfrisky lioness написа:
Аз пък предпочитам рисунки в стил графит, пред някакви нескопосани рекламни билбордове
Много ме дразнят...
Обичам качествена реклама, а такава почти не се среща
Дарки, аватарът ти ми е един от любимитеDark Angel написа:

Мъжовете (използваните) и тях ли в папката, а?:roll:frisky lioness написа: Всичко вече използвано подреждам в отделна папка, за да не се обърквам и да не се повтарям:lol::lol::lol:
Много съм подредена, признавам си
тях в "кръглото чекмедже"... нъл знаеш: ово е стАндарт!Капинчо написа: Мъжовете (използваните) и тях ли в папката, а?:roll:
аз преди година-две все с него си стояхfrisky lioness написа:
Дарки, аватарът ти ми е един от любимите
Някога и аз го ползвах (за месец:winkw:) за жалсот не си спомням точно кога
Всичко вече използвано подреждам в отделна папка, за да не се обърквам и да не се повтарям:lol::lol::lol:
Много съм подредена, признавам си
иначе трябва да викаш майстор да ти скове специални гардеробчета да ги прибираш вътреМетаморф написа: тях в "кръглото чекмедже"... нъл знаеш: ово е стАндарт!
мдааам...Dark Angel написа:иначе трябва да викаш майстор да ти скове специални гардеробчета да ги прибираш вътреМетаморф написа: тях в "кръглото чекмедже"... нъл знаеш: ово е стАндарт!
Само аватаритеКапинчо написа:
Мъжовете (използваните) и тях ли в папката, а?:roll:

Dark Angel написа: много ми харесва този ангел, много![]()

Аз съм черната вдовицаМетаморф написа:мдааам...Dark Angel написа:иначе трябва да викаш майстор да ти скове специални гардеробчета да ги прибираш вътреМетаморф написа: тях в "кръглото чекмедже"... нъл знаеш: ово е стАндарт!

не знаяfrisky lioness написа:![]()
Ама защо крилото е някак на талията, леко в страни и надолу:blink::shocked:
Раменете са съвсем чисти