Не разбирам смисъла на помненето в този смисъл.
Ще ме помните ли?
- Green Light
Да Юрото ми е в ума. Хвана ме яд, дето не съм я написалbead_ написа:аз само аве и юро уомънката...Green Light написа:Само такива които не са тук ли?
half_educated
геврек
хоупфул
анхелата, макар че тя си е тука, де
NUT- тя ми липсва
Зеления едно и две
Аве
Морски
Начко
Джейми
Клер
Поручика
Как се казваше котарака от "Майстора и Маргарита"? - не мога да се сетя, но го помня. Помня ли го сега или не го помня?
езерото
туриста
боляра Румир
Фери оф дъ флауърс(не съм сигурен как се пише на английски)
ъъъъъ не мога да се сетя, ще надникна
- Green Light
По едно време се беше появил и един "Господ" - съмодератор в друг дирски клуб
и Chronomaster - сега се сетих и допълвам
и Chronomaster - сега се сетих и допълвам
Последно промяна от holi_day на 03.07.08, 10:37, променено общо 1 път.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Green Light написа:Тончев- ника си спомням, но не помня какво беше с него. Нервак един такъв. Той ли?Semiramis написа:ТончевGreen Light написа:Само такива които не са тук ли?
.......
Една швейцарка .не помня ника, написането - да
....
не...нервакът май беше друг...
или аз не помня ако е бил нервен
понякога въобще не доглеждам, обаче ....
Oh, Lord ....
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
holi_day написа:Една тениска не щя да ми хариже тоя Тончев!Green Light написа:Тончев- ника си спомням, но не помня какво беше с него. Нервак един такъв. Той ли?
- Green Light
-
Дядо Капинчо
Няма смисъл. Просто тези, които помним с лекота, дори и да липсват в момента - те са клуба. Останалото са един или друг вид гости. Понеже от тези, които аз мога да изброя, клубът ми се видя твърде малък спрямо регистрациите, исках да си сравня моята представа с вашите.vyara написа: Не разбирам смисъла на помненето в този смисъл.
- Green Light
Това е във всеки клуб, предполагам. Аз имам регистрации в поне три клуба още, където имам по пет мнения. Нормално е да е така.Капинчо написа: Няма смисъл. Просто тези, които помним с лекота, дори и да липсват в момента - те са клуба. Останалото са един или друг вид гости. Понеже от тези, които аз мога да изброя, клубът ми се видя твърде малък спрямо регистрациите, исках да си сравня моята представа с вашите.
Аз се чудя повече на друго - на повече от една регистрация за клуб.
хм...Капинчо написа:Няма смисъл. Просто тези, които помним с лекота, дори и да липсват в момента - те са клуба. Останалото са един или друг вид гости. Понеже от тези, които аз мога да изброя, клубът ми се видя твърде малък спрямо регистрациите, исках да си сравня моята представа с вашите.vyara написа: Не разбирам смисъла на помненето в този смисъл.
не съм много съгласна
Нашия си Гапсод и Мъж, примерно, минават от дъжда на вятър
но не са гости
т.е изводите са ... по-сложно е
За другите не зная, мъ точно в оная тема преднамерено си се въртях около основната тема за тениските.Semiramis написа:ама и ние бяхме лоши - спамвахме там яко, по смътни спомени
Чавето го отписа тоя, а аз да `извадя` добрата му страна... хахаа исках да го разговоря, затова го провокирах.
Лоша съм.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
-
Дядо Капинчо
ракиджос а?Капинчо написа:Добре де, наесен ще ти донеса сливи - недрусани.Quid написа:ти за да си правиш изследвания и статистика трябва първо на първо да ни искаш да ти разрешиме тва
а тия разрешителни и лицензи занаеш добре как се издават
тази година ква е ситуацията с реколтата братле?
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
въобще пък неGreen Light написа:Копа де Вино. copadevino. Копата де вино, бе! Нея също помня
обаче помня един Влад
тоя човек имаше потенциал за оставане ...
Ирето
Free Soul
AЛБATPOC в няколкото му ника
Маржена
Free Soul
AЛБATPOC в няколкото му ника
Маржена
Последно промяна от holi_day на 03.07.08, 11:00, променено общо 3 пъти.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
Ма напеклото те е слънцето и не мислиш. Как да не си съгласна, като и аз това казвам - които ги помниш без да се замисляш много, значи са в клуба, нищо, че минават рядко. Тези дето не можеш да си ги спомниш са били пришълци и сега са отишълци.Semiramis написа:хм...Капинчо написа:Няма смисъл. Просто тези, които помним с лекота, дори и да липсват в момента - те са клуба. Останалото са един или друг вид гости. Понеже от тези, които аз мога да изброя, клубът ми се видя твърде малък спрямо регистрациите, исках да си сравня моята представа с вашите.vyara написа: Не разбирам смисъла на помненето в този смисъл.
не съм много съгласна
Нашия си Гапсод и Мъж, примерно, минават от дъжда на вятър
но не са гости
т.е изводите са ... по-сложно е
-
Дядо Капинчо
Ете заради този гад - Влад, не можах да се регистрирам както си исках, ами ми се наложи да си напрягам мозъка. Ма пък Капинчо ми гила от всякъде. Както и да ме сравниш с къпинат, все пасва.Semiramis написа:въобще пък неGreen Light написа:Копа де Вино. copadevino. Копата де вино, бе! Нея също помня
обаче помня един Влад
-
Дядо Капинчо
- Green Light
-
Дядо Капинчо
нтцКапинчо написа:
Ма напеклото те е слънцето и не мислиш. Как да не си съгласна, като и аз това казвам - които ги помниш без да се замисляш много, значи са в клуба, нищо, че минават рядко. Тези дето не можеш да си ги спомниш са били пришълци и сега са отишълци.
имам и мнение и наблюдения, и всичко. просто ще си ги задържа. давам ти само сламки, за твои си отговори.
или щото не си си платил
а ядрото, според мен, са хората, които остават във форума и пишат дори когато е празно /лятото примерно/ , и просто поддържат "потока"
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Направи от къпиниКапинчо написа:Бе май не е добре. Поне на моето място. Както бяха цъфнали сливите мина някакъв студ и сега ги няма никакви.Quid написа: ракиджос а?
тази година ква е ситуацията с реколтата братле?
Леле, това ще е много интересно да се опита
Обичам плодови ракии

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Капинчо написа:А разгеле да те питам - аз имам ли путенцеял за оставане?Semiramis написа:въобще пък неGreen Light написа:Копа де Вино. copadevino. Копата де вино, бе! Нея също помня
обаче помня един Влад
Анхелита бе се заела да пише история на клуба.
Последно промяна от holi_day на 03.07.08, 11:03, променено общо 1 път.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
обаче какво вино става ...мммм...с дъх на къпиниКапинчо написа:Е те такъв дзвер не съм чувал - ракия от къпини. Едно време правехме вино от касис и беше много хубаво, с много нисък градус - него си го пиех.frisky lioness написа:
Направи от къпини
Обичам плодови ракии
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Затова ти казвам да се пробвашКапинчо написа:Е те такъв дзвер не съм чувал - ракия от къпини. Едно време правехме вино от касис и беше много хубаво, с много нисък градус - него си го пиех.frisky lioness написа:
Направи от къпини
Обичам плодови ракии
Материал имаш
Предполагам, че си правил и от друго, така че явно и технологията ти е позната
Аз съм само консуматор
После ако решиш, може и да почерпиш:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Дано!Green Light написа: Да, заради Фри Соул влезнах сега. За да я напиша. Преди да спре да пише разправяше, че има проблеми с децата си. Със здравето им. Дано да са добре!
Ей това го написах преди време и тъкмо го четях.
Фрий Соул: "Не е груб егоизъм да се грижиш за душата си." Никога няма да забравя тези думи и нея, непозната позната
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
Ма нема да напускам. Аз нали казах. Дажи и почиката си не можах да устискам, ами са трудя тук от сутринта.Semiramis написа:
имаш путенцеял да ти кажа две думи в прав текст в някой момент
:lol::lol: много ме дразниш - дишай спокойно, бе човек. аман с това оставане и напускане.
Немаш представа колко съм спокоен. Даже се чудя на себе си. Верно ти казвам. Шегувкам си се само.
А онези две слова, мисля, че се сещам кои са ...
- Света вода ненапита
гледай сега... едни технолози от заводчето, дето работех преди време ми разправяха, че алкохол може да се прави и от райграс... важното е мерак да има човек...Капинчо написа:Е те такъв дзвер не съм чувал - ракия от къпини. Едно време правехме вино от касис и беше много хубаво, с много нисък градус - него си го пиех.frisky lioness написа:
Направи от къпини
Обичам плодови ракии
П.П. един приятел всяка година прави ракия от глогинки... супер е.
кумецът ми пък пррави ракия от акация (салкъм по нашенски)...
Виж подводницата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
-
Дядо Капинчо
Ми то това беше поантата (нали така се пише) на темата. От един старчок ква тема очакваш - ма се хванахте.esti написа:Какво ви става бе хора?!
Приличате на пенсионери, които четат некролози и си спомнят за прекрасното минало.
Сега ако капне и някоя сълзица на клавиатурата - ех живот, здравей, здравей!