Чакало се голям БУМ
Чакало се голям БУМ
в скоро време...
отворил съм си джамовете ...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Света вода ненапита
Re: Чакало се голям БУМ
аз все си мисля, че големия БУМ беше първия...ELBI написа:в скоро време...
дано съм прав... щото тия едва ли знаят изобщо кое как и какво е гръмнало, мамка им...
Виж подводницата!
пенсионния състав у нас се е активизирал - затворили джамовете от рано сутринта.
В тролея също имаше супер скендъл относно радиационния облак, като се стигна до тезата "ми държавата нищо не прави за мен - що да дупча билетче?"
мисля си, че нашенците са си на една стара плоча от преди 20 г., дето никак не се е изтъркала...
В тролея също имаше супер скендъл относно радиационния облак, като се стигна до тезата "ми държавата нищо не прави за мен - що да дупча билетче?"
мисля си, че нашенците са си на една стара плоча от преди 20 г., дето никак не се е изтъркала...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
по принципbead_ написа:улете цената на баровските квартали... миг-но-вено. 20 пункта надолу са вече.Quid написа:витоша дали мое да изригне е са се чудя
кво праат слуховете начи?!?!?!!!!!!!
у бояна е доста мочурливо
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
подозирам, че си хвърлил око на некое ъгълче там и сега драпаш да му свалиш ценатаQuid написа:по принципbead_ написа:улете цената на баровските квартали... миг-но-вено. 20 пункта надолу са вече.Quid написа:витоша дали мое да изригне е са се чудя
у бояна е доста мочурливо:-)
just perfect
- Green Light
Бе аз какво ви разправям поне от година. Заговор! Заговор след заговор. Куида е агент някакъв. Сега, разбираш ли, ще вземе да гръмнат и Витоша. Човек не може да се наспи, начиbead_ написа:улете цената на баровските квартали... миг-но-вено. 20 пункта надолу са вече.Quid написа:витоша дали мое да изригне е са се чудя