К'во да кажеш?Semiramis написа:о, Фриски, на теб мога да кажа без да възникнат усложнения
и ми е много приятно от това
'щот' нищо не каза:blink::?
frisky lioness написа:К'во да кажеш?Semiramis написа:о, Фриски, на теб мога да кажа без да възникнат усложнения
КазвамSemiramis написа:frisky lioness написа:К'во да кажеш?Semiramis написа:о, Фриски, на теб мога да кажа без да възникнат усложнения
изчерпах се по тази тема...
В някоя от съседните - не помня и аз в коя вече - предлагах сбирка.
нещо да кажеш?

Quid написа:сбирка а
тва си е напиване и оргия бре
сбирка на местна почваfrisky lioness написа: Казвам
Ама явно още не съм насмогнала с четенето, защото нищо подобно не мернах
Казвай ти
Аз съм лесна (или поне така си мисля:winkw:)
да бе даSemiramis написа:Quid написа:сбирка а
тва си е напиване и оргия бре
![]()
ти няма да дойдеш, нали?
няма ти плащаме пътните
може да донесеш вино и да си водиш компания, щото сме прилични, ако решиш нещо все пак.
колегите от Сф днес всичките са си намерили поводи за командировка към нас
Quid написа:
да бе да
и кой е опънал трапезата и таз кьор софра а
щото тия тука са баси и стисните
семейно де, това ми е идеятаfrisky lioness написа:НямамSemiramis написа: да ти проверим тена
това съм писала
Вече се не пека, но мога да си доведа либето
той по е почернял от мен
еле пък детенце....
Активно мероприятие - това е!frisky lioness написа:За такива цели има лични бележкиSemiramis написа:За протокола - Капинчо написа каквото написа с добавката, че иска само Дарк да го види е ще го изтрие веднага.
И го изтри.
Красиво-грозно - факт е, че форумът не е нацапан.
Да, случайно пък го проследих това.
Никой и нямаше да разбере
Ако хората се псуват и нагрубяват публично
явно целят
това
Внимание
или повече да боли....
Нямам пред вид конкретно Къпината или Дарки
Говоря по същество....
Ако имам нещо да ти реквам и е гадно ще ти го кажа лично, нама да ангажирам аудиторията с писаниците си, още повече, че не ги касаят
Не ли?!:winkw:
Метаморф написа:ти де са буташ у А група...Green Light написа:Ми аз?БоЕВ написа: Капинчо , Дарки, Судоко-то, Магот и Питката, и Рем![]()
тва пък изобщо не го разбрах...Semiramis написа:Метаморф написа:ти де са буташ у А група...Green Light написа:Ми аз?БоЕВ написа: Капинчо , Дарки, Судоко-то, Магот и Питката, и Рем![]()
а аз имах глупостта само да поискам песничка
ама си взех поука - никакви кихане по време на екшън
то, верно, по-добре да го няма човек в такива моменти
много уморява, и като не се усетиш навреме... та да си призная грешката и аз.
няма нищо.Метаморф написа:
тва пък изобщо не го разбрах...
esti написа:Дай един готин и за мен?Метаморф написа:
ооо, споко... готините аватари тепърва почват...
БоЕВ написа:Нищо лично, ама няма как просто да те пиша в мъжки род...Судоку написа:БоЕВ, нищо лично, братче, ама в среден род...БоЕВ написа: ама нещеш ли Судоко-то успяло
Интересно! Гладиаторите дали си падат по гладиаторски битки? Боев написа как би ритал опонент, как ще му натъпче зъбите в гърлото и ще имплантира главата му в дюшемето на кръчмата с юмручни удари. Представя си го сигурно, юмруци като бойни чукове по 4 килограма, зъбите хрущят, весело пукат костиците на скулите, носа внезапно е станал на гумено топче а очите залютяват в сълзи и нищо не виждат. После - нали, като сирийчета се търкалят. (Сега това дали да го пусна, мамка му.) Интересно ми е дали гладиаторите обичат гладиаторски битки. Знаят какво може да им се случи на тях. Няма емоция, просто знаят- "На тоя и на тоя мога да му направя тва и тва със зъбите и другото, пък на тоя не мога. Като усетя корав юмрук, по добре да си седна, че много добре знам с моите скули и сирийчета какво ще стане." Интересно дали е така?esti написа:Чудно ми е как човек, който си пада по гладиаторски битки не харесва форумни такива.БоЕВ написа:
Ми ти просто не участва в снощната сценка. Но ако много държиш следващият път може да те пуснат в антракта да забавляваш публиката да речем.
Green Light написа:Интересно! Гладиаторите дали си падат по гладиаторски битки? Боев написа как би ритал опонент, как ще му натъпче зъбите в гърлото и ще имплантира главата му в дюшемето на кръчмата с юмручни удари. Представя си го сигурно, юмруци като бойни чукове по 4 килограма, зъбите хрущят, весело пукат костиците на скулите, носа внезапно е станал на гумено топче а очите залютяват в сълзи и нищо не виждат. После - нали, като сирийчета се търкалят. (Сега това дали да го пусна, мамка му.) Интересно ми е дали гладиаторите обичат гладиаторски битки. Знаят какво може да им се случи на тях. Няма емоция, просто знаят- "На тоя и на тоя мога да му направя тва и тва със зъбите и другото, пък на тоя не мога. Като усетя корав юмрук, по добре да си седна, че много добре знам с моите скули и сирийчета какво ще стане." Интересно дали е така?esti написа:Чудно ми е как човек, който си пада по гладиаторски битки не харесва форумни такива.БоЕВ написа:
Ми ти просто не участва в снощната сценка. Но ако много държиш следващият път може да те пуснат в антракта да забавляваш публиката да речем.
Пускам го! Не се връзвайте! Сериозно си се възприемайте, щом ви е мерак. Но тва е антракта.