Обичате ли
Обичате ли
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Re: Обичате ли
Кво ли е, братче, да ти е в къщата това?! "Връщай се в кревата веднага и покажи малко уважение към този процес!"ELBI написа:съдийките - има някои доста серт :)
мисля, че на тази дама няма да може да и откаже човек...Green Light написа:Кво ли е, братче, да ти е в къщата това?! "Връщай се в кревата веднага и покажи малко уважение към този процес!"ELBI написа:съдийките - има някои доста серт :)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Света вода ненапита
юса простотииМетаморф написа:или просто добре позира пред камери...Quid написа:ми неква господарка:rotfl24: го раздаваholi_day написа:Чак толкова строга ли ти се видя?latrevw написа:хахахаа, тази ме уби!!!!!
извратеняци:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
Green Light написа:Кво ли е, братче, да ти е в къщата това?! "Връщай се в кревата веднага и покажи малко уважение към този процес!"ELBI написа:съдийките - има някои доста серт :)
-
Дядо Капинчо
Ко се хилиш?Капинчо написа:Green Light написа:Кво ли е, братче, да ти е в къщата това?! "Връщай се в кревата веднага и покажи малко уважение към този процес!":rotfl24::rotfl24:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
Много готино ми прозвуча формулировката.holi_day написа:Ко се хилиш?Капинчо написа:Green Light написа:Кво ли е, братче, да ти е в къщата това?! "Връщай се в кревата веднага и покажи малко уважение към този процес!":rotfl24::rotfl24:
Не говореше на теб.
Между другото и ти ми изглеждаш доста строгичка напоследък, та мога да си те представя в тая роля. Ти руса ли си?:blum:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Строгото ти допада ли, та става `строгичко`?Капинчо написа:Много готино ми прозвуча формулировката.
Между другото и ти ми изглеждаш доста строгичка напоследък...
Придържай се в представите си (леле и тях ли да командвам) към обекта, дет съ гу филмирали.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
Ми то това дето излиза от мен не ми изглежда просташко - на (някои от) вас така ви изглежда. Сега ако знаеш каква просташка асоциация ми идва. Ма няма да ти я кажа щот съм културен.esti написа:Наистина ли просташкото е естествено за теб?Капинчо написа:Да, ама Капинчо като се държи "съвсем естествено" и му намеквате, че е простак.
Аз примерно в колата много пцувам, ма знам, че на мен ми е простено щото иначе съм интелигентен или полу-, или псевдо-:shy:
Последно промяна от Дядо Капинчо на 03.07.08, 12:51, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Тц. Не си падам по строгите. Женичката трябва да е добричка и мекичка като памуче.holi_day написа:Строгото ти допада ли, та става `строгичко`?Капинчо написа:Много готино ми прозвуча формулировката.
Между другото и ти ми изглеждаш доста строгичка напоследък...
Придържай се в представите си (леле и тях ли да командвам) към обекта, дет съ гу филмирали.
-
Дядо Капинчо
ужас!!!!!!!:blink:Капинчо написа: Тц. Не си падам по строгите. Женичката трябва да е добричка и мекичка като памуче.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
нали?vyara написа:Айде роди се нова дума в 3о4о жаргона.zmeu написа: здраво унг
Ама как интелигентно звучи. Унг! Гордо някак. Почти като Юнг. Едно интелигентно такова...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За аватар, но не ми се ровичкаше да видя в коя тема беше питанката тиesti написа:Ъъъъ....за аватар ли питаш, че нещо не виждам връзката с горното?frisky lioness написа:Ква картинка търсиш?esti написа:Наистина ли просташкото е естествено за теб?Капинчо написа:Да, ама Капинчо като се държи "съвсем естествено" и му намеквате, че е простак.
и като те мернах тук, та рекох да те питам:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
че ти от мен простотия ли очаквашvyara написа: Айде роди се нова дума в 3о4о жаргона.
Ама как интелигентно звучи. Унг! Гордо някак. Почти като Юнг. Едно интелигентно такова...
ПП Аз щото линка не мога да го отворя и да коментирам по същество...
може да използваш и орл
ако имаш и френско р
рррработата става 6
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Продължавай да търсиш тогаваesti написа:Ми не знам, каква търся - като я видя ще я позная.frisky lioness написа:
За аватар, но не ми се ровичкаше да видя в коя тема беше питанката ти
и като те мернах тук, та рекох да те питам:winkw:
Мога само да ти стискам палци
ако желаеш
На мен няма да ми трябват, нали няма да търся
Аз съм кат Марвина
Всичко е прошнуровано и прономеровано:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ми на тебе некой пикльо/пикла да ти обяснява това-онова... ала това е друга тема.Quid написа:ми неква господарка:rotfl24: го раздаваholi_day написа:Чак толкова строга ли ти се видя?latrevw написа:хахахаа, тази ме уби!!!!!
мен ми напомни просто булгаристанско поведение. Това е доста по-типично за тези ширини, отколкото за онези там :)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
аз обичам да ми обясняват това онова но да е мнооо старателноELBI написа:ми на тебе некой пикльо/пикла да ти обяснява това-онова... ала това е друга тема.Quid написа:ми неква господарка:rotfl24: го раздаваholi_day написа:Чак толкова строга ли ти се видя?latrevw написа:хахахаа, тази ме уби!!!!!
мен ми напомни просто булгаристанско поведение. Това е доста по-типично за тези ширини, отколкото за онези там :)
онези там да го духат:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Чак толкова точна не съм, но определено можеш да разчиташ при смяна на месеца:winkw:esti написа:Аз по теб се ориентирам, кога е дошло първо число на месеца.frisky lioness написа:
Продължавай да търсиш тогава
Мога само да ти стискам палци
ако желаеш
На мен няма да ми трябват, нали няма да търся
Аз съм кат Марвина
Всичко е прошнуровано и прономеровано:winkw: