е, това си е твое мнение ся...esti написа:По-важно е пред кого.Метаморф написа:
важното е да си гола...
Уважаеми админи, имам молба към Вас
- Света вода ненапита
- Green Light
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
не.Green Light написа:Е не е ли за наказание?Semiramis написа:
не знам.
но е факт, че "освободените" от Спартак се връщат към Рим
т.е първо да, после не.
говоря за един момент, когато вече са свободни, вече са победили и доказали
в Алпите, ако не греша точно след "голямата победа" ... аз съм слаба в цитиране на исторически факти, помня само изводите, които правя
могат или да разпуснат "армията" и да се приберат по домовете, или да намерят нов враг / стария. една огромна част просто не искат/не могат да живеят по различен начин.
принуден е да ги поведе обратно към битките - отговорностите на водяча. и трудния избор.
ПП
Сега ще поровя из гугъла, да не те заблудя.
ППП
Не греша.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
-
Дядо Капинчо
БОев, верно е, че Верчето спомена веднъж, че съм манипулатор. Може и да съм като започне спора, ама не го предизвиквам нарочно. Хеле пък този започна съвсем случайно. Де да знам що, питането на Дарки към мен нямам ли .... да си играя ми се видя злонамерено. Сега като се замисля, пък и снощи по някое време (затова се извиних) може пък жената просто да се е шегувала. Ма аз се засегнах и изгърмях тапата. Пълна случайност. Не мисля и че реакциите на останалите бяха режисирани, а това дето клубчето е живнало си беше чисто заяждане от моя страна. Ми нормално е. Ей го днес нещо си гръмнало около София и народът само за това говори. Ние хората си обичаме скандалчетата.БоЕВ написа:
Капинчо нагрубява Дарки, след това се редактира, ама нещеш ли Судоко-то успяло да обезсмърти грубостите в цитати. Дарки пищи до небесати и хоп, като по ноти се явяват Магот и Питката да заяви, че видиш ли нямал правомощия. На цялата му ангажираност и Рем отдели малко време, за да въздаде справезливост по неговият си начин...много-много случайности по едно време и на едно място. Водевил.
Казвал съм го и друг път, по скоро цитирал - Не търси злонамереност там, където обикновената глупост е достатъчна.
-
Дядо Капинчо
Що бе Ести? Говорим си - за живота, за пчеличките, за тревичките, защо сме на тая земя, защо сме в 3о4о, кво е тва 3о4о и има ли почва у нас. Такива работи.esti написа:И аз не мога да повярвам, че точно една дева, като мен ще го каже това, но...
Не ви ли писна да анализирате и дълбаете в зочо?
Пропускате хубавото тук, за да ровите в гадориите.
Няма ползва никаква.
Я си тури един аватар да ти го разнищя, м.
-
Дядо Капинчо
И от многото говорене за пчеличките в зочо остава ли ви време да му се кефите?Капинчо написа:
Що бе Ести? Говорим си - за живота, за пчеличките, за тревичките, защо сме на тая земя, защо сме в 3о4о, кво е тва 3о4о и има ли почва у нас. Такива работи.
Я си тури един аватар да ти го разнищя, м.
Ми дай от някъде да си избера, че оня руския ми омръзна.
- Глас в пустиня
-
Дядо Капинчо
Quid написа:капинчо няма ли да го баннат
нали нямаше да го има нещо:blum:
ще /се/ търпим
мира ще има рано или късно
-
Дядо Капинчо
Бе мани го тоя (стил метаморфози)! Обеща снощи да си почива, ама ... ей го на цял ден плещи.Quid написа:капинчо няма ли да го баннат
Последно промяна от Дядо Капинчо на 03.07.08, 12:56, променено общо 1 път.
мнооо бавно се развива действието нещоSemiramis написа:Quid написа:капинчо няма ли да го баннат
нтц
ще /се/ търпим
ми то направо е тягостно
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
мрън-мрънQuid написа:мнооо бавно се развива действието нещоSemiramis написа:Quid написа:капинчо няма ли да го баннат
нтц
ще /се/ търпим
ми то направо е тягостно
а вчера като се разви за 5 минути
после що бил прибързал
угодия няма
имаш предвид, че взривовете спряха?Quid написа:мнооо бавно се развива действието нещоSemiramis написа:Quid написа:капинчо няма ли да го баннат
нтц
ще /се/ търпим
ми то направо е тягостно
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.