И продължавате дори като вЪ гледам
Не вЪ лий срам?
И брутро да кажа. Днес беше кошмарно сутринЪта по София... Гръмне некое складче и нещата веднага са у тиквите. Никва оргатизация... простаци...
Серсем редовен съм си аз... затуй не остава време за клуПчетоSemiramis написа:брутро, Нередовний
Gaspode написа:Серсем редовен съм си аз... затуй не остава време за клуПчетоSemiramis написа:брутро, Нередовний
Къде бе? Кво си ме обсъждала в гръП? Я си признавайSemiramis написа:Gaspode написа:Серсем редовен съм си аз... затуй не остава време за клуПчетоSemiramis написа:брутро, Нередовнийаха... ами аз вече те обсъдих зад гърба днес
сега в лице се чудя какво да ти кажа
:lol::lol:
освен същото
Тва не беха складове. С Бейби се сдобрихме сутринта. И фойерверки, налиGaspode написа:Две страници оранжУви сте натворили
Не вЪ лий срам?
И брутро да кажа. Днес беше кошмарно сутринЪта по София... Гръмне некое складче и нещата веднага са у тиквите. Никва оргатизация... простаци...
Gaspode написа:Две страници оранжУви сте натворили
Не вЪ лий срам?
Gaspode написа:Къде бе? Кво си ме обсъждала в гръП? Я си признавай
Такива не виреят по тия ширини. Мутирал си сигурно.Gaspode написа:Серсем редовен съм си аз...
Гад...Semiramis написа:аааа...намери си го ако можеш, де
Gaspode написа:Гад...Semiramis написа:аааа...намери си го ако можеш, де
Другата седмица на 100%Semiramis написа: ПП
щеше да идваш насам....
Gaspode написа:Другата седмица на 100%Semiramis написа: ПП
щеше да идваш насам....
Ще премина на два пъти покрай... единия може да се отбия да ви видя. Ще организираш ли нещо? С Незнайко и Ния ебентуално... и Фриски, след като се е завърнала вече от море...
Ще пиша преди да затръгвам
точно за това питам.Gaspode написа:Другата седмица на 100%Semiramis написа: ПП
щеше да идваш насам....
Ще премина на два пъти покрай... единия може да се отбия да ви видя. Ще организираш ли нещо? С Незнайко и Ния ебентуално... и Фриски, след като се е завърнала вече от море...
latrevw написа:Gaspode написа:Другата седмица на 100%Semiramis написа: ПП
щеше да идваш насам....
и аз искам в Пловдив, кво прави незнайния, бе, липсва ми
Не лъжи!Green Light написа: Тва не беха складове. С Бейби се сдобрихме сутринта. И фойерверки, нали

Ще пиша кат` знам подробностите. За сега мога да кажа, че имате избор - или само аз някъде по обедно време, или аз + две природни бедствия някъде по вечерно време. Изборът е важжжжSemiramis написа:
точно за това питам.
започнах в една съседна тема.
ти даваш ориентирът за време, ние - другото
Гадина. И ти. Ходи на море, а? Не те ли е срам?frisky lioness написа:Добър дан:-)
Аз що съм след многоточието, а:mad:Gaspode написа:Другата седмица на 100%Semiramis написа: ПП
щеше да идваш насам....

М`хади деlatrevw написа:
може ли и двата избора, или не е приличноGaspode написа:Ще пиша кат` знам подробностите. За сега мога да кажа, че имате избор - или само аз някъде по обедно време, или аз + две природни бедствия някъде по вечерно време. Изборът е важжжжSemiramis написа:
точно за това питам.
започнах в една съседна тема.
ти даваш ориентирът за време, ние - другото
Gaspode написа:М`хади деlatrevw написа:
Таман кат додиш може и да ми видишGaspode написа:Гадина. И ти. Ходи на море, а? Не те ли е срам?frisky lioness написа:Добър дан:-)

Щот` ти си тука. У форумО. А Незнайко ми е залипсвал...frisky lioness написа:
Аз що съм след многоточието, а:mad:
Никога не ме броиш в началото, никога:evil::twisted::(:crying::crying:
Ха, тва е добра идея. Все пак, млад човек съм, мога все още по два пъти.Semiramis написа: може ли и двата избора, или не е прилично:blum:
Добре, ще се разберем. Ако искаш ти чуй Ънноун, аз съм на линия за когато решим.
Semiramis написа:
Куида щял да идва също ....
как ме дразни само че не отговаря на уговорките тоя човек
Аз твойте разлики си ги имам на снимка. Пазя секви компроматиfrisky lioness написа: Таман кат додиш може и да ми видиш
липсата на разлики:lol:
Ама едва ли ще стане
щот ме ядоса вече:mad:
А как само трудно се ядосваш....
Незнайният да ти показва, че все него слогваш на челната позиция:blum::winkw:
latrevw написа:Semiramis написа:
Куида щял да идва също ....
как ме дразни само че не отговаря на уговорките тоя човек
ей, фитилджия
чудя се дали да не минем по долния път и да спрем за една нощувка при вас, ще го обсъдя с главата на семейството
Gaspode написа:ПП. Все пак те броя, нали?

плашиш куче със салам!Semiramis написа:елате вие да не идвам аз
че като дойда/отида стоя по повечко и ..
Метаморф написа:плашиш куче със салам!Semiramis написа:елате вие да не идвам аз
че като дойда/отида стоя по повечко и ..