Викам си-
- Green Light
Викам си-
сега ще пусна тема с молба да ми стискат палци един час. Ама се мотам, тва да свърша, онова, на тоя да отговоря, на оня... И докато се мотам то все че стана.
Много ви благодаря!
П.П. Стиснете лекичко все пак.
Много ви благодаря!
Re: Викам си-
Лесничко да ти се получават нещата и занапред.Green Light написа:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Green Light
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Света вода ненапита
Green Light написа:сега ще пусна тема с молба да ми стискат палци един час. Ама се мотам, тва да свърша, онова, на тоя да отговоря, на оня... И докато се мотам то все че стана.
Много ви благодаря!
аре... бегай, ама не се бави много, щото аз ина ръцете и на краката съм стиснАл...
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
На краката с ръцете или как?Метаморф написа:
аре... бегай, ама не се бави много, щото аз ина ръцете и на краката съм стиснАл...
може би за устата?Капинчо написа:Само за палците ли мое да се стискаме?
говоренето много пречи понякога
- Green Light
"спазвам точка три"Green Light написа:сега ще пусна тема с молба да ми стискат палци един час. Ама се мотам, тва да свърша, онова, на тоя да отговоря, на оня... И докато се мотам то все че стана.
Много ви благодаря!
за случаи, когато няма да кажа преди да свърши / да стане.
Последно промяна от Semiramis на 03.07.08, 13:04, променено общо 1 път.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Green Light
Semiramis написа:
ама после е хубаво да кажеш как минало
То ще стане ясно чак понеделник. Ще разкажа.
Днес обаче е Рубикона
- Green Light
какъв рубинен кон бреGreen Light написа:Днес обаче е Рубикона
хората за един пръстен цял живот спестяват
- frisky lioness
- Обратна връзка:
До понеделник ли да стискаме?:winkw:Green Light написа:Бе докимент.frisky lioness написа:Стискам
К'во станА?
Объркан докимент без шанс някой да реагира. Вчера вечерта разбрахме, направо ни застреля тва, и днес до обяд трябваше да го оправим. И го оправихме. Тва е, не е кой знае какво, ама понеже си е мое и си ме боли

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Green Light написа:Semiramis написа:
ама после е хубаво да кажеш как минало
То ще стане ясно чак понеделник. Ще разкажа.
Днес обаче е Рубикона
пък аз ще потърся и другите точки, за спазване.
- Света вода ненапита
да знаеш, че грийна иска да спре клуба до понеделник, щото нали ше стискаме палци и няма как да пишем!frisky lioness написа:До понеделник ли да стискаме?:winkw:Green Light написа:Бе докимент.frisky lioness написа:Стискам
К'во станА?
Объркан докимент без шанс някой да реагира. Вчера вечерта разбрахме, направо ни застреля тва, и днес до обяд трябваше да го оправим. И го оправихме. Тва е, не е кой знае какво, ама понеже си е мое и си ме боли
Виж подводницата!
- Green Light
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ЧудесноGreen Light написа:не бе! вие па - чак до понеделник! пускайте вече стига сте стискали.
много ви благодаря. големи сте стискачи
Таман ще мога да се почеша и да си бръкна в носа спокойно, защото с химикала ми беше малко неудобно
OFF Нещо беше станало със сървара или Бог знае с какво и не можех да улезна у клуба и си кикам
Край, тоя човек врътна ключа на детската градина до понеделник

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel