Препоръчай го на конкуренцията...Green Light написа:Тука(само набързо да ви кажа, че излизам) колегата ми вика- бе имам един приятел. Работеше там, навремето. Цесекарче. - Къде- викам- работи сега. - Ми - вика- в Кремиковци беше, ама дали е още там.... - Ей- викам му аз- да не вземеш да го поканиш да бачка тука!
Малей, как ни разстресе...
- Глас в пустиня
А кажете са, че БоЕВ не разбира!:lol:БоЕВ написа:Споко - действието се развива по план.
Салем трябва да гори.
Сф е върху някакви там пясъци беше, повишена сеизмичност или нещо такова, яки детонации в земята като нищо и земетресенийце могат да ви спретнат.
ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ>>>
Хмммм...БоЕВ написа:А кажете са, че БоЕВ не разбира!:lol:БоЕВ написа:Споко - действието се развива по план.
Салем трябва да гори.
Сф е върху някакви там пясъци беше, повишена сеизмичност или нещо такова, яки детонации в земята като нищо и земетресенийце могат да ви спретнат.
ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ>>>
- Света вода ненапита
Re: Малей, как ни разстресе...
имам две версии за днешните събития:
Версия I - подготовка за утрешния празник (за недосетливите подсказвам - 04.07.)
Версия II - явно са обявили днешния ден за професионален празник на пироманите и не са го обявили надлежно...
Виж подводницата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не знам за другите, но аз ако бях в София нямаше да пропусна в 18ч. да отида до храма "Св. Ал. Невски", за да се поклоня на трите чудотворни икони.
Знам, че повечето сте атеисти..
аз само така си говоря
Лаф да става и да трупам мнения:winkw:
Все пак ако някой отиде, да се помоли и от мое име:-)
Знам, че повечето сте атеисти..
аз само така си говоря
Лаф да става и да трупам мнения:winkw:
Все пак ако някой отиде, да се помоли и от мое име:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
ти начука ли са у този тираж нещо а:-)bead_ написа:аааа, да ги нямаме такива, аз с тебе джака не щъ да си деля!Quid написа:за мен да ги помолите за един джако днес ако може от 6/42 че съм начукал доста кинти там
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Глас в пустиня
vyara написа:Хмммм...БоЕВ написа:А кажете са, че БоЕВ не разбира!:lol:БоЕВ написа:Споко - действието се развива по план.
Салем трябва да гори.
ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ>>>Я кажи какъв е плана.

Последно промяна от Глас в пустиня на 03.07.08, 15:57, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
ти са квоКапинчо написа:Не разбрах? Кой да ти го начукал?Quid написа:за мен да ги помолите за един джако днес ако може от 6/42 че съм начукал доста кинти там
искаш да те баннем ли или друго:blum:
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
няма ще теКапинчо написа:Ако ша ма баннете, да ма баннете.Quid написа: ти са кво
искаш да те баннем ли или друго:blum:
а
аз ще те
но преди тва ще изпиеме ракиджоса:blum:
БоЕВ написа:Sodom_and_Gomorrah[/img]vyara написа:Хмммм...БоЕВ написа:А кажете са, че БоЕВ не разбира!:lol:БоЕВ написа:Споко - действието се развива по план.
Салем трябва да гори.
ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ>>>Я кажи какъв е плана.
само насам да не идва
кой искаше да гърми Витоша, м?
Последно промяна от Semiramis на 03.07.08, 16:20, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Gaspode написа:Последно - да идваме или да не идваме? Че нещо се объркАхSemiramis написа:нищо им няма. ще живеят
само насам да не идва
говоря си...
Иначе само от новините може да ти настръхне косата.
Идвайте. Тука си е супер.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Капинчо написа:Е как не виждаш - огънчето гори, пламъчетата весело играят с отблясъци в йоносферата - идилия. И двама премръзнали там се топлят.vyara написа:Аз нищо смешно не виждам, но щом казваш.БоЕВ написа:
Смело крачим към съвременния Содом - лесбийството е модерно, истинският мъж е педераст, истинският секс е само пред камерите, войната е мир, омразата е любов...
- Dark Angel
о, щом е дарки ...Quid написа:дарки е замесена у тва
щото беше написала
утре е четвъртък
демек днес ще има тва онова
работата е ясна.
вчера имаше това онова. А аз се чудех - това онова ли е, или онова-това?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.