дОбро си дОшла!
и да пишеш, ей!
Ти пък отде разбра, че е студентче?Метаморф написа:nbakrova
дОбро си дОшла!
и да пишеш, ей!
Гледам ти аватара. Ти сигурен ли си, че некой келт не е опънал пра-пра-пра-пра-баба ти?Метаморф написа:nbakrova
дОбро си дОшла!
и да пишеш, ей!
че не можеш да четеш, съм го разбрал отдвна...Капинчо написа: Ти пък отде разбра, че е студентче?
виж си подписа и ще разбереш какво точно ми е мнението за твоето заяждане.Капинчо написа: Гледам ти аватара. Ти сигурен ли си, че некой келт не е опънал пра-пра-пра-пра-баба ти?
хахахахаМетаморф написа:виж си подписа и ще разбереш какво точно ми е мнението за твоето заяждане.Капинчо написа: Гледам ти аватара. Ти сигурен ли си, че некой келт не е опънал пра-пра-пра-пра-баба ти?
доколкото ме познаваш, смяташ ли, че ще изпадам в ненужни подробности и обяснения на открити провокации?Semiramis написа:хахахахаМетаморф написа:виж си подписа и ще разбереш какво точно ми е мнението за твоето заяждане.Капинчо написа: Гледам ти аватара. Ти сигурен ли си, че некой келт не е опънал пра-пра-пра-пра-баба ти?
разбрахте се набързо май
Капинчо написа:Ти пък отде разбра, че е студентче?Метаморф написа:nbakrova
дОбро си дОшла!
и да пишеш, ей!
Метаморф написа:
доколкото ме познаваш, смяташ ли, че ще изпадам в ненужни подробности и обяснения на открити провокации?
поне едно съм научил в този живот - когато режеш, режи от раз!
е, именно, де! щото между ушите ми мина един отговор, дето и Боев, щеше да се сконфузи, ама не ми се занимава...Semiramis написа:обаче предполага отговор в стил Боев,
До преди няколко години се улавях, че като отида в Трояи се оглеждам за съученици, окото ми все в трийсетина годишните.Semiramis написа:
пък аз остарявам - ловнах се как мисля, че някои набори са малки още, пък те са си на години вече ...
Метаморф написа:е, именно, де! щото между ушите ми мина един отговор, дето и Боев, щеше да се сконфузи, ама не ми се занимава...Semiramis написа:обаче предполага отговор в стил Боев,
Ти на това заяждане ли му викаш? Добре, че снощи си изтрих темата, дето я пуснах специално към теб, щото бяхме само двамата в клуба и ми беше скучно. После гледам, че и ти си излезе и я махнах. Иначе днес можеше да бъде мнооого интересно.Метаморф написа:виж си подписа и ще разбереш какво точно ми е мнението за твоето заяждане.Капинчо написа: Гледам ти аватара. Ти сигурен ли си, че некой келт не е опънал пра-пра-пра-пра-баба ти?
Ти пък не можеш да пишеш.Метаморф написа:че не можеш да четеш, съм го разбрал отдвна...Капинчо написа: Ти пък отде разбра, че е студентче?
Освен ако ти е тъпа чекийката.Метаморф написа: поне едно съм научил в този живот - когато режеш, режи от раз!
я, пак си виж подписа...Капинчо написа: Добре, че снощи си изтрих темата, дето я пуснах специално към теб, щото бяхме само двамата в клуба и ми беше скучно. После гледам, че и ти си излезе и я махнах. Иначе днес можеше да бъде мнооого интересно.:lol:
Бързичко ще да е минал.Метаморф написа:
е, именно, де! щото между ушите ми мина един отговор, ...
което си е вярно, вярно си е...Капинчо написа:Ти пък не можеш да пишеш.Метаморф написа:че не можеш да четеш, съм го разбрал отдвна...Капинчо написа: Ти пък отде разбра, че е студентче?
аз с дребни неща не се занимавам...Капинчо написа:Освен ако ти е тъпа чекийката.Метаморф написа: поне едно съм научил в този живот - когато режеш, режи от раз!
мдаааам... другото ми име е "Светкавичната мисъл"Капинчо написа:Бързичко ще да е минал.Метаморф написа:
Метаморф написа:мдаааам... другото ми име е "Светкавичната мисъл"Капинчо написа:Бързичко ще да е минал.Метаморф написа:
Обща оценка на отговорите ти на четирите въпроса - Добър (4+):lol:Метаморф написа:мдаааам... другото ми име е "Светкавичната мисъл"Капинчо написа:Бързичко ще да е минал.Метаморф написа:
първоначалната миидея беше да мина точно с едно мнение, ама става весело... за сега...Semiramis написа:сърбяха ме клавишите одеве да ти кажа, че ако минеш с 1 мнение ще ти сваля шапка
говорим си, бе...кой се заяжда
Капинчо написа: Обща оценка на отговорите ти на четирите въпроса - Добър (4+):lol: