сега остана да почерпим

http://www.afamilyfare.com/Images/cake.jpg

и някой да не обере бадемите докато изплатим кредитите и почнем къщата

с пожелание инж-а всяка година да подпира клоните на дърветата, щото да не се счупят от плод.bibilyana написа:Вече си имаме място.... с бадеми

ммм много правилно подозирашБаба Яга написа:Честито Биби,да си направите най - красивата къща която присъства в мечтите ви, но защо имам подозрение че ако махна от терасата ще ме видиш?
bibilyana написа:ммм много правилно подозирашБаба Яга написа:Честито Биби,да си направите най - красивата къща която присъства в мечтите ви, но защо имам подозрение че ако махна от терасата ще ме видиш?
Урааааbibilyana написа:ммм много правилно подозирашБаба Яга написа:Честито Биби,да си направите най - красивата къща която присъства в мечтите ви, но защо имам подозрение че ако махна от терасата ще ме видиш?
може и да сме луди - ама хич не ме интересува, снощи ми беше изнесена лекция относно липсата на болници, училища, комшии и други комуникативни нужди от този сорт в радиус от около 6 км, от която ми стана ясно какво имаш предивидБаба Яга написа: Ураааа, не съм луда, като реших да дойда да живея тук много хора ми поставиха диагноза "луда", има два варианта: или съм била права или и вие сте луди, но се радвам от сърце за вас.
нтцКапинчо написа:Аз съм на косата.inj написа:В момента се събират доброволци косачи, градинари, общи работници.
ПП Нали виртуално си говорим.
Не употребявай чуждици!Капинчо написа:Нема да съм cost-effective щот много ми треперат ръцете.Метаморф написа:ша мийш чиниите след купона!Капинчо написа:А през нощта кого ... пардон, какво ще работя?
супер - тъкмо по-лесно ще търкаш чиниите...Капинчо написа:Нема да съм cost-effective щот много ми треперат ръцете.Метаморф написа:ша мийш чиниите след купона!Капинчо написа:А през нощта кого ... пардон, какво ще работя?
лесно да върнете кредититеbibilyana написа: