By the way, "тояга" не е ли чуждица? Нали има една фирма за свирки за кола Toyaga, не вервам да е нашенска.Мнемозина написа:
Пък и БоЕВ ще хване тоягата ей сега...
Имаме вече честито!
-
Дядо Капинчо
Re: Имаме вече честито!
Няма да е само лятна къща. Смятаме там да си живеем. Стига блокове, панелки, баби дето знаят колко пъти съм пръднал даже, когато съм на работа......bead_ написа:лесно да върнете кредититеbibilyana написа:
много да сте щастливи в лятната си къща
ама ние по принцип и за зимна сме я замислилиbead_ написа:лесно да върнете кредититеbibilyana написа:
охоооо, това е съвършенството и истината! желая ви двойно повече щастие там тогава!inj написа:Няма да е само лятна къща. Смятаме там да си живеем. Стига блокове, панелки, баби дето знаят колко пъти съм пръднал даже, когато съм на работа......bead_ написа:лесно да върнете кредититеbibilyana написа:
just perfect
Re: :)))
Баба Яга написа:Няма смисъл от лекции, сами ще видите красотата на залезите, тишината, спокойствието, красотата на природата, богатството на животинските видове и липсата на досадници.Аз съм пристрастна но като гледам в последно време колко хора се изнесоха от Варна насам.....
е къде е това място де? дайте малко по-точно
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мълчат от страх да не полазим бадемите:lol::lol::winkw:latrevw написа:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
аз се вълнувам щото нали в нашия регион и ми е интересно, мечтая си и аз за разни такива неща, но докато са ми малки децата не мога да я направя тази крачкаfrisky lioness написа:Мълчат от страх да не полазим бадемите:lol::lol::winkw:latrevw написа:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Погледни над Игнатиево кое е селотоlatrevw написа:Баба Яга написа:Няма смисъл от лекции, сами ще видите красотата на залезите, тишината, спокойствието, красотата на природата, богатството на животинските видове и липсата на досадници.Аз съм пристрастна но като гледам в последно време колко хора се изнесоха от Варна насам.....
-
Дядо Капинчо
Прави докато са ти малки децата. Колкото повече растат, толкова повече се отваря кранчето, през което изтича къщата.latrevw написа:
аз се вълнувам щото нали в нашия регион и ми е интересно, мечтая си и аз за разни такива неща, но докато са ми малки децата не мога да я направя тази крачка
е това вече е ориентир, благодаряinj написа:
Погледни над Игнатиево кое е селото
още веднъж само хубави неща да ви се случват там и като построите къщата, почвайте децата
Това с мястото и къщата си е до желание и решение. Няма нищо общо с децата и т.н. Ако човек е решил, го прави.latrevw написа: аз се вълнувам щото нали в нашия регион и ми е интересно, мечтая си и аз за разни такива неща, но докато са ми малки децата не мога да я направя тази крачка
да, разбирам и това, но просто не мога да се изнеса сега, трябва да не работя, за да развеждам цял ден децата по задачите им, не могат да ходят и да се връщат сами от училище от/до Евксиновград, там ни е мястото, но е далечко от главния път и без една-две-три коли не става, а да и госпожа за децата ще трябва. ама като поостарея, ще избягамКапинчо написа:Прави докато са ти малки децата. Колкото повече растат, толкова повече се отваря кранчето, през което изтича къщата.latrevw написа:
аз се вълнувам щото нали в нашия регион и ми е интересно, мечтая си и аз за разни такива неща, но докато са ми малки децата не мога да я направя тази крачка
извинявай, но няма да се съглася; и аз може да не съм права, ама ти още нямаш деца, ще си говорим после. но мисля, че сте на прав път, такова нещо се прави или преди да имаш деца, или след като порастнат; вие сте избрали по-добрия вариант мисляinj написа:Това с мястото и къщата си е до желание и решение. Няма нищо общо с децата и т.н. Ако човек е решил, го прави.latrevw написа: аз се вълнувам щото нали в нашия регион и ми е интересно, мечтая си и аз за разни такива неща, но докато са ми малки децата не мога да я направя тази крачка
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ооо, не е съвсем такаinj написа:Това с мястото и къщата си е до желание и решение. Няма нищо общо с децата и т.н. Ако човек е решил, го прави.latrevw написа: аз се вълнувам щото нали в нашия регион и ми е интересно, мечтая си и аз за разни такива неща, но докато са ми малки децата не мога да я направя тази крачка
Да се живее извън голям град и детето ти да е малко, разбирай да ходи на градина и най-вече училище, си е проблем
При всикчи положения трябват две коли, иначе зависимостта от друг транспорт е много голяма
Кото се напие човек в някой ресторант и не може да се прибере (това няма общо с децата:winkw:)
Какво се прави, когато детето ти е първа смяна и на обед вече е приключило с школото?
И т.н. и т.н.
Иначе и къпината е прав (за кинтите, а и не само)
На млади години е по-различно:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Точно пък до там транспорта е така добре уреден, че повече няма и накъде. Автобусите са през 20 минути макс и стигат по-бързо до центъра отколкото от крайните квартали. Но там е друг проблема - прекалееено пренаселено стана. То едни къщи, едни палати, едни хотели. Тишина и спокойствие няма.latrevw написа: да, разбирам и това, но просто не мога да се изнеса сега, трябва да не работя, за да развеждам цял ден децата по задачите им, не могат да ходят и да се връщат сами от училище от/до Евксиновград, там ни е мястото, но е далечко от главния път и без една-две-три коли не става, а да и госпожа за децата ще трябва. ама като поостарея, ще избягам
глей сега къф план имам. значи, намирате още 8-12 местенца в околността на тънки цени. шиткате ги на клубарите, явно има търсене. докато си строят вилите нашите хора инж е строителен наздор. и бизнесът - готов, и компанията - отбрана. после - вие сте си там - хвърляте по ено око на имота, косите ливадката и ... тургате месечна такса /500 евро на къще/ и си свиркате! за децата даже частен хеликоптер ше си земете да ги води и връща от даскало. а?inj написа:Това с мястото и къщата си е до желание и решение. Няма нищо общо с децата и т.н. Ако човек е решил, го прави.latrevw написа: аз се вълнувам щото нали в нашия регион и ми е интересно, мечтая си и аз за разни такива неща, но докато са ми малки децата не мога да я направя тази крачка
just perfect
мястото е запокитено навътре, крайно е и е отцепено, като отделено е от онези палати, но пък е далче от пътя, не могат сами пеша да вървят децата до спирката, да не говорим, че дъщеря ми е на 5 и трудно ще ползва автобус сама:-)inj написа: Точно пък до там транспорта е така добре уреден, че повече няма и накъде. Автобусите са през 20 минути макс и стигат по-бързо до центъра отколкото от крайните квартали. Но там е друг проблема - прекалееено пренаселено стана. То едни къщи, едни палати, едни хотели. Тишина и спокойствие няма.
няма значение това, хубаво е, че вие започвате както му е реда, първо мястото, къщата, после децата
Става, носете парите и ще уредя местатаbead_ написа:глей сега къф план имам. значи, намирате още 8-12 местенца в околността на тънки цени. шиткате ги на клубарите, явно има търсене. докато си строят вилите нашите хора инж е строителен наздор. и бизнесът - готов, и компанията - отбрана. после - вие сте си там - хвърляте по ено око на имота, косите ливадката и ... тургате месечна такса /500 евро на къще/ и си свиркате! за децата даже частен хеликоптер ше си земете да ги води и връща от даскало. а?inj написа:Това с мястото и къщата си е до желание и решение. Няма нищо общо с децата и т.н. Ако човек е решил, го прави.latrevw написа: аз се вълнувам щото нали в нашия регион и ми е интересно, мечтая си и аз за разни такива неща, но докато са ми малки децата не мога да я направя тази крачка
голям си образ бе женаbead_ написа: за децата даже частен хеликоптер ше си земете да ги води и връща от даскало. а?
готино е като се появиш, една свежест лъха
-
Дядо Капинчо
Да, и като възникне клубно скандалче, ще можем да си се шибкаме реално, не само виртуално.bead_ написа:
глей сега къф план имам. значи, намирате още 8-12 местенца в околността на тънки цени. шиткате ги на клубарите, явно има търсене. докато си строят вилите нашите хора инж е строителен наздор. и бизнесът - готов, и компанията - отбрана. после - вие сте си там - хвърляте по ено око на имота, косите ливадката и ... тургате месечна такса /500 евро на къще/ и си свиркате! за децата даже частен хеликоптер ше си земете да ги води и връща от даскало. а?
-
Дядо Капинчо
То с пари всеки може. Ти виж там нещо по-така да уредиш.inj написа:
Става, носете парите и ще уредя местатаМеста ще намеря, само пари да има.
Капинчо написа:
Да, и като възникне клубно скандалче, ще можем да си се шибкаме реално, не само виртуално.
благодаря, благодаря... много държа да съм свежаlatrevw написа: една свежест лъха
just perfect
Спокойно, ще се направят стоманени стени, които ще излизат из под земята. 4 метра мисля, че стигат. Противоракетните установки ще са вързани директно към сървърите на 3о4о, за да могат админите да пазят от хакнериКапинчо написа:Да, и като възникне клубно скандалче, ще можем да си се шибкаме реално, не само виртуално.bead_ написа:
глей сега къф план имам. значи, намирате още 8-12 местенца в околността на тънки цени. шиткате ги на клубарите, явно има търсене. докато си строят вилите нашите хора инж е строителен наздор. и бизнесът - готов, и компанията - отбрана. после - вие сте си там - хвърляте по ено око на имота, косите ливадката и ... тургате месечна такса /500 евро на къще/ и си свиркате! за децата даже частен хеликоптер ше си земете да ги води и връща от даскало. а?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
По-добре свежа, отколкотоbead_ написа:благодаря, благодаря... много държа да съм свежаlatrevw написа: една свежест лъха
поетична:lol::lol::lol:

пари има, бе. с чувалиinj написа:
Става, носете парите и ще уредя местатаМеста ще намеря, само пари да има.
сега сигурно се чудиш що се смея... тва е една история от детската градина на сина ми. миналата година едно негово приятелче раздувало как техните си държат парите в чували в мазето! моя нали е парче банкер - изкокнали му очите от орбитите и веднага сондирал инфото с бащата на аверчето. оказало се, че човекът купил 2 чувала картофи и ги мъкне към мазето, а синът му пита, та пита "тате, кво е тва?" и той явно подразнен, сигурно топло е било, а и не били леки чувалите му казал "пари, кво?!" и така тръгнала легендата... нема да ти казвам колко попарен беше моя човек от новината, че не били кинти, а компири!!:rotfl24:
just perfect
- Глас в пустиня
Re: :))))
И аз живея на 6км от града...даже съм развил комплекси на тема граждани/селяни.bibilyana написа:може и да сме луди - ама хич не ме интересува, снощи ми беше изнесена лекция относно липсата на болници, училища, комшии и други комуникативни нужди от този сорт в радиус от около 6 км, от която ми стана ясно какво имаш предивидБаба Яга написа: Ураааа, не съм луда, като реших да дойда да живея тук много хора ми поставиха диагноза "луда", има два варианта: или съм била права или и вие сте луди, но се радвам от сърце за вас.
Много пъти са ме питали: - абе ти що не си купиш един апартамент? Въпрос който винаги съм подминавал с усмивка.
С времето нещата се нареждат - джиткат таксита, децата се извозват със специален училищен автобус като в белите държави и тн.
На печелившите(още веднъж) честито!