Паднал-станалDark Angel написа:не знаяfrisky lioness написа:![]()
Ама защо крилото е някак на талията, леко в страни и надолу:blink::shocked:
Раменете са съвсем чисти
може би е паднал ангел
Хубава е.
Това е.
Паднал-станалDark Angel написа:не знаяfrisky lioness написа:![]()
Раменете са съвсем чисти
може би е паднал ангел

Бая падане ще да е било!:lol:Dark Angel написа:не знаяfrisky lioness написа:![]()
Раменете са съвсем чисти
може би е паднал ангел
БоЕВ написа:Според мен нещата са комплексни и свързани. Не може да има само един вид промяна. Променя се всичко.
Един човек, злоупотребяващ с алкохол да речем - първо трябва да промени отношението си към алкохола, а с това променя себе си и околния свят, живота на близки, роднини, позноти и тн.
Боев, гледай филмаБоЕВ написа: Я, дай повече за "боен клуб" и саундтрака, че не помня вече къде го мярнах.
като менfrisky lioness написа: Паднал-станал
Хубава е.
Това е.
Dark Angel написа:като менfrisky lioness написа: Паднал-станал
Хубава е.
Това е.

Благодаря!Dark Angel написа:като менfrisky lioness написа: Паднал-станал
Хубава е.
Това е.
Моля!БоЕВ написа:Благодаря!Dark Angel написа:като менfrisky lioness написа: Паднал-станал
Хубава е.
Това е.
пак заповядайтеКапинчо написа:Моля!БоЕВ написа:Благодаря!Dark Angel написа:като менfrisky lioness написа: Паднал-станал
Хубава е.
Това е.
За какво ми се молиш?Капинчо написа:Моля!БоЕВ написа:Благодаря!Dark Angel написа:като менfrisky lioness написа: Паднал-станал
Хубава е.
Това е.
За милост сигурно.БоЕВ написа:За какво ми се молиш?Капинчо написа:
Моля!
Ми беден български език.БоЕВ написа:За какво ми се молиш?Капинчо написа:Моля!БоЕВ написа:Благодаря!Dark Angel написа:като менfrisky lioness написа: Паднал-станал
Хубава е.
Това е.
Натам на където е тръгнал и до това ще стигнем.Мнемозина написа:За милост сигурно.БоЕВ написа:За какво ми се молиш?Капинчо написа:
Моля!
Ей ся вече си изпроси боя.Капинчо написа: You are welcome исках да кажа.
1Капинчо написа:
Ми беден български език.
You are welcome исках да кажа.
това първо предупреждение ли значи?:lol:БоЕВ написа:1Капинчо написа:
Ми беден български език.
сори. вече са на нови цени. нови модели...latrevw написа:това първо предупреждение ли значи?:lol:БоЕВ написа:1Капинчо написа:
Ми беден български език.
абе хора... искам си стария Боев и стария Капинчо
добре поне, че и не си минал ъпгрейдELBI написа: сори. вече са на нови цени. нови модели...
Нещо такова - слаб му е ангела и не ми се иска отново да си тръгва.latrevw написа:това първо предупреждение ли значи?:lol:БоЕВ написа:1Капинчо написа:
Ми беден български език.
абе хора... искам си стария Боев и стария Капинчо
Че аз съм си Стария Капинчо и по-млад няма да ставам.latrevw написа: абе хора... искам си стария Боев и стария Капинчо
Ами то нито да ти говори човек (от дума не разбираш, от бой само), нито да коментира. Вземи си реши проблемите в реала, кво се пънеш да "оправяш" това тук място и тези тук хора. Ето казвам ти го лично, в прав текст и най-отговорно.БоЕВ написа: Нещо такова - слаб му е ангела и не ми се иска отново да си тръгва.
Как да бъда стария, я виж почтибезобидна пак изпълзя и типично в нейн стил, взе да ме плюе зад гърба ми, като се прави че говори с друг. Некой хора цял живот няма да избягат от клишето - чудя се дали да не я почвам и нея.
Нали това в крайна сметка е върховото постижение за забавление в клуба напоследък...
А, аз държа да съм модерен.
Няма бе Боев, няма да си тръгвам. Не забеляза ли, че са ми поникнали трънчетата по ластарите и вече не съм такъв чуплив.БоЕВ написа:
Нещо такова - слаб му е ангела и не ми се иска отново да си тръгва.
Верче, недей! Ядно му е нещо на човека, ще му мине. Не го насъсквай повече. Другите като се карат иди-дойди, ма ти точно не ми приляга да се караш.vyara написа: Ами то нито да ти говори човек (от дума не разбираш, от бой само), нито да коментира. Вземи си реши проблемите в реала, кво се пънеш да "оправяш" това тук място и тези тук хора. Ето казвам ти го лично, в прав текст и най-отговорно.
Благодаря Верче, оценявам това което направи.vyara написа: Ами то нито да ти говори човек (от дума не разбираш, от бой само), нито да коментира. Вземи си реши проблемите в реала, кво се пънеш да "оправяш" това тук място и тези тук хора. Ето казвам ти го лично, в прав текст и най-отговорно.
Ще говоря за себе си. Спрях да се лигавя (ограничих се), съобразих се с мнението ти и ще се съобразявам, защото не беше единствено, а и имаше право. Но тогава те попитах кого съм прогонила аз лично. Ти не ми каза. Кажи ми ако обичаш, искам да знам. Държа даже.БоЕВ написа: Благодаря Верче, оценявам това което направи.
Проблеми в реала нямам, пък и да има сам си ги решанавам.
Проблемите са ми тук, каресчия съм какво да се прави. Не мога да се примиря с мисълта, че заради лигавщините на некойси губим хора.
vyara написа:
Аз проблеми с промяната си нямам. Мислех, че от това някой ще се почувства по-добре. И в живота си се съобразявам, когато мога. Но явно не помага. Аз се чудя какво би помогнало, наистина.latrevw написа:vyara написа:
тъжно е, защото и двамата се променихте, без да има нужда от това, като ви чета ми се плаче
да де, аз имам проблем с твоята и на другите промяна, ще помогне да сте си естествениvyara написа:Аз проблеми с промяната си нямам. Мислех, че от това някой ще се почувства по-добре. И в живота си се съобразявам, когато мога. Но явно не помага. Аз се чудя какво би помогнало, наистина.latrevw написа:vyara написа:
тъжно е, защото и двамата се променихте, без да има нужда от това, като ви чета ми се плаче
е хайде деlatrevw написа: тъжно е, защото и двамата се променихте, без да има нужда от това, като ви чета ми се плаче
да, но тук става дума за насилствена промянаDark Angel написа:е хайде деlatrevw написа: тъжно е, защото и двамата се променихте, без да има нужда от това, като ви чета ми се плаче
хората се променят
понякога за да се промениш трябва да минеш през разни места (а късметлии като мен през ада, по няколко пъти
защо мислиш, че някой ги насилва да се променят?latrevw написа: да, но тук става дума за насилствена промяна
няма жертви, само доброволциlatrevw написа:
да, но тук става дума за насилствена промяна
мисля, че те сами се насилват и затова ми е едно такова гадноDark Angel написа:защо мислиш, че някой ги насилва да се променят?latrevw написа: да, но тук става дума за насилствена промяна
за да има нещо ново се минава през родилни мъки обичайноlatrevw написа: мисля, че те сами се насилват и затова ми е едно такова гадно
Аз смятам да си дам почивкаlatrevw написа:vyara написа:

може и да сте прави, аз съм по една такава, меланхолична, носталгична и тем подобни, а и Вяра обичам много да я чета, а сега си мери всяка дума или въобще не говориDark Angel написа:за да има нещо ново се минава през родилни мъки обичайноlatrevw написа: мисля, че те сами се насилват и затова ми е едно такова гадно
не, не си такаваlatrevw написа: може и да сте прави, аз съм по една такава, меланхолична, носталгична и тем подобни, а и Вяра обичам много да я чета, а сега си мери всяка дума или въобще не говори
не си само тиfrisky lioness написа:Аз смятам да си дам почивкаlatrevw написа:vyara написа:
Мисля, че жегата е изнервила всички
или това, което се е случило докато ме е нямало
Тягосно е и гадно постоянно да си нащрек какво и на кого ще кажеш и кой как ще те разбере
или по-скоро няма
Dark Angel написа:
Вяра ми липсва и на мен, сега е ужасно сдържана
аз не искам да се сдържам толкова много, не и тук
тук искам да съм себе си
и без това се изтощавам на макс от плъзгави приказки по цял ден