"За да промениш своя свят
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: "За да промениш своя свят
Дааа
Все по-рядко се срещат признания в любов:winkw:
фрази от рода на "обичам ви всички"
"не мога без това място"
"липсвате ми" и т.н.
Аз ви приемам всички такива, каквито сте, защото ви обичам, но дори и аз понякога се уморявам
Любовта е нещо много изтощително:-)
Мдааам
"не мога без това място"
"липсвате ми" и т.н.
Аз ви приемам всички такива, каквито сте, защото ви обичам, но дори и аз понякога се уморявам
Мдааам

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
не бе...frisky lioness написа:Дааа
"не мога без това място"
"липсвате ми" и т.н.
Мдааам
хората са заети с индивидуални обяснения в любов
лято е, все пак ;)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
ейййй, къде, къде....ELBI написа:
не бе...
лято е, все пак ;)
пак съм изпуснала начи интересното
Dark Angel написа:ейййй, къде, къде....ELBI написа:
не бе...
лято е, все пак ;)
пак съм изпуснала начи интересното:lol:
O, Darky ... just look - Love is all around :)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
аз не пиша, защото не знам кой чете
не искам да се знае какво мисля и какво чувствам по който и да е въпрос
а тръгна ли да пиша неминуемо разкривам разни неща - не ми се получава ала бала и лаф да става, опитвала съм.
това горното го казвам във връзка с писане и неписането - т.е. моето неписане си е съвсем лично и няма нищо общо с хората в клуба, тяхната промяна и пр.
преди си мислех, че ако сменя клуба, в новия ще съм пак каквато съм била, но вече знам че това няма как да се случи
а тръгна ли да пиша неминуемо разкривам разни неща - не ми се получава ала бала и лаф да става, опитвала съм.
това горното го казвам във връзка с писане и неписането - т.е. моето неписане си е съвсем лично и няма нищо общо с хората в клуба, тяхната промяна и пр.
преди си мислех, че ако сменя клуба, в новия ще съм пак каквато съм била, но вече знам че това няма как да се случи
искаш да кажеш, че има какво да криеш, значиshshtt написа:аз не пиша, защото не знам кой чете
не го разбирам това, за какво ти е клуб тогава? искаш да четеш само, ок, щом те устройва
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
не, за да усетиш удоволствието от общуванетоshshtt написа:нужно е да пиша, за да се чувствам част от клубната общност ли?:-)
приятно ми е да си стоя кротко сред глъчката
но това важи за мен, а аз както много пъти съм казвала тази вашата анонимност не я разбирам
важното е да се чувстваш добре
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Неведоми са пътищата......shshtt написа:нужно е да пиша, за да се чувствам част от клубната общност ли?:-)
приятно ми е да си стоя кротко сред глъчката
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Мнемозина написа:Ми нещо всички на такива приличаме, да ме прощаваш.Remmivs написа:къде ги виждате тези паници бе
то верно, че и аз не чета ама паници чак
някой да не е махмурлия нещо
"Какво ли не си спомням от снощи."
- Stranniche
- Обратна връзка:
Хубави неща са написали стоиците, но ако ги слушаме и добием пълен контрол върху себе си, трябва да станем роботи - без всякакви чувства и живот.Remmivs написа:Imperare sibi maximum imperium est.
-- Seneca
Впрочем много приличат на будистите с идеята за освобождаването от желанията.
Което не пречи да съм фен и на едните, и на другите.
А мислила ли си, че може би владеенето включва и това да умееш да се отдадеш и на безумието си?Stranniche написа:Хубави неща са написали стоиците, но ако ги слушаме и добием пълен контрол върху себе си, трябва да станем роботи - без всякакви чувства и живот.
Впрочем много приличат на будистите с идеята за освобождаването от желанията.
Което не пречи да съм фен и на едните, и на другите.
- Dark Angel
не е задължително да го познаваш. Може да познаваш механизмите за контрол! Може да познаваш факторите/бутончетата, които могат да осъществят контрола.Dark Angel написа:за да овладееш нещо трябва да го познавашRemmivs написа: А мислила ли си, че може би владеенето включва и това да умееш да се отдадеш и на безумието си?
ако не познаваш безумието как би го контролирал?
- Dark Angel
не зная дали мога или не мога да се съглася с тебELBI написа: не е задължително да го познаваш. Може да познаваш механизмите за контрол! Може да познаваш факторите/бутончетата, които могат да осъществят контрола.
скромните ми наблюдения и опит показват, че можеш да влияеш и/или контролираш един процес като го познаваш от вътре
Какво значи да познаваш процеса? Ми той може и необратим да стане в един момент.Dark Angel написа:не зная дали мога или не мога да се съглася с тебELBI написа: не е задължително да го познаваш. Може да познаваш механизмите за контрол! Може да познаваш факторите/бутончетата, които могат да осъществят контрола.
скромните ми наблюдения и опит показват, че можеш да влияеш и/или контролираш един процес като го познаваш от вътре
Гласувам за Елби.
1 глас за ДаркDark Angel написа:не зная дали мога или не мога да се съглася с тебELBI написа: не е задължително да го познаваш. Може да познаваш механизмите за контрол! Може да познаваш факторите/бутончетата, които могат да осъществят контрола.
- Dark Angel
ами мисля че си говорим за различни нещаvyara написа: Какво значи да познаваш процеса? Ми той може и необратим да стане в един момент.Човек не трябва да си играе с огъня.
Гласувам за Елби.
това като начало / или край на участието ми в темата
а относно игри с огън - аз обичам да си играя с огъня
само здрав разум и ме хваща скука
Dark Angel написа:ами мисля че си говорим за различни нещаvyara написа: Какво значи да познаваш процеса? Ми той може и необратим да стане в един момент.Човек не трябва да си играе с огъня.
Гласувам за Елби.
и 1 глас за Рем
тъкмо взе да ми харесва
Аз мислех, че говорим за лудостта?Dark Angel написа: ами мисля че си говорим за различни неща
"Палата номер 6" чела ли си? Е там се вижда например колко е тънка границата. И необратими някои неща.
- Dark Angel
Ами например, когато разбереш един луд, той никога повече няма да е "луд" за теб. Прекрачиш ли границата... Това имах предвид, но явно ти говориш за търсенето на силни усещания. И него не го подкрепям.Dark Angel написа: не, аз си мислех за "живей за мига" което за обществото е вид лудост
опасна, заразна и страшна
не, не съм чела
а кои са необратимите неща?
- Dark Angel
Аз пък съм по средата някъде.Semiramis написа:1 глас за ДаркDark Angel написа:не зная дали мога или не мога да се съглася с тебELBI написа: не е задължително да го познаваш. Може да познаваш механизмите за контрол! Може да познаваш факторите/бутончетата, които могат да осъществят контрола.
и не на контрола
Panta rhei...
ти познаваш ли колата от вътре? Или компютъра?Dark Angel написа:не зная дали мога или не мога да се съглася с тебELBI написа: не е задължително да го познаваш. Може да познаваш механизмите за контрол! Може да познаваш факторите/бутончетата, които могат да осъществят контрола.
това е нещо съвсем различно.Dark Angel написа:не, аз си мислех за "живей за мига" което за обществото е вид лудостvyara написа: Аз мислех, че говорим за лудостта?
"Палата номер 6" чела ли си? Е там се вижда например колко е тънка границата. И необратими някои неща.
опасна, заразна и страшна
не, не съм чела
а кои са необратимите неща?
Живей за мига.
говорехме за това дали може да се контролират неща/процеси, които не знаеш вътрешно как функционират.
другото са глупости на търкалета. Или много време за губене ;)
Аз пък съм по средата някъде.Мнемозина написа:
1 глас за Дарк
и не на контрола
ако искаш мини там
или дай друг център, да се премест, щото съм затам и аз, ама не ми се пише
ти не управляваш процесите в тях, ти ги използваш, може да се каже дори, че те теб те управляватELBI написа:ти познаваш ли колата от вътре? Или компютъра?Dark Angel написа:не зная дали мога или не мога да се съглася с тебELBI написа: не е задължително да го познаваш. Може да познаваш механизмите за контрол! Може да познаваш факторите/бутончетата, които могат да осъществят контрола.
ти си им оператор един вид, изпълняващ нещо, което те сами не могат да направят
орган на управление, ръчка, но не и мозък
не можеш да управляваш нещо в истинския смисъл на владеене, ако не го познаваш
и аз така мисля