А най-долу на статията има линк и за хартията за многократно писане.
Назад към природата.
Да бе да. И кво ще стане, ако я прегънеш таз хартийка? Или ако я докопа некой от въоръжените с химикал или молив дзверове? А? Ще се окаже, че са изобретили нов компютърен вирус, който се предава по моливно-хартиен пътRemmivs написа:http://www.techworld.com/storage/news/i ... ewsID=7424
Назад към природата.
"Вирус" не върви. Гризач някакъв ще трябва да го кръстят."Нов гризач е плъзнал по хартиените ви носители, съобщиха информационните агенции. Може да се предава чрез молив, може чрез гума, обаче най- много се предава по жесто-капков път - Когато посредством широките ви жестове кафето от чашата ви се озовава върху хартията.Gaspode написа:Да бе да. И кво ще стане, ако я прегънеш таз хартийка? Или ако я докопа некой от въоръжените с химикал или молив дзверове? А? Ще се окаже, че са изобретили нов компютърен вирус, който се предава по моливно-хартиен пътRemmivs написа:http://www.techworld.com/storage/news/i ... ewsID=7424
Назад към природата.
Green Light написа:"Вирус" не върви. Гризач някакъв ще трябва да го кръстят."Нов гризач е плъзнал по хартиените ви носители, съощиха информационните агенции. Може да се предава чрез молив, може чрез гума, обаче най- много се предава по жесто-капков път - Когато посредством широките ви жестове капките кафе се озовават върху хартията.Gaspode написа:Да бе да. И кво ще стане, ако я прегънеш таз хартийка? Или ако я докопа некой от въоръжените с химикал или молив дзверове? А? Ще се окаже, че са изобретили нов компютърен вирус, който се предава по моливно-хартиен пътRemmivs написа:http://www.techworld.com/storage/news/i ... ewsID=7424
Назад към природата.
Добре че в момента хартията около мен не съдържа 256GB!
За ДеВеДе-то още не е ясно... ще го има поне известно време. Но синият лъч си е прее*ан от всякъде... Още преди да са го наложили дори... Преди няколко седчици слушах по радиото (непотвърдена и от недостоверни източници ивформацияRemmivs написа:Ослушвай се и ще чуеш звука от края на двд и синия лъч. На мен поне на такова ми мирише.
Тва същото като гаранциите на съдовете на Цептер навремето - 500 години!, Айде бе, друг пътRemmivs написа:Бе то и касети има още. Въпросът е дали новите носители ще са по-читави от сдвд-тата. Че 100 години щели да държат. Дръжки. Вече се разпадат първите. Пък и както викаше един познат това с 100-те години много теоритично, кой има двд на 100 години?
В събота ми се пръсна CD. По законите на Мърфи, това стана докато инсталирах XP от него...Remmivs написа:Бе то и касети има още. Въпросът е дали новите носители ще са по-читави от сдвд-тата. Че 100 години щели да държат. Дръжки. Вече се разпадат първите. Пък и както викаше един познат това с 100-те години много теоритично, кой има двд на 100 години?