искам да имаме достатъчно пари и да можем да купуваме редовно всички книги които искат /е, и ние де
защо, защо книгите са толкова скъпи???? /това риторичен въпрос/
и за стая-библиотека мечтая
Това отдавна ми е мечта... С камина и един фотьол като на Джоу в "Приятели"Dark написа: и за стая-библиотека мечтая
Аха аха4avdar4e написа:Това отдавна ми е мечта... С камина и един фотьол като на Джоу в "Приятели"Dark написа: и за стая-библиотека мечтая
ненам какъв е фотьойла, ма да има нещо да си качвам краката4avdar4e написа:Това отдавна ми е мечта... С камина и един фотьол като на Джоу в "Приятели"Dark написа: и за стая-библиотека мечтая
обичаш да четеш:-)Dark написа:нощем /и сутрин едвам гледам/, като пътувам, като остана за малко сама в къщиzlatokoska написа:не са скъпи книгите ами ние сме бедни:-)
кога пък имате време да четете се чудя
Аз не мога да заспя, ако не си прочета вечерната доза:-)zlatokoska написа: ....най-вече през лятото на морето
подхващам, чета до някъде и ги оставям
не ми се чете
Не съм стигнал дотам. Визирах едни разговори "тук" отпреди време. Пък и като стигна до вътрешен дизайнер хич няма да го жаля да ти кажа. Нали затова ще му плащам. Като стана освен красив и умен - и богат. Като порасна. Някой ден. Може би...почти безобидна написа:Хе-хе! Я отвори "Махалото" и прочети описанието на кабинета на маркиз Алие.Remmivs написа:А пък аз си искам готическия кабинет, като отворихме дума...
Дали да не си поръчам на дядо Прас?
Вътрешния ти дизайнер ще се поозори малко!
Нищо те, ти го имай предвид. Трупай идейки.Remmivs написа:Не съм стигнал дотам. Визирах едни разговори "тук" отпреди време. Пък и като стигна до вътрешен дизайнер хич няма да го жаля да ти кажа. Нали затова ще му плащам. Като стана освен красив и умен - и богат. Като порасна. Някой ден. Може би...почти безобидна написа:Хе-хе! Я отвори "Махалото" и прочети описанието на кабинета на маркиз Алие.Remmivs написа:А пък аз си искам готическия кабинет, като отворихме дума...
Дали да не си поръчам на дядо Прас?
Вътрешния ти дизайнер ще се поозори малко!
Скъпи са хитовите книги. Разни нашумели заглавия, луксозни, с твърди корици, качествена хартия, многотомови и със съдържание...НИЩО, НУЛА.Dark написа:влизаме в книжарницата на МОЛ-а и сме като деца в сладкарски магазин
искам да имаме достатъчно пари и да можем да купуваме редовно всички книги които искат /е, и ние де![]()

Нидей, че съседите над нас си имат точно това - една малка библиотечка с всичко необходимо за оооохххх... четенеееее.... и отпускане. Така да им завиждам, начиииииDark написа: и за стая-библиотека мечтая
Да, вярно, хубаво е съчетанието на време + бутилкотека, пардон - библиотекаGaspode написа:Аха аха4avdar4e написа:Това отдавна ми е мечта... С камина и един фотьол като на Джоу в "Приятели"Dark написа: и за стая-библиотека мечтая
и една библиотечка с .. ъъъъ... по-различни книги... подредени - черен етикет, червен етикет...
И времеее, времееее
Ама нямаа
Имам си го това вкъщи, стени от книги във всяка стая, че и килера /вместо бурканиmaggot написа:Нидей, че съседите над нас си имат точно това - една малка библиотечка с всичко необходимо за оооохххх... четенеееее.... и отпускане. Така да им завиждам, начиииииDark написа: и за стая-библиотека мечтая
Ох, и аз. Ама при тези цени на имотите...Dark написа:и за стая-библиотека мечтая
Не се хваля, но имам библиотека с над 3 000 (три хиляди) тома литература. Без специализираната - речници, атласи, техническа и икономическа литература.Dark написа:влизаме в книжарницата на МОЛ-а и сме като деца в сладкарски магазин
искам да имаме достатъчно пари и да можем да купуваме редовно всички книги които искат /е, и ние де![]()
Яааа! Ти къде живееш? Асансьора работи, нали?сър Айвънхоу написа:Не се хваля, но имам библиотека с над 3 000 (три хиляди) тома литература. Без специализираната - речници, атласи, техническа и икономическа литература.Dark написа:влизаме в книжарницата на МОЛ-а и сме като деца в сладкарски магазин
Добре, че татенцето навремето си е давал половината от заплатата, за да купува книги...
То и аз доста понакупих... ама с доооста по-малки темпове от родителя си...
За съжаление в момента едно ДВД е по-евтино от хубава книга...
Аз пък не знам колко имамсър Айвънхоу написа: Не се хваля, но имам библиотека с над 3 000 (три хиляди) тома литература. Без специализираната - речници, атласи, техническа и икономическа литература.
Добре, че татенцето навремето си е давал половината от заплатата, за да купува книги...
Е, забравих да кажа, че татанцето навремето и голям апартамент е сбагрил. Така, че имам все още доста място за книги, филми и други благинки!:winkw:4avdar4e написа:Аз пък не знам колко имамсър Айвънхоу написа: Не се хваля, но имам библиотека с над 3 000 (три хиляди) тома литература. Без специализираната - речници, атласи, техническа и икономическа литература.
За съжаление в момента едно ДВД е по-евтино от хубава книга...Мазето и тавана са пълни, както и стаите... Имам наложено вето за влизане в книжарници, щото скоро ще трябва да спим върху легло от книги:shy:
За какво ти е цялата тази информация??? Просто можеш да попиташ дали имам определена икнига и вежливо да я поискаш да я прочетеш. Може пък да се съглася да ти я дам... за прчит де..почти безобидна написа:Яааа! Ти къде живееш? Асансьора работи, нали?сър Айвънхоу написа:Не се хваля, но имам библиотека с над 3 000 (три хиляди) тома литература. Без специализираната - речници, атласи, техническа и икономическа литература.Dark написа:влизаме в книжарницата на МОЛ-а и сме като деца в сладкарски магазин
На работа си по цял ден нали? Кучето хапе ли?
А аларма имаш ли? Кода, ако обичаш...
Пфууу, завидях ти най-неблагородносър Айвънхоу написа:Е, забравих да кажа, че татанцето навремето и голям апартамент е сбагрил. Така, че имам все още доста място за книги, филми и други благинки!:winkw:4avdar4e написа:Аз пък не знам колко имамсър Айвънхоу написа: Не се хваля, но имам библиотека с над 3 000 (три хиляди) тома литература. Без специализираната - речници, атласи, техническа и икономическа литература.
За съжаление в момента едно ДВД е по-евтино от хубава книга...Мазето и тавана са пълни, както и стаите... Имам наложено вето за влизане в книжарници, щото скоро ще трябва да спим върху легло от книги:shy:
е как убеди татенцето си да ти даде книгите? /ай, за жилището не питам, да не помислиш че съм обзета от завистсър Айвънхоу написа: Не се хваля, но имам библиотека с над 3 000 (три хиляди) тома литература. Без специализираната - речници, атласи, техническа и икономическа литература.
звънях преди малко да си запазвам час за пълномощни, ейййй то лудница при нотариусите - всичко купува/продава имоти, направо страх да те хване, сякаш света ще свърши точно на 31.12.2006ave написа:Ох, и аз. Ама при тези цени на имотите...Dark написа:и за стая-библиотека мечтая
Наздраве!
Успя ли? Ако не - да помагам...Dark написа: звънях преди малко да си запазвам час за пълномощни, ейййй то лудница при нотариусите - всичко купува/продава имоти, направо страх да те хване, сякаш света ще свърши точно на 31.12.2006
успях бе, аз тия дни с думи мога да пробия стената4avdar4e написа:Успя ли? Ако не - да помагам...Dark написа: звънях преди малко да си запазвам час за пълномощни, ейййй то лудница при нотариусите - всичко купува/продава имоти, направо страх да те хване, сякаш света ще свърши точно на 31.12.2006
П.П. Опитвах миналата година между Коледа и Нова година да заверя една клетвена... Познай... Остана за след Нова - или в отпуски, или фул
За да те обера, разбира се!сър Айвънхоу написа: За какво ти е цялата тази информация??? Просто можеш да попиташ дали имам определена икнига и вежливо да я поискаш да я прочетеш. Може пък да се съглася да ти я дам... за прчит де..
свали от някъде карта, иначе ще се загубиш из тоя ми ти гранде апартаментпочти безобидна написа: За да те обера, разбира се!
Сребърните прибори няма да пипам, обещавам!
Само библиотеката.
A място за харем има ли?doktorka написа:Е, забравих да кажа, че татанцето навремето и голям апартамент е сбагрил. Така, че имам все още доста място за книги, филми и други благинки!:winkw:
Абе не са чак толкова. Вярно, че не купувам кат едно време (то от друга гледна точка вече няма де да се седне/легне от книги), ама си позволявам.Dark написа:влизаме в книжарницата на МОЛ-а и сме като деца в сладкарски магазин
тия са големи смотаняциDark написа:влизаме в книжарницата на МОЛ-а и сме като деца в сладкарски магазин