Спокс. Отбелязано е това.Макаров написа:Ама нека да отбележим, че нито съм започвал темата, нито съм и давал насока:?
Макаров
- Dark Angel
- Dark Angel
Има и хубав тест в книгата, може да го видиш ако искаш.Semiramis написа:Макаров написа:Е не знам за тук, но от книгата разбрах "Защо няма негър скиор и жена шофьор". Макар че половинката ми се сърди за забележките като шофира.пък аз съм виждала негър скиор
на едно състезание
четири пъти пада, обаче финишира
ПП
то вече мъжете имат толкова женски характеристики и обратното, че ... по-добре за негри да говоря
Re: Макаров
ако си имал предвид ебанеМакаров написа: Ами като ще е с истинските имена, това си е сайт за е**е.
май си пропуснал една звездичка
он-лайн няма ли го някъдеМакаров написа: Има и хубав тест в книгата, може да го видиш ако искаш.
по-скоро съм добър шофьор
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Dark Angel
Може и да си добър шофьор наистина. Аз лично шофирам от 23 години, ти ще си първата добра жена шофьор, която срещам. Но живота е пълен с изненади ))))))Dark Angel написа:само да отбележа, преди да ида да спинкам \щото съм си поръчала специален сън\ че съм значително по-добър шофьор от болшинството мъже
ахъм
определено
пълно е с леваци по улиците
- Dark Angel
zmeu написа:ако си имал предвид ебанеМакаров написа: Ами като ще е с истинските имена, това си е сайт за е**е.
Стига ми мисълта, че съм умопомрачителен.Semiramis написа:аз за себе си знам
по-скоро съм добър шофьоркато характеристики
Да не кажа умопомрачена.
Последно промяна от holi_day на 04.07.08, 23:22, променено общо 1 път.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Не можеш я срещна. Тя профучава. Поне такива са сводките от КАТ.Макаров написа:Може и да си добър шофьор наистина. Аз лично шофирам от 23 години, ти ще си първата добра жена шофьор, която срещам. Но живота е пълен с изненади ))))))
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Психоанализата тук безплатна ли е? Не виждам нищо осъдително в това, да се опитваш да разбереш човека срещу теб. Ама в кникага има и картинки за оцветяване, та за това си я взех.Dark Angel написа:е ти такива ли книги четеш :eek:Макаров написа: Абе то не е точно война, книга е, ама явно ще трябва да сменим темата ))))))
шаш съм
някак не върви за избрал да пише под псевдоним Макаров да заспива вечер с такова заглавие
holi_day написа:Не можеш я срещна. Тя профучава. Поне такива са сводките от КАТ.Макаров написа:Може и да си добър шофьор наистина. Аз лично шофирам от 23 години, ти ще си първата добра жена шофьор, която срещам. Но живота е пълен с изненади ))))))
Абе то има и добри жени кранистки, и щангистки, даже оня ден видях някаква и на мотор, ама говорим принципно, изключения винаги ще има.holi_day написа:Не можеш я срещна. Тя профучава. Поне такива са сводките от КАТ.Макаров написа:Може и да си добър шофьор наистина. Аз лично шофирам от 23 години, ти ще си първата добра жена шофьор, която срещам. Но живота е пълен с изненади ))))))
Както беше в един виц за една катастрофа.
Ами господин съдия, дамата пусна ляв мигач и наистина зави на ляво )))))
Макаров написа: ама говорим принципно, изключения винаги ще има.
Ами господин съдия, дамата пусна ляв мигач и наистина зави на ляво )))))
принципно съм съгласна с теб
е за това Капинчо се оплаква от дискриминацията тукаzmeu написа:ако си имал предвид ебанеМакаров написа: Ами като ще е с истинските имена, това си е сайт за е**е.
И да не си съгласна, изповядвам философията на Волтер а не на Валтер. Така че спокойно ))))))Semiramis написа:Макаров написа: ама говорим принципно, изключения винаги ще има.
Ами господин съдия, дамата пусна ляв мигач и наистина зави на ляво ))))):lol::lol:
принципно съм съгласна с теб
честито!
направи 40 мнения от раз

направи 40 мнения от раз
Как успяват да гледат минувачки и стопаджийки да оценяват набързо - не зная и не проумявам. Виждам само път и тук-там мантинела. А другите как успяват да видят кой кара кола, с която се разминават...Semiramis написа:заглеждат се по тротоарите, после ... нямало
Ф.Песоа
Ф.Песоа
за всяко исказ се иска майсторлъкSemiramis написа:е за това Капинчо се оплаква от дискриминацията тука
и понеже нямам дар словото на други имам друго амплоа
а той хем иска да го вземат на сериозно хем пцуе грозно
не ставаааааа
holi_day написа:Как успяват да гледат минувачки и стопаджийки да оценяват набързо - не зная и не проумявам. Виждам само път и тук-там мантинела. А другите как успяват да видят кой кара кола, с която се разминават...Semiramis написа:заглеждат се по тротоарите, после ... нямало
нямаМакаров написа:А има ли форум 40-50 или е само този?Semiramis написа:честито!
направи 40 мнения от раз
но тука има всичко
30-40 е почти само име
zmeu написа:за всяко исказ се иска майсторлъкSemiramis написа:е за това Капинчо се оплаква от дискриминацията тука
не ставаааааа
тъй-тъй...Капинчо трябва да си е поет.
абе как го правите това - с малко думи пък да е ясно
ей това искам да му кажа от известно време на Капин.
То като имам книжка, та... И като я зех от раз, щото на изпити се концентрирам и се представям над очакванията си...Semiramis написа:пък аз нямам книжка
та не те разбирам много
ама имам потенциал по тестове
Пъ после се чудя що така лесно се откачва бронята и що паркингът е някъв лабиринт, през `стените` на който не трябва да се минава.
Мани! Чаве-то като запише курса, шъ й давам напътствия.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
И само да те попитам, явно темите в които има нови мнения ми се оцветяват в жълто, как да го махна това щото ме дразни?Semiramis написа:zmeu написа:за всяко исказ се иска майсторлъкSemiramis написа:е за това Капинчо се оплаква от дискриминацията тука
не ставаааааа
:lol::lol:
тъй-тъй...Капинчо трябва да си е поет.
абе как го правите това - с малко думи пък да е ясно
ей това искам да му кажа от известно време на Капин.
Макаров написа:Аха, а аз си мислех, че са разделени на възрастови граници. А ако не е тайна, каква е средната възраст тук?
май 35-42 ... всъщност гадая ...
хората, които познавам не съм питала за години
не мога да ти помогна много
тук не ми трябва такова инфо
Последно промяна от Semiramis на 04.07.08, 23:46, променено общо 1 път.
Пък на теб ти е много голямо детето. Моя е на 8 и му е доста рано за шофьорски курсове. На колко си всъщнос ако не е тайна?holi_day написа:То като имам книжка, та... И като я зех от раз, щото на изпити се концентрирам и се представям над очакванията си...Semiramis написа:пък аз нямам книжка
та не те разбирам много
ама имам потенциал по тестове
Пъ после се чудя що така лесно се откачва бронята и що паркингът е някъв лабиринт, през `стените` на който не трябва да се минава.![]()
Мани! Чаве-то като запише курса, шъ й давам напътствия.
``Маркирай като прочетени всички теми`` или с перманентен маркер върху монитора.Макаров написа:И само да те попитам, явно темите в които има нови мнения ми се оцветяват в жълто, как да го махна това щото ме дразни?
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Лека ви нощ, на тайни и загадки 
Чаве-то не ми е дете. хеххеМакаров написа:Пък на теб ти е много голямо детето. Моя е на 8 и му е доста рано за шофьорски курсове. На колко си всъщнос ако не е тайна?
имам син на 13, аз съм на 38.
Последно промяна от holi_day на 04.07.08, 23:48, променено общо 1 път.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Е чак толкова не ме интересува, просто питам. Между другото разпознавам хората под 32-33 години по неграмотността.Мнемозина написа:А защо толкова те интересува възрастта?Макаров написа: Аха, а аз си мислех, че са разделени на възрастови граници. А ако не е тайна, каква е средната възраст тук?
Ако ти е интересно как мислим, просто почети малко назад.
Добре дошъл, освен това.
Чаве-то не ми е дете. хеххеholi_day написа:Пък на теб ти е много голямо детето. Моя е на 8 и му е доста рано за шофьорски курсове. На колко си всъщнос ако не е тайна?Макаров написа:Мани! Чаве-то като запише курса, шъ й давам напътствия.
имам син на 13, аз съм на 38.[/quote]
Аха, ми щото Чаве на цигански е дете. Това го научих от "Чавета нанайси феродо" )))))
Тоз език ми е роден направо!Макаров написа:Аха, ми щото Чаве на цигански е дете. Това го научих от "Чавета нанайси феродо" )))))
От мен лека.
И добър улов от оня сайт, дето като те гепнат не е сигурно кой точно те е гепнал и къф е.
Ф.Песоа
Ф.Песоа